Adobe Premiere Elementsillä voit tehdä äänille, videoille ja valokuville ihmeitä. Tietokoneessa voi olla Premiere Elementsistä useita asennettuja versioita, joten aikaisempien versioiden asennusta ei tarvitse poistaa.

Jos olet ostanut DVD-levyn, asenna ohjelmisto DVD-levyltä. Voit myös ladata Adobe Premiere Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen.

Asentaminen DVD-levyltä

Ennen aloittamista

Ennen aloittamista

• Varmista ennen asennuksen aloittamista, että tietokoneeseen on liitetty DVD-asema (ei CD-asema). Aseta DVD-levy asemaan ja toimi ohjeiden mukaan.

Huomautus: Jos tietokoneessasi ei ole DVD-asemaa, voit ladata Adobe Premiere Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja on artikkelissa Lataaminen ja asentaminen adobe.comista.

• Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.

• Etsi sarjanumero. Sarjanumero on DVD-kotelon takana. Lisätietoja sarjanumeron etsimisestä on artikkelissa Sarjanumeron etsiminen. Jos sinulla on lunastuskoodi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroiksi. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä avussa.

Adobe Premiere Elementsin asentaminen (Windows)

1. Aseta Adobe Premiere Elements 2019:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Premiere Elements 2019 ‑valintaikkunasta Asenna Adobe Premiere Elements 2019.

Adobe Premiere Elements 2019
    Asenna Adobe Premiere Elements 2019

Huomautus:

Jos suljet valintaikkunan tai suojausasetukset eivät salli AutoPlay-toiminnon käyttöä, siirry Windowsin Resurssienhallinnalla DVD-levyyn ja kaksoisnapsauta Adobe Premiere Elements 2019 ‑kansiossa olevaa Setup.exe-tiedostoa. Jos näyttöön tulee suojausvaroituksia, napsauta Kyllä.

3. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

4. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Premiere Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

5. Valitse Adobe Premiere Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

trial

Adobe Premiere Elementsin asentaminen (macOS)

1. Aseta Adobe Premiere Elements 2019:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Premiere Elements 2019 ‑valintaikkunasta Adobe Premiere Elements 2019.

3. Siirry kohtaan Adobe Premiere Elements 2019 > Install.app ja käynnistä asennusohjelma.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

4. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

5. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Premiere Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

6. Valitse Adobe Premiere Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

trial

Lataaminen ja asentaminen adobe.comista

Ennen aloittamista

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista, että sinulla on kelvollinen Adobe ID.
  • Poista verkkoselaimen ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä.
  • Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Varmista, että sinulla on Adobe Premiere Elementsin kelvollinen sarjanumero.
  • Varmista, että olet yhteydessä Internetiin, kunnes asennus on suoritettu loppuun.

Adobe Premiere Elementsin lataaminen

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin lataussivu verkkoselaimessa.

2. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, voit luoda sen Luo Adobe ID ‑sivulla.

3. Valitse ympäristö ja kieli lataamista varten.

4. Valitse Lataa.

Tiedoston lataaminen alkaa.

Adobe Premiere Elementsin asentaminen (Windows)

1. Avaa Adobe Premiere Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

2. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Premiere Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

4. Valitse Adobe Premiere Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

trial

Adobe Premiere Elementsin asentaminen (macOS)

1. Avaa Premiere Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

2. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Premiere Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

4. Valitse Adobe Premiere Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

trial

Kokeiluversion muuntaminen täysversioksi

Kun käynnistät kokeiluversion, sen näytöstä näet kokeilujaksosta jäljellä olevien päivien määrän. Tässä näytössä voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi valitsemalla Lisensoi tämä ohjelmisto ‑vaihtoehdon.

Kokeiluversion muuntaminen

Voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi saamallasi sarjanumerolla. Sarjanumero alkaa numerolla 1143. Saat sarjanumeron ostoksesi tyypin mukaan:

• Adoben sivustosta: Kun ostat Adobe Premiere Elementsin, saat sarjanumeron Adoben lähettämästä sähköpostiviestistä. Etsi postilaatikostasi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.
  • DVD-levyltä: Löydät sarjanumeron DVD-kotelon takaa. Jos ohjelmisto on taskussa, sarjanumero voi olla taskussa.

Asennuksen vianmääritys