Käyttöopas Peruuta

Adobe Express for Educationin usein kysytyt kysymykset

1. Adobe Expressin käyttöopas
  2. Johdanto
    1. Adobe Expressin yleiskatsaus
    2. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    3. Adobe Expressin järjestelmävaatimukset
    4. Adobe Expressin pikanäppäimet
    5. Adobe Expressin usein kysytyt kysymykset
    6. Adobe Expressin tunnetut ongelmat
    7. Adobe Expressin maksuttoman kokeiluversion usein kysytyt kysymykset
    8. Progressiivinen verkkosovellus
    9. Adobe Express ‑selainlaajennuksen lisääminen
  3. Uusi Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Yleistä
    2. Usein kysytyt kysymykset
    3. Tunnetut ongelmat
    4. Siirrä tiedostoja
    5. Kuvien luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    6. Tekstitehosteiden luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    7. Objektien lisääminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    8. Objektien poistaminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    9. Muokattavien mallien generointi generatiivisen tekoälyn avulla
    10. Videoiden luominen ja muokkaaminen
    11. Mallien tutkiminen
    12. Yhteistyö ja kommentointi
    13. Yhteisöpalveluviestien ajoittaminen ja julkaiseminen
    14. Adobe Photoshopin ja Adobe Illustratorin resurssien käyttäminen
    15. Brändien luominen ja hallinta
  4. Grafiikan, valokuvien ja videoiden luominen ja muokkaaminen
    1. PDF-tiedostojen tuominen ja parantaminen Adobe Expressissä
    2. Adobe Express -mallien käytön aloittaminen
    3. Uuden mallin luominen tyhjästä
    4. Mallien ja resurssien tallentaminen suosikkeihin
    5. Mallien jakaminen uudelleenmiksattavina malleina
    6. Verkkosivun luominen Adobe Expressillä
    7. Useiden sivujen lisääminen Adobe Expressissä
    8. Videon luominen Adobe Expressillä
    9. Adobe Stock -sisältötunnuksen löytäminen ja lähettäminen
    10. Tekstien ja valokuvien animointi Adobe Expressillä
    11. Väriteemojen tuominen Adobe Colorista
    12. Väriteemojen käyttäminen
    13. Tiedostojen ja mallien kääntäminen
    14. Tasojen käyttäminen
    15. Adobe Express -mallien etsiminen ChatGPT:n avulla
    16. Kaavioiden lisääminen malleihin
    17. Suunnittelu tulosteita varten
  5. Esitykset
    1. PowerPoint-tiedoston tuonti
    2. Tutustuminen esitysmalleihin
    3. Sivujen hallinta
    4. Mallin esitys
  6. Käytä Adobe Photoshopin ja Illustratorin luovia resursseja
    1. Yleiskatsaus Adobe Photoshop- ja Illustrator-tiedostoista Adobe Expressissä
    2. Adobe Photoshopin ja Illustratorin lisääminen linkitettyinä kuvina
    3. Adobe Photoshop- ja Illustrator-resurssien muuntaminen
    4. Adobe Photoshop- ja Illustrator-tiedostojen muuntamisen parhaat käytännöt
    5. Linkitettyjen resurssien vianmääritys
  7. Taustat
    1. Taustakuvan lisääminen malliisi
    2. Videoiden taustojen poistaminen helposti
    3. Kuvien sivutaustojen vaihtamien
  8. Generatiivinen tekoäly
    1. Kuvan luominen tekstistä generatiivisen tekoälyn avulla
    2. Tekstitehosteiden luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    3. Objektien lisääminen kuvaan tai kuvassa olevien objektien korvaaminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    4. Objektien poistaminen kuvasta Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    5. Muokattavien mallien generoiminen Teksti malliksi ‑toiminnolla
  9. Brändien luominen ja hallinta
    1. Luo brändi
    2. Roolien muokkaaminen brändeissä
    3. Brändivärien ja -kirjasimien käyttäminen malleissa
    4. Brändivärien ja -kirjasimien käytön parhaat käytännöt
