Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe FrameMakerin omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Miksi Author-näkymään siirryttäessä näkyy harmaa näyttö?

Jos käytät suuriresoluutioista näyttöä ja yli 125 %:n zoomausta, Author-näkymään siirryttäessä saattaa näkyä harmaa näyttö. Katso ratkaisu ohjeesta Author-näkymä muuttuu harmaaksi suuriresoluutioisissa näytöissä

Miksi sisällysluetteloni puuttuu reagoivasta HTML5-sisällöstä?

Kun tarkastelet FrameMakerin (2015-versio) tuottamaa reagoivaa HTML5-sisältöä Safarissa iOS-käyttöjärjestelmässä, sisällysluettelosi ei ehkä näy oikein. Katso ratkaisu kohdasta Sisällysluettelo puuttuu reagoivasta HTML5-sisällöstä iOS v10 -käyttöjärjestelmässä.

Miksi luomani reagoiva HTML5-sisältö ei näy Google-haussa?

FrameMakerin (2015-versio) päivitysversioilla 1–4 luotua sisältöä ei ole optimoitu Google-hakuun. Katso ratkaisu kohdasta Reagoivaa HTML5-sisältöä ei ole optimoitu Google-hakuun.

Voinko tuoda Microsoft Word -tiedostoja?

Kyllä! Katso tästä lyhyestä opastusohjelmasta, miten Word-dokumentin muotoilun voi kohdistaa tiettyihin FrameMakerin koodimerkintöihin. Voit myös noudattaa näitä vaiheittaisia Word-tiedostojen tuontiohjeita.

Mistä löytyy lisää ohjeita?

Käy FrameMakerin ohjesivulla, josta löytyy linkkejä opastusohjelmiin, käyttöoppaaseen, käyttöönottovideoihin ja paljon muuta.

Lataaminen ja asentaminen

Miten FrameMaker hankitaan ja asennetaan?

Voit ostaa FrameMakerin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen. Lisätietoja ostovaihtoehdoista löytyy FrameMakerin usein kysytyistä kysymyksistä.

Miksi FrameMaker ei lataudu?

Opi ratkaisemaan FrameMakerin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata FrameMakerin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa FrameMakerin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa FrameMakerin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

FrameMakerin (2017-version) kokeiluversion voi helposti muuttaa tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus, kun lisäät tuotteen ostoskoriin Adobe Storessa. Lisätietoja on FrameMakerin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on FrameMakerin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.