Automaattisen päivityksen poistaminen käytöstä | Shockwave

Kun Adobe Shockwave Player on asennettu, voidaan valita asetus automaattisten päivitysten suorittamiseksi. Jos tämä asetus on valittuna, Shockwave Player muodostaa ajoittain yhteyden Adoben palvelimeen. Jos uutta Shockwave-sisältöä on saatavilla, käyttäjälle näytetään kehote, jossa pyydetään päivittämään Shockwave Player. Tätä asetusta voidaan muuttaa Shockwave Playerin asentamisen jälkeen siirtymällä Shockwave-elokuvan pikavalikkoon. Kun asetus on poistettu käytöstä, Shockwave Player ei muodosta yhteyttä Adoben palvelimeen eikä päivityksiä suoriteta.

Poista Shockwaven automaattinen päivitys käytöstä seuraavasti:

1

Siirry Shockwaven tervetulosivulle osoitteessa http://www.adobe.com/shockwave/welcome/

Huomautus: Pikavalikko voidaan avata mistä tahansa Shockwave-elokuvasta, jos sisällön tekijä on ottanut pikavalikon käyttöön. Tämä URL-osoite on annettu prosessin yksinkertaistamiseksi.

2

Windows: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Shockwave-elokuvaa.

Macintosh:
Control-osoita Shockwave-elokuvaa.

3

Valitse avattavasta luettelosta Ominaisuudet.

4

Poista valintamerkki kohdasta Automaattinen päivityspalvelu automaattisen päivityspalvelun poistamiseksi käytöstä.