Voit ladata asennusohjelmat Adobe Premiere Elements‑versioille 2020 ja 2019.

Lue ennen latausta

Adobe Premiere Elements 2020

Windows macOS

Lataa 64-bittinen (3.5 Gt)

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja ja ruotsi

Lataa (3,1 Gt)

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Adobe Premiere Elements 2019

Huomautus:

Adobe Premiere Elements 2019 -ohjelmaa ei tueta macOS 10.15 Catalina -käyttöjärjestelmässä. Lisätietoja saat artikkelista Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin yhteensopivuus macOS 10.15 -käyttöjärjestelmän kanssa.

Windows macOS

Lataa 64-bittinen (3,2 Gt)

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja ja ruotsi

Lataa (3 Gt)

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Etkö löydä versiotasi?

Asenna Adobe Premiere Elements

Kun olet ladannut asennusohjelman, voit noudattaa artikkelin Adobe Premiere Elementsin asentaminen ohjeita sovelluksen asentamiseksi.