    5. Jaettujen brändien hallinta
    6. Mukautetut kirjasimet
    7. Creative Cloud -kirjastot
    8. Mallien elementtien lukitseminen ja lukituksen poistaminen
    9. Mallien brändäyksen tyyliasetusten määrittäminen
    10. Luonti jaetusta mallista
    11. Väriteeman lisääminen brändiin
  10. Projektien luonti ja hallinta
    1. Projektien luonti
    2. Uusien tiedostojen, kansioiden, brändien ja kirjastojen luominen
    3. Tiedostojen, brändien ja kirjastojen kopioiminen
    4. Tiedostojen, brändien ja kirjastojen siirtäminen
    5. Projektien jakaminen
    6. Projekteihin liittyvät usein kysytyt kysymykset
    7. Projektien vianmääritys
  11. Sisällön ajoitus
    1. Sisällön ajoituksen yleiskatsaus
    2. Yhteisöpalvelutilien yhdistäminen
    3. Yhteisöpalveluviestien ajoittaminen ja julkaiseminen
    4. Kuvatekstien generointi (Beta) yhteisöpalveluihin tekoälyn avulla
    5. Yhteisöpalveluviestien mediasisältöjä koskevat vaatimukset
    6. Sisällön ajoituksen usein kysytyt kysymykset
  12. Pikatoiminnot
    1. Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnoilla
    2. Kuvien taustan poistaminen pikatoiminnoilla
    3. Kuvien tiedostomuodon muuntaminen pikatoiminnoilla
    4. Kuvan rajaaminen pikatoiminnoilla
    5. Hahmon animointi äänestä
    6. Tekstityksen lisääminen videoihin pikatoiminnoilla
    7. Videoiden leikkaaminen pikatoiminnoilla
    8. Videon koon muuttaminen pikatoiminnoilla
    9. Muuntaminen videosta GIF-muotoon pikatoiminnoilla
    10. Videoiden muuntaminen MP4-muotoon pikatoiminnoilla
    11. Videon rajaaminen pikatoiminnoilla
    12. Videoiden ja kuvien yhdistäminen pikatoiminnoilla
    13. Muuntaminen PDF-muotoon tai PDF-muodosta pikatoiminnoilla
    14. PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaaminen pikatoiminnoilla
    15. Tiedostojen yhdistäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi pikatoiminnoilla
    16. Sivujen järjestäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi pikatoiminnoilla
    17. QR-koodin luominen pikatoiminnoilla
    18. Pikatoimintoihin liittyvät usein kysytyt kysymykset
  13. Julkaiseminen ja jakaminen
    1. Yhteistyö ja kommentointi Adobe Expressissä
    2. Projektin isännöinti Adobe Expressillä
    3. Tiedostojen kopiointi tilien välillä
    4. Tietosuoja ja käyttöoikeudet
    5. TikTok-videoiden luominen ja niiden jakaminen TikTok Ads Manageriin
    6. TikTok Ads Manageriin jaettavien videoiden tekniset vaatimukset
    7. Suurten tiedostojen jakaminen WeTransferilla
    8. Mallien luonti ja generointi eränä
    9. Luo ja generoi eränä ‑toiminnon tekniset vaatimukset
  14. Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Adobe Expressin iOS-versio
    2. Adobe Expressin Android-versio
    3. Adobe Express ‑tilausten hallinta iOS:ssä
    4. Adobe Express ‑tilausten hallinta Androidissa
    5. Adobe Express ‑tilausten hallinta Samsung Galaxy Storessa
  15. Adobe Express for Education
    1. Piirtäminen siveltimillä
    2. Kohdista muotoon
    3. Adobe Express for Educationin usein kysytyt kysymykset
    4. Adobe Express for Education – opettajat ‑version usein kysytyt kysymykset
    5. Adobe Express for Education – opiskelijat ‑version usein kysytyt kysymykset
    6. Adobe Express for Education – käyttöönottoon liittyvät usein kysytyt kysymykset
    7. Adobe Express ‑mobiilisovelluksesta puuttuviin kuvakkeisiin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Perehdy Adobe Express for Educationin etuihin ja luo luokassasi vaikuttavia kuvia, videoita ja esityksiä nopeasti lyhyessä ajassa.

