Virheviesti: Sulje sovelluksia ennen asennuksen jatkamista

Kun Adoben tuotteita asennetaan, näkyviin tulee seuraava viesti:

Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista:

<luettelo sovelluksista>

Jos kehote tulee edelleen näyttöön, vaikka olet sulkenut luettelossa olevat ohjelmat, taustalla voi olla käynnissä joitain ohjelmien prosesseja. Lopeta nämä taustaprosessit, jotta voit jatkaa Adoben tuotteen asentamista.

Ratkaisu: Lopeta sovellus

Lopeta tietokoneellasi oleva sovellus. Katso lisätietoja seuraavasta dokumentista:

Lopeta Windows-käyttöjärjestelmän prosessi

Lopeta prosessi Windowsin Tehtävienhallinnan avulla.

1. Napsauta tehtäväriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehtävienhallinta.

Valitse Tehtävienhallinta
  2. Jos virheilmoituksessa mainittu sovellus näkyy listassa, valitse sovellus ja napsautaLopeta tehtävä.

Napsauta Lopeta tehtävä
  3. Napsauta Lisätietoja Tehtävienhallinnan laajentamiseksi.

Napsauta Lisätietoja
  4. Napsauta Prosessit-välilehteä. Etsi prosessit, jotka liittyvät virheilmoituksessa mainittuun sovellukseen.

Napsauta Lopeta prosessi
  5. Valitse prosessi ja napsauta Lopeta tehtävä.

Huomautus:

Jos esimerkiksi virheilmoituksessa on mainittu Adobe Bridge, etsi Bridge.exe, valitse se ja napsauta ”Lopeta tehtävä”.

Lopeta Mac OS -käyttöjärjestelmän prosessi

Lopeta Mac OS -käyttöjärjestelmän prosessi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-symbolia, ja valitse Pakota lopettamaan.

Sovelluksien lista tulee näkyviin.

Valitse&nbsp;Pakota lopettamaan.
  2. Valitse virheilmoituksessa mainittu sovellus ja napsauta Pakota lopettamaan

Napsauta Pakota lopettamaan
  3. Jos sovellusta ei näy listalla, mene kansioon Ohjelmat > Lisäohjelmat ja napsauta Järjestelmän valvonta

4. Valitse prosessi ja napsauta Pakota prosessi lopettamaan -kuvaketta.

Napsauta Lopeta prosessi

Huomautus:

Esimerkki: Virheilmoituksessa on mainittu Adobe Crash Daemon, etsi silloin Adobe Crash Daemon, valitse se ja napsauta Pakota prosessi lopettamaan -kuvaketta.

Lopeta SugarSync jos listalla näytetty sovellus on ShellExtLoader.