Etsi ja korjaa virheet, jotka ilmenevät, kun lataat, asennat tai päivität Creative Cloud -sovelluksia.

Virheen kuvaukset ja ratkaisut

Ongelma

Kun yrität ladata, asentaa tai päivittää Creative Cloud -sovellusta, näyttöön tulee virheilmoitus.

Ratkaisu: etsi virheen tyyppi

Virheilmoitus osoittaa, ettei latausta voitu suorittaa. Etsi virhenumero ja sen suositeltu ratkaisu alla olevasta taulukosta. Etsi virhe nopeasti käyttämällä yllä olevaa suodatinvalikkoa.

Jos saamaasi virhettä ei ole lueteltu tässä, katso tämän asiakirjan kohta Verkon ja yhteyksien vianmääritys.

Latausvirheet

Type Virhe Ratkaisu
Lataus -60 Lataa sen sovelluksen kokeiluversio, jota yritit ladata. Katso Virhe -60 tuotteiden lataaminen.
Lataus 49 Asennusohjelma ei pystynyt avaamaan tärkeää tiedostoa/hakemistoa, katso kohtaa Virhe 49 ladattaessa CC-sovelluksia.

Asennusvirheet

Type Virhe Ratkaisu
Asentaminen Poistumiskoodi 6 Katso Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7.
Asentaminen Poistumiskoodi 7 Katso Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7.
Asentaminen Virhekoodi 43 Katso artikkelia Virhe 43 Creative Cloud -työpöytäsovellusta asennettaessa.

Huomautus:

Lisätietoja muista kuin yllä olevassa taulukossa mainituista asennus- ja käynnistysvirheistä saat artikkelista Asentaminen, käynnistyslokivirheet.

Päivitysvirheet

Voit tarkistaa saatavilla olevat päivitykset napsauttamalla Creative Cloud -työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta ja valitsemalla sitten ponnahdusvalikosta Tarkista sovelluspäivitykset. Käytä alla olevaa kaaviota apuna tehdessäsi vianmääritystä sovellusten päivityksen aikana tapahtuville virheille.

Tarkista sovelluspäivitykset
Type Virhe Ratkaisu
Päivitys U43M1D200 Vioittunut lataus. Valitse Peruuta, odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen.  Tuntematon virhe.
Päivitys U43M1D204 Vioittunut lataus. Valitse Peruuta, odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen. Kokoonpanotiedoissa määritetty tiedostokoko ja todellinen tiedostokoko eivät vastaa.
Päivitys U43M1D205 Vioittunut lataus. Valitse Peruuta, odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen. Tiedostoa ei ole päivityspalvelimen määritetyssä sijainnissa.
Päivitys U43M1D207 Vioittunut lataus. Valitse Peruuta, odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen. Ladatun tiedoston allekirjoitus ei kelpaa.
Päivitys U43M1D214 Vioittunut lataus. Valitse Peruuta, odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen.
Päivitys U44M1P7 Katso Asennus epäonnistui, virhe U44M1P7.

Huomautus:

Jos sinulla on Creative Cloud- tai Creative Suite -sovellusten ennakkoversioita tietokoneessa, ne voivat aiheuttaa ristiriidan uusien asennusten kanssa. Adobe Creative Cloud (CC) Cleaner Tool -työkalu poistaa ennakkoversioiden asennustietueet. Katso CC Cleaner Tool -työkalun käyttäminen asennusongelmien ratkaisemiseen.

Verkon ja yhteyksien vianmääritys

Ongelma

Kun yrität ladata, asentaa tai päivittää Creative Cloud -sovelluksen, näyttöön tulee virheilmoitus, joka osoittaa, että sinulla on verkon yhteys- tai vakausongelmia.

Ratkaisu

Jos sinulla on yhteys itse hallittuun verkkoon tai kotiverkkoon, katso yhteyden vianmääritysohjeet kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.

Jos olet varmistanut sen, ettei kyseessä ole määritys- tai ohjelmistovirhe, ongelma saattaa johtua palvelun laadusta suuria tiedostoja ladattaessa. Kokeile toista internet-yhteyttä:

• Kokeile langallista yhteyttä langattoman sijaan.
  • Kokeile toista Ethernet-johtoa ja -porttia.
  • Lataa toisen Internet-palveluntarjoajan välityksellä.

Jos mikään ylläolevista ratkaisuista ei auta, voit yrittää ladata sovelluksen suoraan. Pääset sivustolle Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.

Palomuurin määrittäminen

Ongelma

Käyttäjät ovat ilmoittaneet ongelmista, joissa ohjelmisto-/laitteistopalomuuriasetukset ovat aiheuttaneet latausvirheitä. Yleisin tähän ongelmaan liittyvä virhe on virhe 205. Muut virheet voivat johtua ohjelmisto-/laitteistopalomuurin määrityksistä.

Ratkaisu

Jos olet hallitussa verkossa, ota yhteyttä verkonvalvojaan tai katso lisätietoja palomuurin määrittämisestä sallimaan Creative Cloud -lataukset ja -palvelut artikkelista Adobe Creative Cloud -verkon päätepisteet.

Latauslokien tarkistaminen

Tietokoneesi latauslokeissa on yksityiskohtaisia tietoja kunkin latausvirheen tarkasta syystä.

Jos kohtaat edelleen latausongelmia, voit etsiä lisätietoja latauksen epäonnistumisesta tarkastelemalla latauslokeja.

Latauslokit ovat seuraavissa sijainneissa:

• Mac OS: ~/Kirjasto/Lokit/AdobeDownload/
  • Windows: %temp%\AdobeDownload\  (etsi loki liittämällä tämä Käynnistä > Haku-ruutuun)