Premiere Elementsin asentaminen

Adobe Premiere Elementsillä voit tehdä äänille, videoille ja valokuville ihmeitä. Tietokoneessa voi olla Premiere Elementsistä useita asennettuja versioita. Aikaisempien versioiden asennusta ei siis tarvitse poistaa.

Lataaminen ja asentaminen Adoben sivustosta

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista, että sinulla on kelvollinen Adobe ID.
  • Poista verkkoselaimen ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä.
  • Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Varmista, että sinulla on Adobe Premiere Elementsin kelvollinen sarjanumero.
  • Varmista, että olet yhteydessä Internetiin, kunnes asennus on suoritettu loppuun.

Premiere Elementsin lataaminen

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin lataussivu verkkoselaimessa.

2. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, voit luoda Adobe ID:n.

3. Valitse ympäristö ja kieli lataamista varten.

4. Valitse Lataa.

Premiere Elementsin asentaminen

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

Huomautus:

Syötä järjestelmätilin sanasana, jos sitä pyydetään.

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

3. Valitse seuraavaksi avautuvasta näytöstä Jatka.

4. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Premiere Elements :n asennusohjelma

5. Kun asennus on käynnissä, napsauttamalla asennusohjelman alaosassa näkyvää kuvakarusellia voit tutustua Premiere Elements 2024:n uusiin ominaisuuksiin.

Premiere Elements 2024:n asennusohjelma

6. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Video Editor.

Premiere Elements 2024

7. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Premiere Elements 2024

8. Valitse aloitusnäytössä Aktivoi nyt.

Premiere Elements 2024

9. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja valitse Seuraava.

Premiere Elements 2024

Adobe Premiere Elements 2024 käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

Asentaminen DVD-levyltä

Koskee vuoden 2022 versiota ja sitä aikaisempia versioita.

Ennen aloittamista

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista ennen asennuksen aloittamista, että tietokoneeseen on liitetty DVD-asema (ei CD-asema). Aseta DVD-levy asemaan ja toimi ohjeiden mukaan.

Huomautus: Jos tietokoneessasi ei ole DVD-asemaa, voit ladata Premiere Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja on artikkelissa Lataaminen ja asentaminen Adoben sivustosta.

• Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Etsi sarjanumero. Sarjanumero sijaitsee DVD-kotelon alaosassa. Lisätietoja sarjanumeron etsimisestä on artikkelissa Elements-tuotteiden sarjanumeron etsiminen. Jos sinulla on lunastuskoodi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroiksi. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä avussa

Premiere Elementsin asentaminen

1. Aseta Adobe Premiere Elements 2022:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Premiere Elements 2022 ‑valintaikkunasta Asenna Adobe Premiere Elements 2022

Huomautus:

Jos suljet valintaikkunan tai jos tietokoneen suojausasetukset eivät salli AutoPlay-toiminnon käyttöä, siirry Windowsin Resurssienhallinnalla DVD-levyyn ja kaksoisnapsauta Adobe Premiere Elements 2022 ‑kansiossa olevaa Setup.exe-tiedostoa. Jos näyttöön tulee suojausvaroituksia, napsauta Kyllä.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• macOS: Siirry kohtaan Adobe Premiere Elements 2022 > Install.app ja käynnistä asennusohjelma. Anna pyydettäessä järjestelmän salasana.
    • Windows: (Valinnainen) Jos suljet valintaikkunan tai jos tietokoneen suojausasetukset eivät salli AutoPlay-toiminnon käyttöä, siirry Windowsin Resurssienhallinnalla DVD-levyyn ja kaksoisnapsauta Adobe Premiere Elements 2022 ‑kansiossa olevaa Setup.exe-tiedostoa. Jos näyttöön tulee suojausvaroituksia, napsauta Kyllä.
  4. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

5. Valitse seuraavaksi avautuvasta näytöstä Jatka.

6. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Adobe Premiere Elements 2022

7. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Video Editor.

Asenna Photo Editor

8. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Kirjaudu sisään

9. Valitse aloitusnäytössä Aktivoi nyt.

Aktivoi nyt

10. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja napsauta Seuraava.

Sarjanumero

Adobe Premiere Elements 2022 käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

Kokeiluversion muuntaminen täysversioksi

Kun käynnistät Premiere Elementsin, sen näytöstä näet kokeilujaksosta jäljellä olevien päivien määrän. Valitse Osta nyt ja muunna kokeiluversio täysversioksi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Premiere Elements 2024

Voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi saamallasi sarjanumerolla. Sarjanumero alkaa numerolla 1143. Saat sarjanumeron ostoksesi tyypin mukaan:

• Adoben sivustosta: Kun ostat Adobe Premiere Elementsin, saat sarjanumeron Adoben lähettämästä sähköpostiviestistä. Etsi postilaatikostasi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.
  • DVD-levyltä: Löydät sarjanumeron DVD-kotelon takaa. Jos ohjelmisto on taskussa, sarjanumero voi olla taskussa.

Huomautus:

Sarjanumerossa on 24 numeroa, ja se eroaa lunastuskoodista, joka on aakkosnumeerinen. Voit hankkia sarjanumeron lunastuskoodilla

Asennuksen vianmääritys