FrameMakerin (2019-versio) lataaminen ja asentaminen

fm_13_appicon_88x84

Aloita FrameMakerin (2019-versio) lataaminen valitsemalla alta Lataa FrameMaker. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Kuinka FrameMakerin kokeiluversio muunnetaan täyden käyttöoikeuden versioksi?

Voit ostaa FrameMakerin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen. Lisätietoja ostovaihtoehdoista löytyy FrameMakerin usein kysytyistä kysymyksistä.

Miksi FrameMaker ei lataudu?

Opi ratkaisemaan FrameMakerin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko asentaa FrameMakerin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa FrameMakerin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe FrameMakerin omistaja on organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.