Vianmääritys & ohje

Adobe Aero on ainoa kattava lisätyn todellisuuden (AR) sisällönluomis- ja katseluympäristö, jossa suunnittelijat ja kehittäjät voivat helpommin luoda ja julkaista yksin tai yhdessä vuorovaikutteisia, upottavia kokemuksia.

Lisätietoja Adobe Aerosta saat kohdasta Mikä on Adobe Aero.

Kyllä. Aeron iOS-mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta.

Vastauksia Adobe Aeron yleisiin kysymyksiin saat kohdasta Yleisiä kysymyksiä.

Voit tuoda ohjelmaan omia valokuvia, tasotiedostoja tai muuta 2D- ja 3D-sisältöä. Aero optimoi tuodut PSD-, JPEG-, OBJ-, GLB- ja FBX-resurssit lisättyyn todellisuuteen (AR). Lisäksi voit tuoda resursseja Adobe Photoshopista, Illustratorista ja Dimensionista.

Lisätietoa Aeron tukemista tiedostomuodoista on kohdassa Tuetut tiedostomuodot.

Voit jakaa Adobe Aerossa luotuja lisätyn todellisuuden kokemuksia sidosryhmien ja tarkistajien kanssa seuraavin tavoin:

• kuvana tai videona
  • .real-tiedostona
  • .USDz- tai .reality-tiedostona.

Lisätietoja lisätyn todellisuuden kokemusten käsittelystä yhteistyössä muiden käyttäjien kanssa saat kohdasta Adobe Aero -asiakirjojen käsitteleminen ryhmätyönä.

Voit ladata Adobe Aero -sovelluksen iOS-version Applen App Storesta.

Adobe Aero on saatavana kaikille laitteille, jotka tukevat ARKit 2 -ympäristöä ja iOS 13 -käyttöjärjestelmäversiota tai uudempaa. Sen käyttöä suositellaan seuraavilla laitteilla:

• iPhone 8 Plus ja sitä uudemmat.
  • iPad (laitteet, joissa on A11 ARM -mikropiiri tai uudempi)

• iPad ja 5. sukupolven iPad mini tai uudempi

• iPad Air (3. sukupolvi tai uudempi)

• iPad Pro (2. sukupolvi ja uudempi).
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.

Lisätietoja Aeron käyttämisen järjestelmävaatimuksista saat kohdasta Adobe Aeron järjestelmävaatimukset.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivulle nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi (sähköpostiosoite) ja salasanallasi. Napsauta Salasana ja suojaus -välilehteä ja vaihda sitten salasanasi. Katso lisätietoja salasanan ja muiden tilitietojen muuttamisesta kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.