Tietoja Adobe Shockwave Playerista

K: Mikä on Adobe Shockwave Player?
V:
Shockwave Player on tehokkaan multimediasoittimen verkkostandardi. Shockwave Playerin avulla voit katsella verkkoselaimellasi interaktiivista verkkosisältöä, kuten pelejä, yritysluentoja, viihdettä ja mainoksia.Shockwave Player näyttää verkkosisältöä, joka on luotu Adobe Directorilla.

K: Miten saan Shockwave Playerin?

V:
Shockwave Player on ilmainen ja helppo saada, ja kuka tahansa voi hankkia sen verkosta.Lataa Shockwave Playerin uusin versio.

K: Mitä eroa on Adobe Shockwave Playerilla ja Flash Playerilla?

V: Shockwave Player näyttää Adobe Director 11.5 -ohjelmistolla luotua sisältöä, kuten tehokkaita monen pelaajan pelejä, interaktiivisia 3D-tuotesimulaatioita, verkkoviihdettä ja opetussovelluksia. Laajennusten avulla kehittäjät voivat laajentaa Shockwave Playerin ominaisuuksia siten, että sillä voidaan toistaa mukautettuja sovelluksia.

Flash Player näyttää Flash Professional CS5 -ohjelmalla luotua sisältöä. Tällaista sisältöä ovat muun muassa verkkosovellukset, verkkosivuston käyttöliittymät, interaktiivinen verkkomainonta ja Flexillä toteutetut rikkaat internet-sovellukset (RIA).

K: Mitä järjestelmävaatimuksia Shockwave Playerilla on?

V:
 Useat käyttöjärjestelmät ja selaimet tukevat Shockwave Playeria. Katso kohdasta Järjestelmävaatimukset lisätietoja tietyistä käyttöjärjestelmistä.

Vianmääritys

K: Miten voin ratkaista asennusongelmat Mac OS X -käyttöjärjestelmässä?

V: Jotta voit asentaa Shockwave Playerin, kirjaudu sisään käyttämällä järjestelmänvalvojan oikeuksia. Jos yrität asentaa Shockwave Playerin ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia, saattaa tapahtua virhe. Oikeuksiin liittyvät ongelmat johtuvat joskus siitä, että edellinen asennusohjelma on tyhjentänyt pääkansion oikeudet.Lue lisää tämän ongelman ratkaisemisesta kohdasta Shockwave Playerin asentaminen ei onnistu Mac OS X -käyttöjärjestelmässä.

K: Kuinka voin ratkaista asennusongelmat Windows XP -käyttöjärjestelmässä?

V: Katso Shockwave Playerin asennuksen vianmääritys Windowsissa.

K: Miten voin ratkaista virheilmoituksen, jossa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen?

V: Ratkaise ongelma noudattamalla kohdassa Tietokone on käynnistettävä uudelleen -virheilmoitus Shockwaven asentamisen jälkeen annettuja ohjeita.

K: Kuinka voin ratkaista lähes kaikki Adobe Shockwave Playeriin liittyvät ongelmat?

V: Shockwave Playerin versio on asennettu valmiiksi joihinkin internet-selaimiin. Joskus asennetun Shockwave Playerin vahingoittuminen saattaa estää sinua päivittämästä Shockwave Playerin uusimpaan versioon. Voit ratkaista lähes kaikki Adobe Shockwave Playeriin liittyvät ongelmat toimimalla seuraavasti:

1. Varmista, että käytössäsi on internet-selaimen uusin versio. Lataa Microsoft Internet Explorer- tai Mozilla Firefox -selaimen uusin versio niiden verkkosivustoilta. Jos uudempi versio on saatavilla, lataa sen asennusohjelma työpöydälle. Älä suorita asennusohjelmaa vielä.
  2. Poista Shockwave käyttämällä ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -toimintoa.
  3. Jos latasit asennusohjelman selaimesi uudempaa versiota varten, käynnistä asennusohjelma nyt ja noudata sen asennusohjeita.
  4. Asenna Shockwave Player uudelleen.

K: Miten voin parantaa Shockwave Playerin suorituskykyä?

V: Useimmiten nopea tietokone toistaa Shockwave-sisältöä nopeammin. Nopea modeemi-, ISDN- tai T1-yhteys internetiin mahdollistaa Shockwave-sisällön nopeamman lataamisen. Kun katselet Shockwave-sisältöä, tietokoneella kannattaa olla päällä vain verkkoselain. Lisää selaimen käytössä oleva välimuistin määrä 10 megatavuun.

K: Miten voin tarkistaa, toimiiko Shockwave Player?

V: Testaa Shockwave Playerisi täällä. Sivuston kahdessa videossa näytetään, miten voit päätellä, onko Flash Player ja Shockwave Player asennettu koneellesi. Kummankin soittimen versionumero näkyy testivideossa. Jos haluat selvittää Shockwave Playerin nykyisen version, vieraile Shockwaven lataussivustolla.

Miten voin saada Shockwave Playerin version verkkoselaimeeni?

Adoben virallisesti tukemat selaimet luetellaan kohdassa Shockwave Playerin järjestelmävaatimukset. Vaikka toimintojen tuki riippuu selaimesta, voit asentaa Adobe Shockwave Playerin suoraan Adoben Shockwave Player -latauskeskuksesta. Katso lisätietoja tai etsi tukea selaimesi valmistajan verkkosivustolta.

K: Miten Shockwave-sisältöä luodaan?

V:
Shockwave-sisältöä luodaan Adobe Directorilla. Katso Directorin tuotesivulta lisätietoja Directorin käytöstä multimediasovellusten ja verkkosisällön luomiseen.

K: Tarvitsen apua Directorin kanssa. Mistä voin saada tukea?

V: Tarkastele tukivaihtoehtoja seuraavilta sivustoilta:

Directorin tukikeskus: http://www.adobe.com/fi/support/director

Adoben tukiohjelmat: https://helpx.adobe.com/fi/enterprise.html

Adoben verkkofoorumit: http://www.adobe.com/fi/support/forums/

Suojaus

K: Miten Adobe Shockwave on suojattu?

V:
Tietoturvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista Adobelle. Vieraile Adoben tietoturvasivustolla saadaksesi tietoturvatiedotteita ja tietoa tietoturvasta ja Adoben tuotteista, Shockwave Player mukaan luettuna.

K: Suojaako Adobe Shockwave Player yksityisyyttäni?

V:
 Katso Adobe Shockwave Playerin suojaukseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Lisensointi

Suorituskyky

K: Tietokoneeni on hidas, miten voin ratkaista ongelman?
V: Adobe Shockwaven ei tiedetä aiheuttavan tämänkaltaisia ongelmia. Jos tietokoneesi on hidas, voit kokeilla esimerkiksiSystem Mechanic -sovellusta.