Hanki uusimmat ominaisuudet ja viankorjaukset päivittämällä Photoshop ja Adobe Camera Raw uusimpaan versioon.

Mikä on uusin versio?

• Uusin versio on marraskuussa 2018 julkaistu Photoshop CC (versio 20.0.1).
  • Adobe Camera Raw’n viimeisin/uusin versio on 11.0.
  • Adobe DNG Converterin viimeisin/uusin versio on 11.0.

Huomautus:

Etsitkö aiempiin Photoshopin versioihin liittyviä tietoja? Katso Vanhempien versioiden päivitykset.

Päivitykseen liittyviä näkökohtia

Kun olet päivittämässä pääjulkaisun versioon, esimerkiksi versiosta CC 2018 versioon CC 2019, harkitse seuraavia:

Huomautus:

Käytä Creative Cloud -työpöytäsovellusta aikaisempien versioiden asennusten poistamiseen tai aikaisemman version asentamiseen.

Miten tarkistan ja asennan uusimmat päivitykset?

Käynnistä Photoshop ja valitse Ohje > Päivitykset.

Lisätietoja on kohdassa Päivitä Creative Cloud -sovellukset.

Huomautus:

Etkö näe saatavilla olevia päivityksiä? Katso kohta Saatavilla olevia päivityksiä ei ole lueteltu.

Miten tarkistan, onko minulla uusin Photoshop in versio?

Huomautus:

TÄRKEÄÄ – On ilmennyt ongelma, jossa Tietoja-valintaikkunassa ja Ohje > Järjestelmätiedot -valinnan jälkeen näytetty versiotieto on väärin. Lisätietoja on seuraavassa artikkelissa:

Photoshopin uusimman version tarkistaminen:

• macOS: Valitse Photoshop > Tietoja Photoshop.
  • Windows: Valitse Ohje > Tietoja Photoshopista.

Miten tarkistan, onko minulla Camera Raw -laajennuksen uusin versio?

Adobe Camera Raw'n uusimman version tarkistaminen:

• Mac OS: Valitse Photoshop > Tietoja lisäosasta > Camera Raw.
  • Windows: Valitse Ohje > Tietoja laajennuksesta > Camera Raw.
acr11_0

Huomautus:

Onko Camera Raw -päivitysten asennuksessa ongelmia? Katso Camera Raw -laajennuksen asennusohjelma

Entä jos päivitän Adobe Camera Raw'n, mutta Photoshop ei edelleenkään tunnista kameraani?

Entä jos tietokoneessani ei ole Internet-yhteyttä?

Etsi tietokone, jossa on internet-yhteys, ja ladattava päivitys ulkoiseen asemaan, jonka voit siirtää siihen tietokoneeseen, jossa ei ole internet-yhteyttä. (Huomautus: Voit asentaa tuotteen ja päivitykset ilman verkkoyhteyttä, mutta sinulla on oltava hetkellinen Internet-yhteys alussa, jotta voit kirjautua sisään ja aktivoida ohjelmiston.)

Huomautus:

Asentaaksesi Creative Cloudissa olevia aikaisempia Photoshopin versioita katso Edellisten versioiden asennus.

Photoshop CC -päivitykset

Lokakuun 2017 Photoshop CC -julkaisuversion suorat lataukset:

Julkaisutiedot

Camera Raw -päivitykset

Adobe DNG Converter

Huomautus:

Etsitkö aiempiin Photoshopin versioihin liittyviä tietoja? Katso Vanhempien versioiden päivitykset.