Adobe Premiere Elementsillä voit tehdä äänille, videoille ja valokuville ihmeitä. Tietokoneessa voi olla Premiere Elementsistä useita asennettuja versioita. Aikaisempien versioiden asennusta ei siis tarvitse poistaa.

Asentaminen DVD-levyltä

Ennen aloittamista

• Varmista ennen asennuksen aloittamista, että tietokoneeseen on liitetty DVD-asema (ei CD-asema). Aseta DVD-levy asemaan ja toimi ohjeiden mukaan.

Huomautus: Jos tietokoneessasi ei ole DVD-asemaa, voit ladata Adobe Premiere Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja on artikkelissa Lataaminen ja asentaminen adobe.comista.

• Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.

• Etsi sarjanumero. Sarjanumero on DVD-kotelon takana. Lisätietoja sarjanumeron etsimisestä on artikkelissa Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen. Jos sinulla on lunastuskoodi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroiksi. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä avussa.

1. Aseta Adobe Premiere Elements 2020:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Premiere Elements 2020 ‑valintaikkunasta Asenna Adobe Premiere Elements 2020.

Asenna Adobe Premiere Elements 2020
    Asenna Adobe Premiere Elements 2020

Huomautus:

Jos suljet valintaikkunan tai suojausasetukset eivät salli AutoPlay-toiminnon käyttöä, siirry Windowsin Resurssienhallinnalla DVD-levyyn ja kaksoisnapsauta Adobe Premiere Elements 2020 ‑kansiossa olevaa Setup.exe-tiedostoa. Jos näyttöön tulee suojausvaroituksia, napsauta Kyllä.

3. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

4. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot
  5. Napsauta seuraavassa näytössä Video Editor.

Asenna Video Editor
    Asenna Video Editor
  6. Napsauta Adobe Premiere Elements 2020 ‑näytössä Lisensoi tämä ohjelmisto.

Lisensoi Premiere Elements 2020
    Lisensoi Premiere Elements 2020
  7. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja napsauta Seuraava.

Anna sarjanumero
    Anna sarjanumero

Adobe Premiere Elements 2020 käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

1. Aseta Adobe Premiere Elements 2020:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Premiere Elements 2020 ‑valintaikkunasta Adobe Premiere Elements 2020.

3. Siirry kohtaan Adobe Premiere Elements 2020 > Install.app ja käynnistä asennusohjelma.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

4. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

5. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Premiere Elements 2020 alkaa asentua laitteellesi.

Premiere Elements 2020 asennetaan
    Premiere Elements 2020 asennetaan
  6. Napsauta seuraavassa näytössä Video Editor.

Valitse Video Editor

Aktivoi ja käynnistä Premiere Elements 2020 toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Lisätietoja Elements-tuotteiden aktivoinnista on artikkelissa Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin lisensointi || macOS.

Lataaminen ja asentaminen adobe.comista

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista, että sinulla on kelvollinen Adobe ID.
  • Poista verkkoselaimen ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä.
  • Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Varmista, että sinulla on Adobe Premiere Elementsin kelvollinen sarjanumero.
  • Varmista, että olet yhteydessä Internetiin, kunnes asennus on suoritettu loppuun.

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin lataussivu verkkoselaimessa.

2. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, voit luoda Adobe ID:n.

3. Valitse ympäristö ja kieli lataamista varten.

4. Valitse Lataa.

Tiedosto alkaa latautua.

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot
  4. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Video Editor.

Asenna Video Editor
    Asenna Video Editor
  5. Napsauta Adobe Premiere Elements 2020 ‑näytössä Lisensoi tämä ohjelmisto.

Lisensoi Premiere Elements 2020
    Lisensoi Premiere Elements 2020
  6. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja napsauta Seuraava.

Anna sarjanumero
    Anna sarjanumero

Adobe Premiere Elements 2020 käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

1. Avaa Premiere Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Premiere Elements 2020 alkaa asentua laitteellesi.

Premiere Elements 2020 asennetaan
    Premiere Elements 2020 asennetaan
  4. Napsauta seuraavassa näytössä Video Editor.

Valitse Video Editor

Aktivoi ja käynnistä Premiere Elements 2020 toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Lisätietoja Elements-tuotteiden aktivoinnista on artikkelissa Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin lisensointi || macOS.

Kokeiluversion muuntaminen täysversioksi

Kun käynnistät Premiere Elementsin, sen näytöstä näet kokeilujaksosta jäljellä olevien päivien määrän. Toimi käyttöjärjestelmästäsi riippuen seuraavasti:

Windows-käyttäjät

Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto ja muunna kokeiluversio täysversioksi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Windows || Lisensoi tämä ohjelmisto

macOS-käyttäjät

Valitse Osta nyt ja muunna kokeiluversio täysversioksi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Muunna Premiere Elements ‑kokeiluversio

Voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi saamallasi sarjanumerolla. Sarjanumero alkaa numerolla 1143. Saat sarjanumeron ostoksesi tyypin mukaan:

• Adoben sivustosta: Kun ostat Adobe Premiere Elementsin, saat sarjanumeron Adoben lähettämästä sähköpostiviestistä. Etsi postilaatikostasi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.
  • DVD-levyltä: Löydät sarjanumeron DVD-kotelon takaa. Jos ohjelmisto on taskussa, sarjanumero voi olla taskussa.

Huomautus:

Sarjanumerossa on 24 numeroa, ja se eroaa lunastuskoodista, joka on aakkosnumeerinen. Voit hankkia sarjanumeron lunastuskoodilla

Asennuksen vianmääritys