Mikä on Adobe Express for Education?

Adobe Express for Education on maksuton K-12-kouluille ja ‑koulupiireille. Se tuo oppilaiden ja opettajien käyttöön kaiken, mitä he tarvitsevat luodakseen upeita grafiikoita, valokuvia, esityksiä, verkkosivuja ja videoita luottavaisin mielin. Adobe Expressin avulla oppilaat ja opettajat voivat ilmaista itsensä yksilöllisellä ja kauniilla tavalla niin luokassa kuin myös sen ulkopuolella.

Miten Adobe Express for K-12 Education eroaa Adobe Expressin kaupallisesta versiosta?

Vaikka Adobe Express for Education sisältää samat luovat työkalut kuin Adobe Expressin kaupallinen versio, siinä on myös ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tukemaan oppilaiden oppimista ja turvallisuutta. Tällainen ominaisuus on muun muassa Adobe Expressin turvallinen hakutoiminto.

• Opetusalaa varten suunnitellut tietosuojatoiminnot voidaan ottaa käyttöön, jotta koulut ja koulupiirit voivat täyttää oppilaiden tietosuojaan liittyvät velvollisuutensa.
  • Helpompi kirjautuminen: mahdollisuus ottaa kertakirjautuminen käyttöön, jolloin oppilaat voivat kirjautua helposti sisään olemassa olevalla koulutunnuksellaan.
  • Mukana opiskelijaystävällisiä Adobe Stock -kuvia. Tämän lisäksi kuvien turvallinen hakutoiminto takaa, että sisällöt ovat K-12-oppilaiden ikäryhmälle sopivia.
  • Maksumuureja, mainoksia tai ponnahdusikkunoita ei ole.
  • Oppilaat eivät pysty avaamaan Adobe Photoshop Expressin Tutustu-välilehteä, joten he voivat keskittyä työhönsä.
  • Parannetut säätimet pitävät oppilaat turvassa: koulut omistavat tilit ja harjoittavat järjestelmänvalvojan oikeuksia.
  • Adobe Expressin Opettajien resurssit ‑välilehdessä opettajat voivat etsiä aloittajille tarkoitettuja sisältöjä, kuten tuntisuunnitelmia, luovia haasteita ja malleja.

Onko Adobe Express for Education maksuton K-12-opetuskäyttöön?

Kyllä! Adobe Express for Education on maksuton kaikille K-12-oppilaitoksille sekä niiden opettajille ja oppilaille.

Minulla on K-12 Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys. Voinko käyttää Adobe Express for Educationia?

Kyllä, K-12 Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyydellä käyttäjät voivat käyttää Adobe Express for Educationia ja muita sovelluksia, kuten Photoshopia ja Illustratoria. Lue lisää Adobe Express for K–12 Educationista.

Millä laitteilla voin käyttää Adobe Express for Educationia?

Sovellus

Laite

Adobe Express

• Chromebookien, Netbookien, kannettavien tietokoneiden ja pöytätietokoneiden verkkoselaimet

• Tablet-laitteet

• Mobiililaitteet

Miten Adobe Express eroaa Adobe Creative Cloudista?

Adobe Express on verkkopohjainen mobiilisovellus. Se on suunniteltu luoville aloittelijoille, jotka haluavat helpon tavan ilmaista itseään muun muassa muokkaamalla valokuvia, luomalla grafiikkaa ja esitteitä sekä tekemällä videoita. Se yhdistää Adoben ekosysteemin tehokkaat ominaisuudet uudelleenmiksattaviin malleihin, suunnitteluelementteihin, opastusohjelmiin ja ohjeisiin. Näin sisällöntuottajat voivat saavuttaa loistavia tuloksia nopeasti ja pitää hauskaa kehittäessään taitojaan.

Adobe Creative Cloud tuo käyttöön yli 20 maailman johtavaa, luovaan käyttöön tarkoitettua tietokone- ja mobiilisovellusta sekä palvelua kaikentasoisille tekijöille aloittelijoista aina kaikkein edistyneimpiin luovien alojen ammattilaisiin. Se antaa ihmisille mahdollisuuden luoda sisältöä käytännössä ilman rajoituksia millä tahansa medialla, mukaan lukien valokuvaus, graafinen suunnittelu, elokuvat, videot, animaatiot sekä verkon ja mobiililaitteiden käyttökokemus.

Mitä tapahtuu, jos minulla on jo K-12 Adobe Spark for Education ‑tili?

