Tietoja Creative Suite -asennuslokeista

Adobe Creative Suite 3- ja Adobe Creative Suite 4 -ohjelmistojen asennusohjelmat tallentavat toimintonsa lokiin. Lokit voivat olla hyödyllisiä määritettäessä, onko asennuksen aikana tapahtunut virheitä. Hiljaisissa asennuksissa virhesanomat tallennetaan ainoastaan lokiin.

Onko sinulla uudempi Creative Suite -versio?

Saadaksesi apua CS5:n, CS5.5:n ja CS6:n lokitiedostojen käytössä katso Asennuksen vianmääritys asennuslokien avulla | CS.

Onko sinulla Creative Cloud?

Saadaksesi apua Creative Cloudin lokitiedostojen käytössä katso Asennuksen vianmääritys asennuslokien avulla | CC.

Creative Suite 3- ja Creative Suite 4 -tuotteiden asennuslokien analysointi

1. Siirry lokitiedostoihin, jotka ovat jossakin seuraavista kansioista:

• 32-bittinen Windows (XP, Vista, 7): \Program Files\Common Files\Adobe\Installers\
    • 64-bittinen Windows (XP, Vista, 7): \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers\
    • Mac OS: /Kirjasto/Logs/Adobe/Installers/

Lokin tiedostonimessä on tuotteen nimi ja asennuspäivä (CS4) tai vain tuotteen nimi (CS3) sekä pääte .log.gz. Pääte .gz ilmaisee, että tiedostomuoto on pakattu.

2. Voit purkaa .gz-tiedoston purkuohjelmalla, kuten WinZip tai StuffIt. Kun lokitiedosto on purettu, se on tavallinen tekstitiedosto.

3. Avaa .log-tiedosto tekstieditorissa, kuten WordPad (Windows) tai Teksturi (Mac OS).

Huomaa:(Mac OS) Oletuksena lokitiedostot avautuvat Konsolissa. Valitse kaikki teksti painamalla Komento + A, ja kopioi ja liitä sisältö tekstieditoriin ennen jatkamista.

4. Etsi seuraavia arvoja:

• Return value 3
    • ERROR
    • FATAL

Huomaa: Hakuarvot ERROR ja FATAL tulee kirjoittaa isoilla kirjaimilla. ”Return value 3” -arvo koskee vain Windows-pohjaista vianmääritystä.

Joskus saatat löytää useita virheitä. Virhesanomat näyttävät tältä (korostus lisätty):

Return value 3:
    Ota yhteyttä tekniseen tukiryhmääsi. Action ended 9:14:12: RemoveExistingProducts. Return value 3.

Virheen kuvaus näkyy ennen Return value 3 -arvoa.

VIRHE:
    Default installation language not valid, falling back to first supported language. (Oletusasennuskieli on virheellinen, varamenettelynä otetaan käyttöön ensimmäinen tuettu kieli).

Virheen kuvaus näkyy ERROR-arvon jälkeen.

FATAL:
    [ Exiting from installation due to blocking error. (Asentaminen lopetetaan estovirheen vuoksi.)Poistumiskoodi: 7

Virheen kuvaus näkyy FATAL-arvon jälkeen.

5. Hae Adoben tukipalvelut -sivulta ratkaisua kuhunkin virheviestiin.

Jätä hakuehdoista pois polut sekä konekohtaiset tiedot. Esimerkiksi ylempänä luetelluille virheille hakisit hakulausekkeella ”Error 1714. The older version of Adobe Flash Player 9 ActiveX cannot be removed (Virhe 1714. Adobe Flash Player 9:n ActiveX:n vanhempaa versiota ei voi poistaa), ”Default installation language not valid, falling back to first supported language” (Oletusasennuskieli ei ole sallittu, palautetaan ensimmäiseen tuettuun kieleen) tai ”Exiting from installation due to blocking error. Exit code: 7.” (Asennus suljetaan estovirheen vuoksi. Poistumiskoodi 7)

Tarvitsetko vielä apua?