Creative Cloud -sovellukset

Tarvitsetko apua Creative Cloud -sovellusten asentamisessa? Katso Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen

Tarvitsetko apua latausongelmien vianmäärityksessä?Katso Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys. Siirry tarvittaessa kohtaan verkko-ja yhteysongelmat.

Jos haluat asentaa Adobe Creative Cloud -sovelluksia, esimerkiksi Photoshopin tai Illustratorin, sinun tulee muodostaa yhteys Internetiin. Kun sovellukset on asennettu tietokoneellesi, niiden käyttö ei edellytä jatkuvaa Internet-yhteyttä.

Voit käyttää sovelluksia offline-tilassa, kunhan sinulla on kelvollinen ohjelmiston käyttöoikeus rajoitetun ajan. Sovellukset tarkistavat ohjelmiston käyttöoikeuden 30 päivän välein. Saat muistutuksen muodostaa yhteys Internetiin lisenssin tarkistamista varten:

Kuukausittainen muistutus

Creative Cloud -vuositilauksessa on 99 päivän lisäjakso offline-tilassa. Kuukausitilauksessa on 30 päivän lisäjakso. Lisätietoja on seuraavassa taulukossa.

Creative Cloud yksityishenkilöille Enintään yksi kalenterikuukausi + 99 päivän offline-käyttö
  • Yhden kalenterikuukauden jälkeen näkyviin tulee valintaikkuna, jossa pyydetään muodostamaan Internet-yhteys.
  • Valintaikkunan voi sulkea. Seuraava muistutus näkyy 30 päivän kuluttua.
  • Kun on kulunut yksi kalenterikuukausi + 69 päivää, valintaikkuna näkyy joka päivä.
  • Kun on kulunut yksi kalenterikuukausi + 99 päivää, tuotteen voi käynnistää offline-tilassa vielä kerran.

Creative Cloud Työryhmille

Enintään kaksi kalenterikuukautta + 99 päivän offline-käyttö
  • Kahden kalenterikuukauden jälkeen näkyviin tulee valintaikkuna, jossa pyydetään muodostamaan Internet-yhteys.
  • Valintaikkunan voi sulkea. Seuraava muistutus näkyy 30 päivän kuluttua.
  • Kun on kulunut kaksi kalenterikuukautta + 69 päivää, valintaikkuna näkyy joka päivä.
  • Kun on kulunut kaksi kalenterikuukautta + 99 päivää, tuotteen voi käynnistää offline-tilassa vielä kerran.
Creative Cloudin yritysversio
Enintään kaksi kalenterikuukautta + 99 päivän offline-käyttö
  • Kahden kalenterikuukauden jälkeen näkyviin tulee valintaikkuna, jossa pyydetään muodostamaan Internet-yhteys.
  • Valintaikkunan voi sulkea. Seuraava muistutus näkyy 30 päivän kuluttua.
  • Kun on kulunut kaksi kalenterikuukautta + 69 päivää, valintaikkuna näkyy joka päivä.
  • Kun on kulunut kaksi kalenterikuukautta + 99 päivää, tuotteen voi käynnistää offline-tilassa vielä kerran.

Document Cloud tai Acrobat DC

Kun asennat Acrobat Pro DC:n tai Acrobat Standard DC:n, se asennetaan suoraan tietokoneeseesi. Lisensointiin vaaditaan Internet-yhteys ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä ja 30 päivän välein tilauksen vahvistamiseksi.

Lisätietoja on kohdassa Internet-yhteys ja offline-tilan lisäjakso | Acrobat DC.