Opi päivittämään Creative Cloud ‑sovellukset, kun saat ilmoituksen, että saatavana on uusi versio.

Creative Cloud ‑sovellusten päivitys

Adobe Creative Cloud -tietokonesovellus ilmoittaa sinulle, kun johonkin asennettuun sovellukseen on saatavana päivitys. Päivittämällä sovellukset voit välittömästi hyödyntää uusia ominaisuuksia, suorituskyvyn parannuksia ja virheenkorjauksia. Perehdy ohjeisiin.

Huomautus:

Lisätietoja sovellusten päivittämisestä Adobe Creative Cloudin vuoden 2017 versioihin on artikkelissa Sovellusten päivitys Creative Cloudin vuoden 2017 versioon.

1. Löydät sovellusten päivityksiä koskevat ilmoitukset tietokoneen työpöydältä. Ilmoitus ilmestyy työkalurivillä (Windows) Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen kuvakkeen yläpuolelle tai Applen valikkopalkissa (Mac OS) kuvakkeen alapuolelle.

Creative Cloudin päivitysilmoitus
  2. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla Creative Cloud ‑kuvaketta .

Creative Cloud ‑tietokonesovellus näyttää kaikki saatavana olevat päivitykset. Jos päivityksiä ei ole mainittu, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pystysuuntaisen pisteen kuvaketta ja valitse ponnahdusvalikosta Hae sovelluspäivityksiä

Valitse Hae sovelluspäivityksiä
  3. Etsi sovellus, jonka haluat päivittää, ja valitse Päivitä.

Valitse Päivitä

Voit päivittää kaikki sovellukset kerrallaan valitsemalla Päivitä kaikki.

Sovellukset ladataan ja päivitetään automaattisesti.

Valitse Päivitä kaikki sovellukset

Huomautus:

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ja muiden Creative Cloud ‑tuotteiden järjestelmävaatimukset on esitetty järjestelmävaatimuksissa.