Encorea ei enää aktiivisesti kehitetä. Encore CS6 on viimeinen julkaistu versio.

CS6-sovellukset ovat kuitenkin edelleen käytettävissä Creative Cloud -tilauksen kautta. Encore asennetaan asentamalla ensin Premiere Pro CS6, joka sisältää Encore CS6:n.

Tämä dokumentti kuvaa Encore CS6:n asennuksen.

Huomautus: Mahdollisuus asentaa CS6-sovelluksia on saatavilla vain Creative Cloud -tilaajille. Se ei ole saatavilla koejäsenyyksissä. Encore CS6 -versiota ei voi asentaa Creative Cloudin kokeilujäsenyyden yhteydessä.

Uusimman Premiere Pro -version voi ladata tuotesivulta.

Lataa Premiere Pro CS6 Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla

Voit ladata aiempia versioita suoraan Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta. Huomaa kuitenkin, että aikaisemmat versiot on oletuksena piilotettu.

Saat aiemmat versiot näkyviin seuraavasti:

HUOMAUTUS: Katso Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen – Aikaisempien sovellusversioiden asentaminen

1. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus.
  2. Valitse Ohjelmat-välilehti.
  3. Vieritä alas osioon ETSI UUSIA OHJELMIA.
  4. Valitse osion otsikon oikealla puolella olevasta Suotimet ja Versiot -alasvetovalikosta Edellinen versio.
  5. Etsi luettelosta Premiere Pro ja valitse Asenna.
  6. Saatavissa olevat versiot -valikko ilmestyy, ja valitse luettelosta CS6 (6.0).
    Premiere Pro CS6 latautuu ja asentuu. Encore CS6 asentuu yhdessä Premiere Pron kanssa.
Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Ohjelmat-valikko
Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Ohjelmat-valikko

Huomautus:

Kun Adobe Premiere Pro CS6 on asennettu, voit poistaa sovelluksen. Poistaessasi CS6-sovellusta sinua kehotetaan valitsemaan, mitkä osat haluat poistaa. Jätä Encore valitsematta ja valitse Premiere Pro, jolloin ainoastaan Premiere Pro -osien asennus poistetaan.

Käynnistä asennuksen poisto käyttöjärjestelmäsi riippuen:

Windows

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot
  2. Etsi Premiere Pro CS6 luettelosta
  3. Korosta se ja napsauta ylhäällä olevaa Asennuksen poisto -painiketta

Mac OS

1. Avaa Finder ja siirry kansioon Ohjelmat/Lisäohjelmat/Adobe Installers
  2. Kaksoisnapsauta poistettavaa Adobe-tuotetta
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita

Premiere Pro CS6 Asennuksen poiston asetukset - kaksoisnapsauta poistettavaa tuotetta
Premiere Pro CS6 Asennuksen poiston asetukset - kaksoisnapsauta poistettavaa tuotetta

Lataa ja asenna Premiere Pro CS6 manuaalisesti

Jos et jostain syystä pysty käyttämään Creative Cloud -työpöytäsovellusta, voit ladata ja asentaa Premiere Pron ja Encore CS6:n manuaalisesti.

HUOMAUTUS: Jos sinulla ei ole Creative Cloud -tilausta, tätä latausta varten tarvitaan sarjanumero.

Katso seuraavasta osoitteesta Premiere Pro CS6 -asennusohjelman suorat latauslinkit:

Creative Suite 6 -sovellusten lataaminen

Encore CS6 -mallien ja kirjastosisällön asentaminen

Encore CS6 -asennuksen mukana ei asenneta automaattisesti malleja tai kirjastosisältöjä, joilla voit luoda omia valikoitasi.

Ohjeet näiden tiedostojen asentamiseksi ovat osoitteessahttp://helpx.adobe.com/fi/x-productkb/multi/library-functional-content-missing.html http://helpx.adobe.com/fi/x-productkb/multi/library-functional-content-missing.html

Työnkulku Encore CS6- ja Adobe Premiere Pro CC -ohjelmistoja käyttäen

Encore CS6 -ohjelmistoa ei ole suunniteltu toimimaan yhdessä Adobe Premiere Pro CC -ohjelmiston kanssa Dynamic Link -ominaisuudella. Oheinen linkki johtaa videoon, jossa kuvataan uusi työnkulku.

http://tv.adobe.com/watch/davtechtable/using-premiere-pro-cc-encore-cs6-for-bluray-dvd-and-interactive-video-for-ipadatv-and-mobile-hd/

Asiaan liittyviä artikkeleita