Katso, miten voit muun muassa lunastaa Adobe-ostoksen, muuntaa lunastuskoodin sarjanumeroksi ja aktivoida Adobe Creative Cloud -jäsenyyden tai Acrobat DC -tilauksen lunastuskoodin avulla.

Jos ostit Adobe-tuotteen Adobe-jälleenmyyjältä, saatoit saada lunastuskoodin. Lunasta tämä koodi, ennen kuin voit aloittaa tuotteesi käytön.

Adobe tarjoaa erityyppisiä tuotteita ja lunastuskoodeja. Tarkastele vaihtoehtoja alla ja valitse soveltuva tarjous nähdäksesi koodin lunastamisohjeet.

Jollet ole varma koodisi tyypistä, katso Koodityypit.

Tilaus – vähittäismyyntiversio

Käy sivulla Lunasta Creative Cloud -jäsenyys tai Lunasta Acrobat DC -tilaus

Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

Anna lunastuskoodi ja napsauta sitten Aktivoi jäsenyys.

Esimerkki: Creative Cloud

Tilaus – opiskelija- ja opettajaversio -ohjelmistoversio

Vieraile sivulla Lunasta Creative Cloud -jäsenyys.

Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

Täydennä annettu lomake vahvistaaksesi, että olet opiskelija.

Esimerkki: Creative Cloud, opiskelija- ja opettajaversio

Ei-tilattava vähittäismyyntituote

Käy sivulla Lunasta ostoksesi.

Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

Syötä tuotteen lunastustunnus ja valitse sitten Lunasta .

Esimerkki: Photoshop Elements, Premiere Elements, Adobe Captivate

Ei-tilattava oppilaitostuote

Oletko Pohjois-Amerikassa? Vieraile Kelpoisuusvaatimukset-sivulla. Et ole Pohjois-Amerikassa? Vieraile Adoben asiakastukiportaalissa.

Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

Vahvista kateeminen tilanteesi.

Esimerkki: Acrobat Professional 2017

Lunasta koodisi

Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista suunnitelman tai tuotteen mukaan, jolle haluat lunastaa koodin:

Tilaus – vähittäismyyntiversio

Lunastuskoodi vaaditaan

1. Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

2. Anna lunastuskoodi ja napauta sitten Aktivoi jäsenyys.

Koodin lunastaminen
    Koodin lunastaminen

3. Hyväksy käyttöehdot.

4. Kirjoita luottokorttisivulla luottokorttitietosi ja napsauta Tallenna. Jos haluat ohittaa luottokorttitietojen syöttämisen, valitse Muistuta myöhemmin. Luottokorttitietojen syöttäminen auttaa varmistamaan tilauksesi jatkuvuuden.

5. Lataa ja asenna ohjelmisto.

Huomautus:

Jos sinulla on olemassa oleva tilaus, katso Minulla on aktiivinen tilaus. Kuinka käytän lunastuskoodia?

Tilaus – opiskelija- ja opettajaversio -ohjelmistoversio

Lunastuskoodi vaaditaan

1. Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

2. Täydennä lomake vahvistaaksesi, että olet opiskelija.

Koodin lunastaminen
    Koodin lunastaminen

3. Anna lunastuskoodi.

4. Hyväksy käyttöehdot.

5. Kirjoita luottokorttisivulla luottokorttitietosi ja napsauta Tallenna. Jos haluat ohittaa luottokorttitietojen syöttämisen, valitse Muistuta myöhemmin. Luottokorttitietojen syöttäminen auttaa varmistamaan tilauksesi jatkuvuuden.

6. Lataa ja asenna ohjelmisto.

Huomautus:

Jos sinulla on olemassa oleva tilaus, katso Minulla on aktiivinen tilaus. Kuinka käytän lunastuskoodia?

Ei-tilattava vähittäismyyntituote

Lunastuskoodi vaaditaan

Hae ohjelmiston asennuksessa vaadittava sarjanumero noudattamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID -tunnus.

2. Anna lunastuskoodi ja napsauta sitten Lunasta.

3. Merkitse näytetty sarjanumero muistiin.

4. Anna sarjanumero, kun sitä pyydetään asennuksen aikana.

5. Säästä lunastuskoodi, jotta voit hakea sarjanumeron myöhemmin uudelleen, jos ohjelmisto täytyy asentaa uudelleen.

Huomautus:

Lunastuskoodi ei ole sama kuin sarjanumero.Tarkista, että annat asennettaessa sarjanumeron.

Ei-tilattava oppilaitostuote

Tuotekoodi vaaditaan

Vahvista, että olet oikeutettu pysyvään opiskelija-/opettajaversioon, ennen kuin voit jatkaa tuotteen asentamista.

Jos olet Pohjois-Amerikassa, vieraile sivulla Kelpoisuusvaatimukset, anna tuotekoodi ja täytä opiskelijan/opettajan vahvistuslomake.  Sarjanumero lähetetään sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa.

Jos olet muualla kuin Pohjois-Amerikassa, täytä opiskelijan/opettajan vahvistuslomake Adoben asiakastukiportaalissa. Sarjanumero lähetetään sinulle 2-4 arkipäivän kuluessa.

Odottaessasi Adobelta sarjanumeroa, voit ladata ja asentaa opiskelija- ja opettajaversio -ohjelmiston kokeiluversiona.

Voit käyttää ohjelmiston kokeiluversiota rajoitun ajan. Kun kokeilujakso on kulunut loppuun, opiskelija- ja opettajaversio -ohjelmistoversioon on annettava sarjanumero, jos käyttöä halutaan jatkaa.

Minulla on aktiivinen tilaus. Kuinka käytän lunastuskoodia?

Jos sinulla on jo aktiivinen tilaus, voit silti käyttää samaa tilausta tai erilaista tilausta varten lunastuskoodia. Lunastuskoodisi riippuu nykyisestä tilauksestasi eri tavoin riippuen siitä, oletko tilannut tilauksesi samalla tai eri Adobe ID -tunnuksella.

Valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto:

Jos olet ostanut tilauksesi samalla Adobe ID -tunnuksella

Jos sinulla on jo sama suunnitelma tai tuote ja lunasta samalla Adobe ID -tunnuksella:

• Jos maksusuunnitelmasi on vuosisuunnitelma, joka maksetaan kuukausittain, Adobe lopettaa luottokorttisi veloittamisem. kun lunastat koodin. Tilauksen lunastuskoodin voimassaolon päättymisen jälkeen Adobe jatkaa luottokortin lataamista.
  • Jos maksusuunnitelmasi on vuosisuunnitelma, prepaid, lunastuksen koodin päättymisaika lisätään maksetun tilausjakson loppuun.

Huomautus:

Jos lunastat toisen tuotteen saman Adobe ID -tunnuksen lunastuskoodilla, tilauksesi toimii rinnakkain olemassa olevan maksullisen tilauksen kanssa. Tarkastele esimerkiksi tilannetta, jossa sinulla on nykyinen tilaus Creative Cloud Photography -suunnitelmassa, jossa on 20 Gt tallennustilaa. Sinulla on kuitenkin Creative Cloud All Apps -suunnitelman lunastuskoodi. Tällöin, jos lunastat lunastuskoodin, Creative Cloud All -tilauksesi toimii samanaikaisesti nykyisen Creative Cloud Photography -suunnitelman kanssa.

Jos olet ostanut tilauksesi eri Adobe ID -tunnuksella

Jos lunastat lunastuskoodin eri Adobe ID -tunnuksella samalle tai erilaiselle suunnitelmalle tai tuotteelle, tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa.

Jos olet ostanut tilauksesi jälleenmyyjältä

Voit ostaa tilauksesi miltä tahansa jälleenmyyjältä, joka jakaa Adobe-tuotteita lunastuskoodeilla. Tällöin lunastus toimii samalla tavoin kuin Adoben verkkosivustolta ostettu tilaus, paitsi jos maksusuunnitelmasi on Vuosisuunnitelma, maksetaan kuukausittain. Tätä suunnitelmaa ei myydä jälleenmyyjäkanavan kautta.

Jos olet maassa, jota palvelee Digital River

Joissakin maissa Adobe-asiakkaita palvelee Digital River, valtuutettu Adobe-jälleenmyyjä. Tässä on luettelo maista, joita Digital River palvelee.

Jos olet ostanut nykyisen tilauksen Adoben verkkosivustolta, saat virheilmoituksen "INVALID CODE", kun yrität lunastaa koodiasi. Tee jokin seuraavista toimista:

• Ota yhteyttä Adobe Customer Careen peruaksesi olemassa olevan maksullisen tilauksen ennen automaattista uusimispäivää. 24 tunnin kuluttua peruutuksesta, lunasta lunastuskoodi samalla Adobe ID -tunnuksella.
  • Lunasta lunastustunnus toisella Adobe ID -tunnuksella.Tällöin nykyinen maksullinen tilaus jatkuu automaattisesti uudestaan ​​ja rinnakkain uuden tilauksen kanssa eri Adobe ID -tunnuksella.

Jos olet ostanut nykyisen tilauksen jälleenmyyjältä (ei Adoben verkkosivustolta) ja saanut lunastustunnuksen maassa, jossa voit myös ostaa suoraan Adoben verkkosivustolta:

• Tilauksesi laajennetaan, jos sinulla on sama tuote ja lunastat samalla Adobe ID -tunnuksella.

Huomautus:

Et voi ostaa ABM-tilaussopimusta jälleenmyyjältä. Tätä suunnitelmaa ei myydä jälleenmyyjäkanavan kautta.

Jos sinulla on PUF-tilaussuunnitelma, lunastustunnusluku lisätään maksetun tilausjakson loppuun.

• Tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa, jos lunastat toisen tuotteen saman Adobe ID -tunnuksen lunastuskoodin.
  • Tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa, jos lunastavat toisen tuotteen samaan tai toiseen tuotteeseen liittyvän Adobe ID -tunnuksen lunastuskoodin.

Lunastuskoodiongelmien vianmääritys

Kaipaatko nopeita vastauksia? Tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastaukset.

Lunastuskoodini ei kelpaa. Mistä se johtuu?

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Tarkista, että annoit koodin oikein. Lunastuskoodissa on sekä kirjaimia että numeroita. Jotkin numerot ja kirjaimet menevät helposti sekaisin, kuten nolla ja 0-kirjain sekä ykkönen ja I-kirjain.
  • Tarkista, että annat koodin oikealla lunastussivulla. Annoit ehkä pysyvän tuotteen lunastuskoodin tilauksen koodin sijaan tai tilauksen lunastuskoodin pysyvän tuotteen koodin sijaan. Varmista, että syötät koodin juuri lehtisessä, kortissa tai sähköpostiviestissä mainitulle lunastussivustolle. Siirry tilattavien vähittäismyyntituotteiden osalta kohtaan Lunastuskoodin lunastaminen ja pysyvien vähittäismyyntituotteiden osalta kohtaan Maksetun tuotteen lunastaminen.
  • Yritä lunastaa koodi toista selainta käyttämällä.
  • Tarkista, että syöttämäsi koodi on lunastuskoodi eikä jokin muu koodi. Muut koodit, kuten lehtisessä, kortissa tai sähköpostiviestissä oleva pelkkiä numeroita sisältävä yleinen tuotekoodi, eivät käy lunastuskoodista. Voit tarkistaa, että käyttämäsi koodi on lunastuskoodi katsomalla kohdasta Koodityypit.
  • Tilin tietojen tarkasteleminen. Tilauksesi tai tuotteesi saattaa olla saatavilla ja rekisteröitynä Adobe-tililläsi. Lisätietoja Adobe ID -tilistäsi on kohdassa Adobe ID -tilin hallinta.

En löydä lunastuskooditarraa.

24-numeroinen lunastuskoodi näkyy tuotekortin hopeisen raaputuspinnan alla tai tuotepakkauksen sisältämässä lehtisessä tai sähköpostiviestissä, jos et ostanut fyysistä tuotetta.  Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jos ostamassasi tuotteessa ei ole lunastuskoodia.

Apua! Saan virheilmoituksen ”Tämä kortti on hankittu maasta, joka ei vastaa Adobe ID -tunnuksesi maata. Voit yrittää kirjautua toisella Adobe ID -tunnuksella tai voit pyytää meiltä apua.”

Minulta pyydetään toistuvasti sarjanumeroa, kun yritän käynnistää sovelluksen tai kirjautua Creative Cloud -tiliini. Eihän Creative Cloudin pitänyt vaatia sarjanumeroa.

Olet oikeassa. Sarjanumeroa ei tarvita. Sinun on kuitenkin mahdollisesti aktivoitava Creative Cloud -jäsenyytesi.

Katso ohjeet ongelman ratkaisemiseen artikkelista Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Koodityypit

Koodi Kuvaus Esimerkki
Lunastuskoodi Lunastuskoodissa on 24 aakkosnumeerista merkkiä J72D-I83E-N87F-213E-B980-K915
Tuotekoodi Tuotekoodissa voi olla 19 numeroa tai 21 tai 22 aakkosnumeerista merkkiä.
  • 19-numeroinen esimerkkikoodi:  000-6219-8721-6757-3308
  • 21-merkkinen aakkosnumeerinen esimerkkikoodi:  PREP2-8725-0927-7937-6725
  • 22-merkkinen aakkosnumeerinen esimerkkikoodi:  APROM2-5305-3616-9318-0982
Sarjanumero Sarjanumerossa on aina 24 numeroa. 8721-0892-0867-4459-9223-2874