Adobe Shockwave Playerin käyttöönotto Internet Explorer -selaimessa

1. Napsauta Työkalut-hammasrataskuvaketta.

Napsauta Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa olevaa Työkalut-kuvaketta
  2. Valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Lisäosien hallinta
    .

Valitse Työkalut-ponnahdusvalikosta Lisäosien hallinta
  3. Valitse avautuvasta valintaikkunasta Työkalurivit ja laajennukset.

Työkalurivit ja laajennukset -valintaikkuna, valitse Työkalurivit ja laajennukset
  4. Etsi lisäosien luettelosta Shockwave ActiveX Control (rinnakkaisnimi Shockwave Playerille).

Katso Tila-sarakkeesta, onko Shockwave ActiveX Control poistettu käytöstä. Jos se on poistettu käytöstä, korosta Shockwave Flash Object napsauttamalla sen riviä.

Lisäosien hallinta -valintaikkuna, jos Shockwave ActiveX Control on poissa käytöstä, korosta se
  5. Valitse Ota käyttöön.

Lisäosien hallinta -valintaikkuna, Shockwave ActiveX Control korostettuna, valitse Ota käyttöön
  6. Sulje Lisäosien hallinnan valintaikkuna

7. Lataa verkkosivu uudelleen valitsemalla Päivitä. Jos näet animaation Shockwave Player -ohjeen vaiheessa 5, Shockwave Player on käytössä.

Adobe Shockwave Playerin käyttöönotto Firefox-selaimessa

1. Valitse Firefox > Lisäosat.

Käynnistä Firefox, valitse vasemmasta yläkulmasta Firefox ja valitse valikosta Lisäosat
  2. Valitse Liitännäiset.

Valitse Firefoxin Lisäosien hallinta -näytöstä Liitännäiset.
  3. Etsi lisäosien luettelosta Shockwave for Director (rinnakkaisnimi Shockwave Playerille). Tarkista tila, joka näkyy liitännäisen nimen oikealla puolella.

Etsi lisäosien luettelosta Shockwave for Director, tarkista, onko käytössä vain poissa käytöstä
  4. Valitse ponnahdusvalikosta Käynnistä aina.

Valitse Firefoxin Lisäosien hallinta -näytöstä Käynnistä aina
  5. Sulje Lisäosien hallinta.

6. Lataa verkkosivu uudelleen valitsemalla Päivitä. Jos näet animaation Shockwave Player -ohjeen vaiheessa 5, Shockwave Player on käytössä.