Adobe Premiere Elementsin voi asentaa DVD-levyltä, tai ohjelmiston voi ladata ja asentaa Adoben verkkosivustolta.

Levyltä asentaminen

Ennen kuin aloitat

• Tarkista ennen asennuksen aloittamista, että tietokoneessa on DVD-asema (ei CD-asema). Aseta DVD-levy asemaan ja noudata ohjeita.

• Poista tilapäisesti käytöstä palomuurit, virustentorjuntaohjelmistot ja muiden valmistajien tietoturvaohjelmistot. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.

• Paikanna sarjanumero. Sarjanumero on DVD-kotelon kääntöpuolella.

Huomautus: Jos tuote on ostettu Best Buy -kaupasta, irrota pakkauksen takana oleva tarra. Lunastuskoodin avulla voit luoda sarjanumeron verkossa. Jos sinulla ei ole internet-yhteyttä, ota yhteyttä asiakastukeen. Lisätietoja on Sarjanumeron paikallistaminen -kohdassa.

Adobe Premiere Elements -ohjelman asentaminen (Windows)

1. Aseta Adobe Premiere Elements -DVD-levy (levy 1) tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Premiere Elements -valintaikkunasta Asenna Adobe Premiere Elements.

Huomautus:

Jos suljet valintaikkunan tai tietoturva-asetukset eivät salli automaattista toistoa, etsi DVD Resurssienhallinnasta ja kaksoisnapsauta Adobe Premiere Elements 15 -kansiossa olevaa tiedostoa Setup.exe. Jos näkyviin tulee tietoturvavaroituksia, valitse Kyllä.

3. Käynnistä asennusprosessi valitsemalla Tervetuloa-näytöstä Asenna.

Huomautus:

Jos haluat kokeilla Adobe Premiere Elements -ohjelmaa, voit napsauttaa Kokeile. Kokeilujakson aikana ei tarvita sarjanumeroa.

4. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

5. Valitse Käyttöoikeussopimus-valintaikkunasta Hyväksy.

6. Anna sarjanumero ja napsauta Seuraava.

7. Tee Asetukset-ikkunassa seuraavat toimet ja napsauta Asenna:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
  8. Kun asennus on valmis, käynnistä Premiere Elements.

Adobe Premiere Elements -ohjelman asentaminen (Mac OS)

1. Aseta Adobe Premiere Elements -DVD-levy (levy 2) tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Premiere Elements -valintaikkunasta Adobe Premiere Elements 15.

3. Siirry sijaintiin, jossa Adobe Premiere Elements 15/Install.app on ja käynnistä asennusohjelma.

4. Valitse Tervetuloa-näytöstä Asenna.

Huomautus:

Jos haluat kokeilla Adobe Premiere Elements -ohjelmaa, voit napsauttaa Kokeile. Kokeilujakson aikana ei tarvita sarjanumeroa.

5. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

6. Valitse Käyttöoikeussopimus-valintaikkunasta Hyväksy.

7. Anna sarjanumero ja napsauta Seuraava.

8. Tee Asetukset-ikkunassa seuraavat toimet ja napsauta Asenna:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti

Huomautus:

Syötä järjestelmätilin sanasana, jos sitä pyydetään.

9. Kun asennus on valmis, käynnistä Premiere Elements.

Lataus ja asennus

Adobe Premiere Elementsin voi ladata ja asentaa Adoben verkkosivustolta.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista, että Adobe ID -tunnuksesi on voimassa.
  • Poista ponnahdusikkunoiden estotoiminto käytöstä selaimessa.
  • Poista tilapäisesti käytöstä palomuurit, virustentorjuntaohjelmistot ja muiden valmistajien tietoturvaohjelmistot. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Varmista, että sinulla on Adobe Premiere Elements -ohjelmaa koskeva sarjanumero.

Adobe Premiere Elementsin lataaminen

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin lataussivu verkkoselaimessa.

2. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta, voit luoda sen Adobe ID -tunnuksen luominen -sivulla.

3. Valitse käyttöjärjestelmä ja kieli latausta varten.

4. Valitse Lataa.

Tiedosto alkaa latautua.

Adobe Premiere Elements -ohjelman asentaminen (Windows)

1. Avaa Adoben sivustolta lataamasi Adobe Premiere Elementsin asennustiedosto.

2. Määritä sijainti, johon asennustiedostot puretaan, ja napsauta Seuraava.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Käynnistä Adobe Premiere Elements 15, ja napsauta Valmis.
    • Avaa Set-up.exe-tiedosto määrittämästäsi kansiosta.
  4. Valitse Tervetuloa-näytöstä Asenna.

Huomautus:

Jos haluat kokeilla Adobe Premiere Elements -ohjelmaa, voit napsauttaa Kokeile. Kokeilujakson aikana ei tarvita sarjanumeroa.

5. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

6. Valitse Käyttöoikeussopimus-valintaikkunasta Hyväksy.

7. Anna sarjanumero ja napsauta Seuraava.

8. Tee Asetukset-ikkunassa seuraavat toimet ja napsauta Asenna:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
  9. Kun asennus on valmis, käynnistä Premiere Elements.

Adobe Premiere Elements -ohjelman asentaminen (Mac)

1. Avaa Adoben sivustolta lataamasi Premiere Elementsin asennustiedosto.

2. Valitse Tervetuloa-näytöstä Asenna.

Huomautus:

Jos haluat kokeilla Adobe Premiere Elements -ohjelmaa, voit napsauttaa Kokeile. Kokeilujakson aikana ei tarvita sarjanumeroa.

3. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

4. Valitse Käyttöoikeussopimus-valintaikkunasta Hyväksy.

5. Anna sarjanumero ja napsauta Seuraava.

6. Tee Asetukset-ikkunassa seuraavat toimet ja napsauta Asenna:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti

Huomautus:

Syötä järjestelmätilin sanasana, jos sitä pyydetään.

7. Kun asennus on valmis, käynnistä Premiere Elements.

Yleisiä kysymyksiä

Miten tuote rekisteröidään?

Lisätietoja ostamasi Adobe-tuotteen rekisteröinnistä ja rekisteröinnin tarjoamista eduista on osoitteessa http://www.adobe.com/support/registrationfaq.html.

Voiko useampi kuin yksi tuoteversio olla asennettuna laitteelle?

Kyllä, tietokoneelle voidaan asentaa useita Premiere Elements -versioita. Premiere Elements ei automaattisesti poista tai korvaa tietokoneelle asennettuja aiempia ohjelmaversioita. Voit poistaa aiemmat versiot sen jälkeen, kun olet tottunut uusimpaan tuoteversioon.

Mikä on Adobe-tunnus?

Adobe-tunnus on samanlainen kuin Gmail- tai Facebook-tunnus, jota käytetään käyttäjätilin suojaamiseen ja mukauttamiseen. Voit käyttää Adobe ID -tunnustasi seuraaviin tarkoituksiin:

• Rekisteröinti. Vaikka rekisteröinti ei olekaan pakollista, se edellyttää myös Adobe-tunnusta. Kun rekisteröit käyttämäsi Adobe Premiere Elements -tuotteen, Adobe tallentaa sarjanumerosi. Näin Adobe tietää, että olet oikeutettu päivityksiin.

• Kokeiluversiot. Hanki Adobe-tunnuksesi avulla maksuttomia 30 päivän kokeiluversioita.

• Tuotteiden tilaaminen ja lähetysten seuranta.

• Tukitapaukset. Kirjaa tukitapauksesi Adobe-tunnuksellasi .

• Foorumit ja tapahtumat. Käytä Adobe-tunnusta foorumeille kirjautumiseen ja tapahtumien rekisteröintiin.

Tietoja Adobe ID -tunnuksesta on sivulla Adobe ID -tilin hallinta.