Lightroom lataaminen ja asentaminen

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Käynnistä Lightroom lataus valitsemalla alta Lataa. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Aloittamisongelmia?

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Lightroom?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Lightroom. Lisätietoja on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Voinko asentaa Lightroom toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Lightroom ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostaminen.

Voiko Lightroom Classic -valokuvat siirtää Lightroom?

Jos olet aiemmin käyttänyt Lightroom Classic, voit siirtää Lightroom Classic luettelot Lightroom. Kun teet niin, Lightroom tuo kaikki luetteloon sisältyvät valokuvat ja lataa ne pilveen täydessä resoluutiossaan, jotta voit käyttää niitä useilta laitteilta ja tietokoneilta. Jos myöhemmin haluat säästää levytilaa, voit jopa harkita näiden valokuvien poistamista laitteesi paikallisesta tallennustilasta.

Lisätietoja on artikkelissa Valokuvien siirtäminen Lightroom Classic Lightroom.

Jos valokuvien siirtäminen tuottaa ongelmia, lue ratkaisuohjeita artikkelista Mahdolliset virheet | Valokuvien siirtäminen Lightroom.