Virhe: Tarvitaan kokonaisluku väliltä 96 ja 8 | Windows 10

Tutustu Photoshopin kokonaislukuvirheen ratkaisuohjeisiin. Virhe ilmenee, kun yrität siirtyä suorituskykyasetuksiin.

Ongelma

Kun yrität siirtyä Suorituskyky-asetuksiin (Muokkaa > Oletusasetukset > Suorituskyky), Photoshop näyttää virheilmoituksen Tarvitaan kokonaisluku väliltä 96 ja 8. Lähin arvo sijoitettu.

Et pysty siirtymään suorituskykyasetuksiin Oletusasetukset-valintaikkunassa. Vaikuttaa myös grafiikkasuoritinkorttia käyttäviin työkaluihin, kuten Sumenna and Sulata.

(Windows) Virheilmoitus Photoshopin suorituskykyasetuksiin siirryttäessä.

Tämä ongelma ilmenee, kun käyttöjärjestelmään on tehty Windows 10 Creators Update -päivitys.

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Creators Update ja uudemmat versiot.

Ratkaisu

Virhe on korjattu Photoshop CC -versioon 19.1.5 (kesäkuun 2018 julkaisu).

Päivitä Photoshop uusimpaan versioon. Katso kohta Photoshopin pitäminen ajan tasalla.

Poista DWORD-avain OverridePhysicalMemoryMB rekisteristä

Nämä ohjeet pätevät vain, jos olet aiemmin lisännyt rekisteriin DWORD-avaimen OverridePhysicalMemoryMB alla kerrotun tilapäisratkaisun mukaisesti. Avaimen poistaminen sallii Photoshopin hallita fyysistä muistia tämän rekisterin ohituksen sijasta.

1. Sulje Photoshop.

Varoitus:

Ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet, varmuuskopioi rekisteri. Lisätietoja saat Microsoftin artikkelista Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa.

2. Avaa Suorita-ikkuna painamalla Windows + R.

Kirjoita regedit.exe ja paina Enter.

Jos sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistus, kirjoita salasana tai anna vahvistus.

3. Siirry Rekisterieditori-ikkunassa seuraavaan kansiopolkuun:

Photoshop CC 2018: Siirry kohtaan HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Adobe\Photoshop\120.0

HKEY_CURRENT_USER Rekisterieditorissa.

4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella oikeanpuoleisessa osiossa avainta OverridePhysicalMemoryMB, jonka olet luonut aiemmin, ja valitse valikosta Poista.

5. Vahvista napsauttamalla Vahvista arvon poisto -ikkunassa Kyllä.

Tilapäisratkaisu

Varoitus:

Ennen kuin aloitat, varmuuskopioi rekisteri. Lisätietoja saat Microsoftin artikkelista Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa.

1. Avaa Suorita-ikkuna painamalla Windows + R.

Kirjoita regedit.exe ja paina Enter.

Jos sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistus, kirjoita salasana tai anna vahvistus.

2. Siirry Rekisterieditori-ikkunassa seuraavaan Photoshop-version mukaiseen kansiopolkuun:

• Photoshop CC 2018: Siirry kohtaan HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Adobe\Photoshop\120.0
    • Photoshop CC 2017:  Siirry kohtaan HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Adobe\Photoshop\110.0
    • Photoshop CC 2015.5: Siirry kohtaan HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Adobe\Photoshop\100.0
    • Photoshop CC 2015: Siirry kohtaan HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Adobe\Photoshop\90.0
    • Photoshop CC 2014: Siirry kohtaan HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Adobe\Photoshop\80.0
    HKEY_CURRENT_USER Rekisterieditorissa.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella aiemmin mainittua Photoshop-versiosi mukaista kansiota ja valitse Uusi > DWORD-arvo (32-bittinen).

4. Nimeä uusi avain oikeanpuoleisessa ruudussa nimellä OverridePhysicalMemoryMB ja paina Enter.

5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella uutta avainta ja valitse valikosta Muokkaa. Toimi seuraavasti Muokkaa DWORD-arvoa (32-bittinen) -valintaikkunassa:

Muokkaa rekisteriavainta

A. Valitse Lukujärjestelmä-kohdassa Kymmenjärjestelmä B. Arvotiedot löydät alta vaiheen 5b selityksestä.

1. Valitse Lukujärjestelmä-kohdassa Kymmenjärjestelmä.
    2. Muuta Arvon tiedot -kentässä arvo nollasta numeeriseen megatavuarvoon, joka heijastaa järjestelmän fyysistä muistia. Muuta arvoksi esimerkiksi 4096, jos muistia on 4 Gt, 8192 (8 Gt), 16384 (16 Gt) tai 24576 (24 Gt).
    3. Valitse OK.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa