Lataa Lightroom ja aloita käyttö
Lataa Lightroom ja etsi oppaita, joiden avulla pääset alkuun.

Creative Cloud -jäsenyyden ansiosta saat ainutlaatuisia alennuksia

IMG_7955

Voit valita monista jäsentarjouksista ja HP:n ja Dropboxin kaltaisten kumppanien tarjouksista, jotka auttavat virtaviivaistamaan luovaa työnkulkuasi.

Tutustu tarjouksiin

Lightroomin lataaminen ja asentaminen

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Asennatko ensimmäistä kertaa tai uudelle tietokoneelle?
Aloita lataaminen valitsemalla alta Lataa Lightroom. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos asennat Creative Cloud -sovellusta ensimmäistä kertaa, myös Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan. Lisätietoja Creative Cloud -tietokonesovelluksesta on täällä.

Tarvitsetko tilausohjeita?

Ostin väärän sopimuksen. Kuinka vaihdan tilausta?

Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä.

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin