FrameMakerin lataaminen ja asentaminen

fm_13_appicon_88x84

Aloita FrameMakerin lataaminen napsauttamalla alta Lataa FrameMaker. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Minulla on jo vanhemman FrameMaker-version käyttöoikeus. Millaisia päivitysvaihtoehtoja on käytettävissä?

Asiakkaille, joilla on voimassa oleva sarjanumerokäyttöoikeus tai pysyvä käyttöoikeus vanhempiin FrameMaker-versioihin, ei ole saatavilla päivitysvaihtoehtoa (FrameMakerin tai Technical Communication Suiten uusimpaan versioon).

Uusimman FrameMaker-version käyttämiseksi asiakkaan on valittava tilausvaihtoehto.

Miksi FrameMaker ei lataudu?

Opi ratkaisemaan FrameMakerin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Onko FrameMaker saatavana sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona?

Adobe FrameMakerin uusin versio voidaan asentaa vain 64-bittisenä versiona. FrameMakerin 64-bittinen versio edellyttää 64-bittistä Windows 10 -versiota.

Adobe FrameMakerin uusin versio ei enää tue 32-bittistä tekniikkaa.

Voinko ostaa täyden/pysyvän käyttöoikeuden (sarjanumerolla) uusimpaan Adobe FrameMaker -versioon?

Adobe FrameMakerin täyslisenssi ei ole enää myytävänä. Voit valita henkilökohtaisen tarpeesi mukaisen tilauksen osoitteesta adobe.com.

Suuryritykset, pienet ja keskikokoiset yritykset sekä oppilaitokset ja julkishallinnon asiakkaat voivat valita volyymikäyttöoikeussopimuksen, kuten ETLA (Enterprise Term License Agreement)- tai VIP (Value Incentive Program) -sopimuksen.

Tutustu ostovaihtoehtoihin Osto-opas-sivulla tai kirjoittamalla osoitteeseen techcomm@adobe.com.