Poista Creative Cloud ‑sovellusten asennus Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla.

Poista Creative Cloud ‑sovellusten asennus

Jos et enää tarvitse sovellusta, sinun on poistettava sen asennus Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksen avulla.

Huomautus:

Älä vedä sovellustiedostoja ja kansioita roskakoriin, sillä tällöin niiden asennusta ei poisteta oikein.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta .

2. Avaa asennettujen sovellusten luettelo napsauttamalla Apps-välilehteä.

3. Etsi Asennetut sovellukset ‑osasta sovellus, jonka asennuksen haluat poistaa. Napsauta sen jälkeen Avaa- tai Päivitä-kohdan vieressä olevaa nuolta. Valitse näyttöön tulevasta luettelosta Poista asennus.

Poista asennus
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.