Joskus käyttäjätili saattaa vahingoittua ja estää Adobe-asennusohjelmaa käyttämästä tai luomasta tarvittavia tiedostoja ja kansioita. Ongelman ratkaisemiseksi luo uusi käyttäjätili, kirjaudu siihen ja yritä asentaa Adobe-sovellus tai käyttää sitä uuden tilin kautta.

Käytätkö Mac OS X -käyttöjärjestelmää?

Lisätietoja uuden paikallisen järjestelmänvalvojan tilin luomisesta Mac OS X -käyttöjärjestelmässä on kohdassa Adobe-sovellusten asentaminen tai suorittaminen uudella käyttäjätilillä | Mac OS X.

Uuden paikallisen järjestelmänvalvojan tilin luominen

Lue uuden järjestelmänvalvojan tilin perustamisen ohjeet joltain seuraavista Microsoftin ohjesivuilta:

Windows 8.1

Käyttäjätilin luominen (Noudata Luo paikallinen tili -osion ohjeita.)