”Sertifikaatin myöntäjä on epäluotettava tai tuntematon” -tietoturvavaroitus

Kun kirjaudut Adobe-ohjelmaan, saat seuraavan varoituksen:

Tämä sivu edellyttää suojattua yhteyttä, johon sisältyy palvelintodennus. Tämän sivuston sertifikaatin myöntäjä on epäluotettava tai tuntematon...

Ratkaisu: GlobalSign Root CA -varmenteen asentaminen

Adoben sisäänkirjautumis- ja aktivointiprosessit edellyttävät GlobalSign Root CA -varmennetta. Asentaminen

1. Valitse Suojausvaroitus-ikkunasta Näytä varmenne.

Valitse Näytä varmenne
  2. Valitse Varmennuspolku-välilehti ja valitse GlobalSign Root CA -varmenne.

Valitse Varmennuspolku, GlobalSign Root CA
  3. Valitse Näytä varmenne.

4. Valitse Asenna varmenne.

5. Kun sinua pyydetään valitsemaan asennussijainti, valitse Luotetut varmenteiden päämyöntäjät. Jatka ohjattua asennusta ja valitse sitten Valmis.

6. Sulje turvallisuushälytys ja valitse Yritä uudelleen.