Kun asennat Acrobat Pro DC:n tai Acrobat Standard DC:n, se asennetaan suoraan tietokoneeseesi. Lisensointiin vaaditaan Internet-yhteys ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä ja 30 päivän välein tilauksen vahvistamiseksi.

Internet-yhteyttä koskevat vaatimukset

Acrobat DC:n jatkuvien ja klassisten versioiden on oltava yhteydessä Internetiin työpöytäsovellusten asennuksen ja lisensoinnin aikana.Klassisia versioita voi sen jälkeen käyttää ilman verkkoyhteyttä, kun sinulla on voimassa oleva ohjelmiston käyttöoikeus. Jatkuva ohjelmistoversio tarkistaa ohjelmiston lisenssin 30 päivän välein. Saat muistutuksen muodostaa yhteys Internetiin lisenssin tarkistamista varten, kun 30 päivää on kulunut.

Yksittäiset Acrobat DC -vuositilaukset (jatkuva versio) sallivat 99 päivän lisäjakson offline-tilassa, jos Internet-yhteys ei ole käytettävissä.

Tärkeää: Vain yritysasiakkaiden kohdalla voidaan tehdä poikkeuksia offline-aktivointiin. Tilaukset, mukaan lukien nimetyt lisenssit, vaativa Internet-yhteyden aktivoinnin viimeistelyyn ja kuukausittaiseen tarkistukseen. 99 päivän lisäjakso myönnetään, jos Internet-yhteys ei ole käytettävissä.

Acrobat DC:n asennusohjeet

Asenna Acrobat DC seuraavasti:

Vähittäismyyntiasiakkaat

1. Kirjaudu sisään osoitteessa Acrobat.adobe.com sillä Adobe ID:llä, jota olet käyttänyt ostaessasi Acrobat DC:n.
  2. Napsauta Lataa sovelluksia -kohdassa Lataa Acrobat DC.
downlaod_app
  1. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.
  2. Viimeistele lataus ja Acrobatin asennus seuraamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Määrälisenssiasiakkaat

Määrälisenssiohjelmistot toimitetaan IT- tai pakkausosastolle. Saat tietoja Acrobat DC -asennuksen käytöstä ottamalla yhteyttä omalle IT- tai pakkausosastollesi. Seuraavat tiedot on tarkoitettu IT- tai pakkausosaston käyttöön.

• Klassinen versio: Klassista versiota kutsuttiin aiemmin pysyväksi lisenssiksi. Saat asennusohjelman lisensoinnin verkkosivustolta.
  • Jatkuva versio: Jatkuvaa versiota kutsuttiin aiemmin tilaukseksi. Jatkuvan version asennusohjelman voi hallintakonsolista.