Lunastuskoodin löytäminen ja lunastaminen

Lue, miten sovellus aktivoidaan lunastuskoodilla.

Jos ostit Adoben tuotteen myymälästä tai jälleenmyyjältä tai sait sen lahjakorttina, voit aloittaa tuotteen käytön vasta sitten, kun olet käyttänyt lunastuskoodin.

Lunastuskoodin sijainti

24-numeroinen lunastuskoodi näkyy tuotekortin hopeisen raaputuspinnan alla tai tuotepakkauksen sisältämässä lehtisessä tai sähköpostiviestissä, jos et ostanut fyysistä tuotetta. Saatat lisäksi tarvita sarjanumeroa tuotteen aktivoimiseen ostotavan mukaan.

Mikä sinulla on?

Missä koodi tai sarjanumero lukee?

Ennakkoon maksettu kortti

Ennakkoon maksettu kortti

Lunastuskoodi on kortin takana olevan raaputuspinnan alla.

Tuotepakkaus

Sarjanumero

Sarjanumeron selvittäminen levyn kotelossa tai tuotepakkauksessa. Sarjanumero on 24-numeroinen koodi.

Huomautus: Elements-tuotteiden sarjanumero on Windowsin DVD-kotelossa.

Lunastuskoodi

Lunastuskoodi on painettu pakkauksen sisällä olevaan korttiin. Lunastuskoodi on 24-numeroinen aakkosista ja numeroista koostuva koodi.

Jälleenmyyjältä saapunut sähköpostiviesti

Lunastuskoodi tai sarjanumero on sähköpostiviestissä.

Sarjanumeron selvittäminen levyn kotelossa tai tuotepakkauksessa. Sarjanumero on 24-numeroinen koodi.

Koodin lunastaminen

Huomautus:

Voit ohittaa luottokorttitietojen syöttämisen valitsemalla Muistuta myöhemmin. Luottokorttitietojen syöttäminen auttaa varmistamaan tilauksesi jatkuvuuden.

Minulla on aktiivinen tilaus. Kuinka käytän lunastuskoodia?

Jos sinulla on jo Adobe ID -tunnukseen liittyvä aktiivinen tilaus, voit silti käyttää lunastuskoodia.

Lunastuskoodisi vaihtelee eri tavoin riippuen siitä, käytätkö lunastamiseen samaa vai eri Adobe ID -tunnusta.

Valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto:

Jos sinulla on jo sama suunnitelma tai tuote ja lunasta samalla Adobe ID -tunnuksella:

• Jos maksusuunnitelmasi on vuosisuunnitelma, joka maksetaan kuukausittain, Adobe lopettaa luottokorttisi veloittamisem. kun lunastat koodin. Tilauksen lunastuskoodin voimassaolon päättymisen jälkeen Adobe jatkaa luottokortin lataamista.
  • Jos maksusuunnitelmasi on ennalta maksettu vuosisuunnitelma, lunastuksen koodin päättymisaika lisätään maksetun tilausjakson loppuun.

Jos lunastat eri tilauksen samalla Adobe ID -tunnuksella:

• Tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa. Tarkastele esimerkiksi tilannetta, jossa sinulla on nykyinen tilaus Creative Cloud Photography -suunnitelmassa, jossa on 20 Gt tallennustilaa. Sinulla on kuitenkin Creative Cloud All Apps -suunnitelman lunastuskoodi. Tällöin, jos lunastat lunastuskoodin, Creative Cloud All -tilauksesi toimii samanaikaisesti nykyisen Creative Cloud Photography -suunnitelman kanssa.

Jos lunastat lunastuskoodin eri Adobe ID -tunnuksella samalle tai erilaiselle suunnitelmalle tai tuotteelle, tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa.

Voit ostaa tilauksesi miltä tahansa jälleenmyyjältä, joka jakaa Adobe-tuotteita lunastuskoodeilla. Tällöin lunastus toimii samalla tavoin kuin Adoben verkkosivustolta ostettu tilaus, paitsi jos maksusuunnitelmasi on Vuosisuunnitelma, maksetaan kuukausittain. Tätä suunnitelmaa ei myydä jälleenmyyjäkanavan kautta.

Joissakin maissa Adobe-asiakkaita palvelee Digital River, valtuutettu Adobe-jälleenmyyjä. Tässä on luettelo maista, joita Digital River palvelee.

Jos olet ostanut nykyisen tilauksen Adoben verkkosivustolta, saat virheilmoituksen ”INVALID CODE”, kun yrität lunastaa koodiasi. Tee jokin seuraavista toimista:

• Ota yhteyttä Adobe Customer Careen peruaksesi olemassa olevan maksullisen tilauksen ennen automaattista uusimispäivää. Kun peruutuksesta on kulunut 24 tuntia, lunasta lunastuskoodi samalla Adobe ID -tunnuksella.
  • Lunasta lunastustunnus toisella Adobe ID -tunnuksella.Tällöin nykyinen maksullinen tilaus jatkuu automaattisesti uudestaan ​​ja rinnakkain uuden tilauksen kanssa eri Adobe ID -tunnuksella.

Jos olet ostanut nykyisen tilauksen jälleenmyyjältä (ei Adoben verkkosivustolta) ja saanut lunastustunnuksen maassa, jossa voit myös ostaa suoraan Adoben verkkosivustolta:

• Tilauksesi laajennetaan, jos sinulla on sama tuote ja lunastat samalla Adobe ID -tunnuksella.
Huomautus:

Et voi ostaa Vuosisopimus, maksu kuukausittain -tilausta jälleenmyyjältä. Tätä tilausta ei myydä jälleenmyyjäkanavan kautta.

Jos sinulla on Vuosisopimus, ennakkomaksu -tilaus, lunastuskoodin kausi lisätään maksetun tilauskauden loppuun.

• Tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa, jos lunastat toisen tuotteen saman Adobe ID -tunnuksen lunastuskoodin.
  • Tilauksesi toimii rinnakkain nykyisen maksullisen tilauksen kanssa, jos lunastavat toisen tuotteen samaan tai toiseen tuotteeseen liittyvän Adobe ID -tunnuksen lunastuskoodin.

Usein kysytyt kysymykset

Kaipaatko nopeita vastauksia? Tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastaukset.

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Tarkista, että syöttämäsi koodi on lunastuskoodi (24 numeroa, koostuu aakkosista ja numeroista).
  • Tarkista, että annoit koodin oikein. Lunastuskoodeissa on sekä kirjaimia että numeroita. Jotkin numerot ja kirjaimet menevät helposti sekaisin, kuten nolla ja 0-kirjain sekä ykkönen ja I-kirjain.
  • Tarkista, että annat koodin oikealla lunastussivulla. Varmista, että syötät koodin juuri lehtisessä, kortissa tai sähköpostiviestissä mainitulle lunastussivustolle. Siirry tilattavien vähittäismyyntituotteiden osalta kohtaan Lunastuskoodin lunastaminen ja muiden kuin vähittäismyyntituotteiden osalta kohtaan Maksetun tuotteen lunastaminen.
  • Yritä lunastaa koodi toista selainta käyttämällä.
  • Tilin tietojen tarkasteleminen. Tilauksesi tai tuotteesi saattaa olla saatavilla ja rekisteröitynä Adobe-tililläsi. Lisätietoja Adobe ID -tilistäsi on kohdassa Adobe ID -tilin hallinta.