Tässä asiakirjassa on tietoja Adobe Media Encoderin tunnetuista ongelmista.

QuickTime-tiedostot, joilla on vanhat koodekit, tuodaan vain äänenä

Ongelma: QuickTime 32 -tuen päättyminen aiheuttaa sen, että jotkin QuickTime-tiedostot, joissa käytetään vanhoja koodekkeja, tuodaan vain äänitiedostona.

Tilapäisratkaisu: muunna tiedostot tuettuun koodekkiin ja tuo uudelleen.

Video on epätahdissa

Ongelma: Äänen synkronointi on sivussa useita 100 näytteitä formaateissa H.264, MPEG-2, MPEG4 audio- ja videovirtojen kanavoinnissa.

Tilapäisratkaisu: Ei mitään, paitsi koodaaminen eri muotoon, jossa on pakkaamaton ääni, kuten MXF.

H.264:lla AAC-ääni katkaistaan ​​lopussa.

Ongelma: Käytettäessä H.264:ää reaaliaikaisella kanavointia, AAC-ääni katkaistaan lopussa.

Tilapäisratkaisu: Käytä VBR 2-pass -koodausta tai käytä MPEG-ääntä.

Virheen koodaus

Ongelma: Koodausvirhe, kun DL-jonotettu Premium Pro -ohjelmasta ja koodattu vastaaviin QT ProRes -videon asetuksiin lähteena.

Väliaikaisratkaisu: Tarkista "Tuo järjestys natiivisti" -vaihtoehto.

Joitain QuickTime -tiedostoja ei tuoda.

Ongelma: Joitain QuickTime-viitetiedostoja ei voi enää tuoda.

Tilapäisratkaisu: tilapäisratkaisua ei ole.

Vanhan 32-bittisen QuickTime-median tuonnin ja viennin tuki on lopetettu. Lisätietoja on osoitteessa 32-bittisen QuickTimen tuki on päättynyt.