Vianmääritys & ohje

Asennusohjelmaan sisältyvän Distiller-sovelluksen asennus ja käyttö edellyttää suorituksenaikaisia Visual C -kirjastoja. Joskus Distiller-sovellus ei tunnista suorituksenaikaisia Visual C -kirjastoja, vaikka ne olisi asennettu järjestelmään. Tämä suorituksenaikaisten Visual C -kirjastojen havaitsemisen epäonnistuminen aiheuttaa PDF Creation -lisäosan asennuksen epäonnistumisen. Tilapäisratkaisu ongelmaan on annettu artikkelissa Distiller puuttuu -virhe tallennettaessa asiakirja PDF-muodossa

Virheeseen voi olla useita syitä. Ratkaisuja on artikkelissa PDF-tiedoston luominen FrameMaker-asiakirjoista tai -kirjatiedostoista ei onnistu

Admin Consolessa on ennalta määritettyjä malleja, joiden avulla voidaan luoda paketteja Adobe FrameMaker -ohjelmistoa varten. Katso lisätietoja ohjeesta Adoben mallit paketteja varten.

Kyllä! Katso tästä lyhyestä opastusohjelmasta, miten Word-dokumentin muotoilun voi kohdistaa tiettyihin FrameMakerin koodimerkintöihin. Voit myös noudattaa näitä vaiheittaisia Word-tiedostojen tuontiohjeita.

Käy FrameMakerin ohjesivulla, josta löytyy linkkejä opastusohjelmiin, käyttöoppaaseen, käyttöönottovideoihin ja paljon muuta.

Adobe FrameMakerin täyslisenssi ei ole enää myytävänä. Voit valita henkilökohtaisen tarpeesi mukaisen tilauksen osoitteesta adobe.com.

Suuryritykset, pienet ja keskikokoiset yritykset sekä oppilaitokset ja julkishallinnon asiakkaat voivat valita volyymikäyttöoikeussopimuksen, kuten ETLA (Enterprise Term License Agreement)- tai VIP (Value Incentive Program) -sopimuksen.

Tutustu ostovaihtoehtoihin Osto-opas-sivulla tai kirjoittamalla osoitteeseen techcomm@adobe.com. Jos haluat lisätietoja, tutustu FrameMakerin usein esitettyihin kysymyksiin

Opi ratkaisemaan FrameMakerin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

FrameMakerin voi ostaa verkossa Adoben verkkokaupasta tai soittamalla numeroon +1-866-647-1213. Katso, miten FrameMakerin voi hankkia muulla tavoin, kuten ostamalla sen suoraan Adobelta tai valtuutettujen jälleenmyyjien kautta tai ostamalla sen opiskelija-alennuksella. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen

Voit asentaa FrameMakerin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi käyttöoikeutta tai sitä enemmän, voit pyytää yhteydenottoa.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Adobe FrameMakerin 30 päivän kokeiluversion voi helposti muuttaa tilaukseksi ostamalla käyttöoikeuden osoitteesta Adobe.com. Jos sinulla on kysyttävää, voit tavoittaa meidät osoitteesta techcomm@adobe.com. Lisätietoja on FrameMakerin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on FrameMakerin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.