Vianmääritys & ohje

Käytä Connection Test -apuohjelmaa yhteysongelmien vianmääritykseen. Valitse kokoushuoneessa Help (ohje) > Troubleshooting (vianmääritys) ja suorita testi. Lisätietoja yhteysongelmista löytyy artikkelista Yhteysongelmien vianmääritys | Adobe Connect.

Tutustu koulutustapahtumien luetteloon ja rekisteröidy sinua kiinnostavaan tapahtumaan.

Tietokonesovellusta tarvitaan näytön jakamiseen, tallenteiden muuntamiseen ja tiedostonjakoon. Katso tietokonesovellus.

Flashia ei ole otettu käyttöön selaimissa oletuksena, tai hiekkalaatikoinnissa on ongelmia. Jos haluat osallistua kokoukseen selaimella, katso Kokouksiin osallistuminen selaimilla.

Adobe Connect Centralissa voi luoda kokoushuoneen.

Kyllä. Voit kokeilla Adobe Connectia, ennen kuin tilaat. Jos olet saanut kutsun Adobe Connect -kokoukseen, et tarvitse kokeiluversiotiliä. Napsauta vain saamaasi kokouslinkkiä.

Kyllä. Käyttäjiä kehotetaan asentamaan sovellus etukäteen ja suorittamaan kokousta edeltävä diagnostiikkatesti kokouksen sujuvuuden varmistamiseksi. Lue lisää tietokonesovelluksesta.

Kyllä. On useita vaihtoehtoja sen määrittämiseen, kuka voi osallistua kokoukseesi. Kun olet Adobe Connect -kokoushuoneessa, valitse Meeting (kokous) > Manage Access and Entry (käytön ja sisäänpääsyn hallinta), ja valitse jokin alavalikossa olevista vaihtoehdoista. Voit määrittää osallistujat myös Adobe Connect Centralissa.

Kyllä. Valitse Pods (podit) > Video Telephony (videopuhelut), ja napsauta Open Stream (avaa suoratoisto). Lue lisää kuvan käyttöönotosta kokouksessa.

Napsauttamalla mikrofonipainiketta valikkorivillä voit mykistää mikrofonin ja ottaa sen käyttöön. Voit myös valita Mute My Microphone (mykistä mikrofoni) valikosta, joka on mikrofonipainikkeen vieressä. Lue lisää äänestä kokouksissa.

Kokousäänitykset luodaan Flashissa, jota monet mobiililaitteet eivät tue. Lue, miten kokousäänityksen voi muuntaa MP4-muotoon, jolloin sen voi toistaa mobiililaitteella.

Kun äänität kokouksen, äänitykselle annetaan yksilöllinen URL-osoite, ja se tallennetaan kokoushuoneen Recordings (äänitykset) -välilehdelle Connect Centraliin. Lue, miten äänitetty kokous toistetaan, ja miten äänitys jaetaan muiden kanssa.

Kyllä. Lue lisää Adobe Captivaten ja Adobe Connectin integroinnista, jolloin Adobe Connectia voi käyttää oppimisen hallintajärjestelmänä.

Jos saat virheviestin väärästä käyttäjätunnuksesta tai salasanasta, nollaa salasana napsauttamalla Unohditko salasanasi? -linkkiä.

Luottokorttitiedot tai muut laskutustiedot voi päivittää Manage Subscription (tilauksen hallinta) -sivulla. Siirry Adobe Connect -verkkokauppaan. Pääset tilillesi syöttämällä tilausnumeron ja tilauksen salasanan.

Kun kokeilujakso päättyy, voit säilyttää kokoushuoneesi tekemällä kuukausi- tai vuositilauksen. Lue lisätietoja kohdasta Adobe Connectin usein kysytyt kysymykset.

Valitse Adobe Connect Centralissa Administration (hallinta) > Service Plan (palvelusuunnitelma) > Change Service Plan (muuta palvelusuunnitelmaa) > Cancel Your Plan (peruuta suunnitelma). Voit peruuttaa tilauksen myös Adobe Connect -verkkokaupassa. Syötä vain tilauksen numero ja salasana, niin pääset käyttämään tiliä. Lisätietoja Adobe Connect -tilin hallinnasta löytyy Adobe Connectin usein kysytyistä kysymyksistä.

Yhteydenottovaihtoehdot

Puhelin: Katso Adobe Connect -tuen puhelinnumerot.

Verkkojuttelu:     Napsauta oikean alakulman juttelukuvaketta, niin voit keskustella tuoteasiantuntijan kanssa.