Lataa ostettuja sovelluksia, sovellusten aikaisempia versioita ja maksuttomia kokeiluversioita. Voit etsiä myös aikaisemmin asennettuja sovelluksia.

Etsi latauslinkki

Adobe.comista on saatavilla kolmenlaisia ladattavia tiedostoja:

• hankittavissa olevia sovellusten nykyisiä versioita
  • kokeiluversion lataukset
  • sovellusten aiemmat versiot, jotka hankitaan elektronisena ohjelmiston latauksena (ESD).

Kirjaudu Adobe ID -tiliisi, jos haluat ladata sovelluksen, jonka olet ostanut Adobe-verkkomyymälästä, ladata sovelluksen aiemman version. Adobe Storen ESD-hankintojesi historia on saatavilla Adobe-tilissäsi.

Huomautus:

Tärkeää: Jos olet hankkinut Adobe-ohjelmistotuotteen aiemman version levyllä, et voi ladata sovellusta Adobe.comista.

1. Avaa Adobe ID -tilisi verkossa ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset-välilehti.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tilaushistoria.

4. Napsauta Tilaushistoria-kohdassa etsimäsi sovelluksen tilausnumeroa.

5. Etsi ladattavaksi haluamasi sovellus tilaussivun kohdasta Tuotteet ja valitse Lataukset ja sarjanumerot.

Ladattujen sovellusten etsiminen

Kun lataat sovelluksen Adobe.comista, valitset sijainnin, mihin ohjelmisto tallennetaan. Jos et muista tiedostojen tallennussijaintia, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Huomautus:

Jos sovelluksen lataamiseen käytettiin Windows Vista -käyttöjärjestelmän Internet Explorer 7 -selainta, lataus on mahdollisesti virtualisoitu. Katso Latauksen asennusohjelmaa ei löydy tai sitä ei voi käynnistää.

Selaimen lataussijainnin tarkistaminen

Selaimen automaattisen tiedostojen lataussijainnin tarkastaminen:

• Internet Explorer (Windows): C:\...[käyttäjätunnus]\Omat tiedostot\Lataukset tai C:\...[käyttäjätunnus]\Lataukset
  • Firefox: Valitse Firefox > Asetukset (Mac OS) tai Työkalut > Asetukset (Windows). Katso Yleiset-välilehden kohtaa Lataukset. Lataussijainti on Tallenna tiedostot kohteeseen -asetuksessa.
  • Safari (Mac OS): Valitse Safari > Asetukset. Yleiset-välilehdessä lataussijainti näkyy Tallenna ladatut tiedostot kansioon -asetuksessa.
  • Google Chrome: Valitse Asetukset > Lisäasetukset. Lataukset-kohdasta voit nähdä lataussijainnin.

Lataukset-ikkunan tarkistaminen (Firefox, Safari, Chrome)

Firefox ja Safari seuraavat ladattavien tiedostojen edistymistä. Jos Firefox tai Safari (ei Akamai Download Manager) hallitsi latausta, tarkista ladattujen tiedostojen sijainti Lataukset-ikkunassa:

• Firefox: Valitse Työkalut > Lataukset tai paina Ctrl+J (Windows) tai Komento+J (Mac OS). Napsauta ladattua tiedostoa hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai Ctrl-osoita tiedostoa (Mac OS) ja valitse Avaa tallennuskansio (Windows) tai Näytä Finderissä (Mac OS).
  • Safari (Mac OS): Valitse Ikkuna > Lataukset tai paina Option+Command+L. Ctrl-osoita ladattua tiedostoa ja valitse Näytä Finderissä.
  • Google Chrome: Valitse Asetukset > Lataukset tai paina Ctrl + J. Napsauta Näytä kansiossa -linkkiä ladatun tiedoston kohdalla.

Etsiminen kiintolevyltä

Etsi ladattuja tiedostoja kiintolevyltä seuraavien hakuehtojen avulla:

• Etsi latauspäivänä muokattuja tiedostoja.
  • Jos latasit CS5-sovelluksen, etsi tiedostoja, jotka sisältävät merkkijonon CS5. Windows-käyttöjärjestelmässä saattaa olla tarpeen lisätä hakuun korvausmerkit *CS5*.

Huomautus:

Jos tarvitset apua tiedostojen hakemisessa kiintolevyltä, tutustu käyttöjärjestelmän ohjetiedostoihin.

Käytä Akamai Download Managerin lokia

Jos Firefoxin tai Safarin Akamai Download Manager hallitsi latausta, latausistunnon Akamai Download Managerin lokitiedosto sisältää tallennetun latauksen sijainnin. Etsi ladattu tiedosto lokitiedoston avulla toimimalla alla annettujen, selainta ja käyttöjärjestelmää koskevien ohjeiden mukaan.

Firefox-selain Windowsissa

1. Avaa tiedosto %USERPROFILE%\.DownloadManager\.DMQueue Notepadissa tai jossakin muussa tekstieditorissa.

2. Etsi lokitiedoston yläosassa seuraavaa riviä: ;LAST_TARGET_FOLDER=[levysijainti]. Tämä rivi esimerkiksi osoittaa, että tiedosto on tallennettu työpöydälle:

;LAST_TARGET_FOLDER=C:\Documents and Settings\[käyttäjätunnus]\Työpöytä\

Firefox tai Safari Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Avaa Terminaali ja kirjoita seuraava komento: grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue

2. Etsi terminaali-ikkunasta tallennetun tiedoston sijaintia. Tämä rivi esimerkiksi osoittaa, että tiedosto on tallennettu työpöydälle:

% grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue ;LAST_TARGET_FOLDER=/Users/[käyttäjätunnus]/desktop %

Etsi latauksia Adobe-tuotteelle, joka on hankittu jälleenmyyjältä

Jos olet ostanut Adobe-tuotteen jälleenmyyjältä (esimerkiksi BestBuy tai Amazon.com) eikä asennusväline ole enää käytettävissäsi, saatat pystyä lataamaan ohjelmiston Muut lataukset -sivulta osoitteesta Adobe.com.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos ladattua tiedostoa ei löydy, yritä ladata se uudelleen. Vaihtoehtoisesti lisätietoja on jossain seuraavista aiheista sen mukaan, mitä olet lataamassa:

Voit myös käydä lataamisen, asennuksen ja määritysten foorumilla, jossa saat apua muilta asiakkailta.