Vianmääritys & ohje

Jos käytät suuriresoluutioista näyttöä ja yli 125 %:n zoomausta, Author-näkymään siirryttäessä saattaa näkyä harmaa näyttö. Katso ratkaisu ohjeesta Author-näkymä muuttuu harmaaksi suuriresoluutioisissa näytöissä

Kun tarkastelet FrameMakerin (2015-versio) tuottamaa reagoivaa HTML5-sisältöä Safarissa iOS-käyttöjärjestelmässä, sisällysluettelosi ei ehkä näy oikein. Katso ratkaisu kohdasta Sisällysluettelo puuttuu reagoivasta HTML5-sisällöstä iOS v10 -käyttöjärjestelmässä.

FrameMakerin (2015-versio) päivitysversioilla 1–4 luotua sisältöä ei ole optimoitu Google-hakuun. Katso ratkaisu kohdasta Reagoivaa HTML5-sisältöä ei ole optimoitu Google-hakuun.

Kyllä! Katso tästä lyhyestä opastusohjelmasta, miten Word-dokumentin muotoilun voi kohdistaa tiettyihin FrameMakerin koodimerkintöihin. Voit myös noudattaa näitä vaiheittaisia Word-tiedostojen tuontiohjeita.

Käy FrameMakerin ohjesivulla, josta löytyy linkkejä opastusohjelmiin, käyttöoppaaseen, käyttöönottovideoihin ja paljon muuta.

Voit ostaa FrameMakerin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen. Lisätietoja ostovaihtoehdoista löytyy FrameMakerin usein kysytyistä kysymyksistä.

Opi ratkaisemaan FrameMakerin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Voit asentaa FrameMakerin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto. Jos tarvitset viisi tai useampia lisenssejä, kannattaa harkita määrälisenssitilausta.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

FrameMakerin (2017-version) kokeiluversion voi helposti muuttaa tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus, kun lisäät tuotteen ostoskoriin Adobe Storessa. Lisätietoja on FrameMakerin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on FrameMakerin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.