Uuden paikallisen järjestelmänvalvojan tilin luominen | Windows

Joskus käyttäjätili saattaa vahingoittua ja estää Adobe-asennusohjelmaa käyttämästä tai luomasta tarvittavia tiedostoja ja kansioita. Ongelman ratkaisemiseksi luo uusi käyttäjätili, kirjaudu siihen ja yritä asentaa Adobe-sovellus tai käyttää sitä uuden tilin kautta.

Uuden paikallisen järjestelmänvalvojan tilin luominen

Lue uuden järjestelmänvalvojan tilin perustamisen ohjeet joltain seuraavista Microsoftin ohjesivuilta:

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa