Shockwave Playerin hiljainen asentaminen ja asetusten määrittäminen

Windows EXE- ja MSI Shockwave Player -lisensoidut asennusohjelmat tarjoavat komentorivivaihtoehdon hiljaisten asennusten mahdollistamiseksi. Hiljaisessa asennuksessa asennus suoritetaan valintaikkunoita näyttämättä.

• Jos käytät EXE-tiedostoa (Windows, kaikki tuetut selaimet), käytä komentorivillä /S-komentoa:
    C:\>sw_lic_full_installer.EXE /S
  • Jos käytät MSI-tiedostoa (Windows, vain Internet Explorer), käytä komentorivillä /qn-komentoa:
    C:\>msiexec /i sw_lic_full_installer.msi /qn

Ilmoituspalvelut, Shockwave Player -käyttöoikeus intranetiin

Päivitysten ilmoituspalvelu on oletuksena käytössä. Shockwave Player yrittää säännöllisin väliajoin tarkistaa Adoben palvelimelta, onko uusi soitinversio saatavilla. Version 10.1 julkaisun myötä yritysversioiden ja kiinteän median ilmaisen käyttöoikeuden asennusohjelmat eivät enää sisällä käyttäjän rekisteröinti-ikkunoita tai uudelleenohjausta osoitteeseen www.shockwave.com . Voit kytkeä palvelun pois päältä muuttamalla Shockwave Playerin Ominaisuudet-valikon asetuksia. Avaa valikko napsauttamalla Shockwave-sisältöä hiiren kakkospainikkeella.

Tärkeää: Adobe ei tällä hetkellä tarjoa mahdollisuutta määrittää päivitysten ilmoituspalvelun asetuksia uudelleen tämän käyttöoikeussopimuksen ehtojen nojalla. Palvelua ei siis voida määrittää etsimään päivityksiä intranetistä.

Kun päivityksiä on saatavana, päivitysten ilmoituspalvelu näyttää päivitysvalintaikkunan vain, jos KAIKKI seuraavista ehdoista täyttyvät:

• Shockwave-sisältöä toistetaan verkkoselaimessa.
  • Shockwave-sisältö (DCR-tiedosto) sijaitsee verkko- tai intranet-osoitteessa. Se ei sijaitse paikallisesti tietokoneella. Toisin sanoen URL-osoitteen on oltava muotoa http://omapalvelin.jokinsijainti.com/omatiedosto.dcr eikä file:///C:\jokintiedosto.dcr.
  • Tietokoneesta on muodostettu internet-yhteys.
  • Shockwave Player voi viestiä Adoben palvelimen kanssa. Jos tämä ei jostain syystä onnistu, prosessi epäonnistuu ilmoituksetta eikä päivityksen valintaikkunaa näytetä. Tässä tilanteessa päivitystä ei tapahdu.
  • Uusi Shockwave Player -versio on saatavilla.
  • Käyttäjällä on valittuna Automaattinen päivitys tai Päivitysilmoitus.

Huomautus: Jos jokin näistä ehdoista ei täyty, päivityskehotetta ei näytetä.

Jos tietokonetta ei ole yhdistetty internetiin, yrittääkö se muodostaa puhelinverkkoyhteyden päivityksiä varten?

V: Ei. Shockwave Player ei koskaan luo internet-yhteyttä asennusta varten.

Jos intranetin käyttäjillä ei ole Shockwave Player -sovellusta, miten heidät voidaan ohjata lisensoituun asennusohjelmaan intranetissä?

V: Muuta koodikannan URL-osoitetta Object-tunnisteessa niin, että se viittaa omalla palvelimella sijaitsevaan tiedostoon. Korvaa alla korostettu URL-osoite palvelimella sijaitsevalla oikealla URL-osoitteella.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=10,1,0,11" ID=linkedcasttest width=500 height=330><param name=src value="linkedcasttest.dcr"><param name=swRemote value="swSaveEnabled='true' swVolume='true' swRestart='true' swPausePlay='true' swFastForward='true' swContextMenu='true' "><param name=swStretchStyle value=none><PARAM NAME=bgColor VALUE=#FFFFFF><embed href="/support/director/ts/documents/linkedcasttest.dcr" bgColor=#FFFFFF  width=500 height=330 swRemote="swSaveEnabled='true' swVolume='true' swRestart='true' swPausePlay='true' swFastForward='true' swContextMenu='true' " swStretchStyle=none type="application/x-director" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/"></embed>