8. joulukuuta 2021 alkaen Adobe Spark for Educationin K-12-tilit on päivitetty K-12 Adobe Express for Education ‑tileiksi. voit käyttää Adobe Express for Educationia samalla Sparkin käyttäjänimellä ja salasanalla.

Miten voin ottaa K-12 Adobe Express for Educationin koulussani tai koulupiirissäni käyttöön?

Lisätietoja siitä, miten järjestelmänvalvojat voivat luoda tilejä K-12-kouluja ja ‑koulupiirejä varten, saat artikkelista Adobe Express for Educationin pyytäminen ja ottaminen käyttöön.

Miten Adobe Express for Education suojaa K-12-oppilaiden tietoja?

Adobe Express for Educationin K-12-tilit on suunniteltu täyttämään K-12-oppilaiden tietosuojaan liittyvät tarpeet, ja ne eroavat Adobe Expressin kaupallisista tileistä. Enterprise ID:tä tai Federated ID:tä käyttävillä K-12-tilien haltijoilla on seuraavat suojatoimet:

• Opetusalaa varten suunnitellut tietosuojatoiminnot: Federated ID:llä tai Enterprise ID:llä käyttöön otetut Adobe Express for Educationin K-12-käyttöoikeudet on suunniteltu vastaamaan oppilaiden tietosuojaan liittyviä velvollisuuksia. Lisätietoja on Adobe ja oppilaskäyttäjien tietosuoja ‑sivulla.
  • Helpompi kirjautuminen: mahdollisuus ottaa kertakirjautuminen käyttöön, jolloin oppilaat voivat kirjautua helposti sisään olemassa olevalla koulutunnuksellaan.

• Turvallinen kuvahaku: Adobe Stock ‑kuvahaku on kuratoitu K-12-oppilaille, ja kuvat ovat ikäryhmälle sopivia.
    Adobe Expressin kuvahaun tulokset ovat K-12-oppilaiden ikäryhmälle sopivia, ja Adobe Stock ‑kuvahaku on myös kuratoitu K-12-oppilaille.

• Jakamisen säätimet: K-12-järjestelmänvalvojat voivat rajoittaa opettajien ja oppilaiden käytettävissä olevia jakovaihtoehtoja Adobe Admin Consolessa.

Miten korkeakoulut ja yliopistot voivat hankkia oikeudet Adobe Expressin käyttöön?

• Korkeakoulutukseen tarkoitetun Creative Cloud – Kaikki sovellukset -jäsenyyden hankkineet korkeakoulut ja yliopistot voivat automaattisesti käyttää Adobe Express for Educationia.

• Oppilaitokset voivat ostaa Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden opiskelijoille, opettajille ja henkilökunnalle.

• Yksittäiset opiskelijat voivat ostaa Adobe Expressin tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden (joka sisältää Adobe Expressin) opiskelijoille ja opettajille suunnattuun erikoishintaan.

Jos uusilla asiakkailla ei ole oikeutta Adobe Spark for Higher Educationin käyttöön, miten korkeakoulujen ja yliopistojen pitäisi tukea opiskelijoiden pääsyä jaettuihin laiteympäristöihin?

• Aikaisemmin asiakkaat ohjattiin ottamaan Spark käyttöön kaikilla jaettua laitelisenssiä tarvitsevilla käyttäjillä, jotta käyttäjät pystyivät käyttämään Sparkia, tallennustilaa, palveluita ja kertakirjautumistoimintoja.

• Creative Cloud Shared Device Accessia käyttöön otettaessa tallennustilaa, palveluita ja kertakirjautumistoimintoja tuetaan edelleen, mutta uudet asiakkaat eivät saa Spark- tai Adobe Express ‑sovellusta.

Entä jos olen K-12-oppilaitos, mutta käytin vahingossa korkea-asteen Spark-tarjousta?

K-12-oppilaitoksena voit vaihtaa ratkaisusi Higher Educationista K12 Educationiin. Keskustele jälleenmyyjäkumppanisi tai Adoben yritystuen kanssa, jos tarvitset apua vaihtamisessa oikeaan ratkaisuun. K12 Adobe Express for Education ‑ratkaisuun vaihtamisen jälkeen oppilaat ja opettajat saavat käyttöönsä kaikki Adobe Express for Educationin ominaisuudet ilman koululle tai koulupiirille aiheutuvia lisäkustannuksia.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa