Voit ladata asennusohjelmat Adobe Premiere Elementsin versioille 2019 ja 2018.

Lue ennen latausta

Napsauta tästä laajentaaksesi luettelon asioista, jotka tarvitsee tietää ennen Adobe Premiere Elementsin lataamista.

• Voit käyttää asennusohjelmatiedostoja Premiere Elementsin asentamiseen tietokoneeseen ja käyttää sen jälkeen ohjelmistoa täys- tai kokeiluversiona.
    • Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Adobe Premiere Elementsin sarjanumeroa. Tarvitsetko apua sarjanumeron löytämisessä?
      Kirjaudu My Adobe -tilille ja etsi rekisteröimiesi tuotteiden sarjanumerot.
      Voit myös katsoa ohjeet artikkelista Sarjanumeron paikallistaminen.
    • Jos sinulla ei ole sarjanumeroa, voit asentaa tuotteen ja kokeilla sitä rajoitetun ajan.
  • Tarkista, että järjestelmäsi täyttää Premiere Elements -tuotteiden järjestelmävaatimukset.
  • Ongelmia? Saat tukea yhteisöasiantuntijoiltamme.

Adobe Premiere Elements 2019

Windows macOS

Lataa 64-bittinen (3,2 Gt)

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja ja ruotsi

Lataa (3 Gt)

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Adobe Premiere Elements 2018

Windows macOS

Lataa 64-bittinen (2,7 Gt)

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja ja ruotsi

Lataa (2,7 Gt)

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Etkö löydä versiotasi?

Asenna Adobe Premiere Elements

Kun olet ladannut asennusohjelman, voit noudattaa artikkelin Adobe Premiere Elementsin asentaminen ohjeita sovelluksen asentamiseksi.