Jos olet muuttanut toiseen maahan, voit vaihtaa maata, johon Adobe ID on liitetty.Toimintatapa riippuu seuraavista seikoista:

• siitä, onko sinulla aktiivinen tilaus ja
  • siitä, oletko muuttamassa maahan tai maasta, jossa palveluntarjoajana on Digital River, joka on Adoben valtuuttama jälleenmyyjä.

Jos sinulla ei ole aktiivista tilausta

Voit vaihtaa maata itse hankkiessasi tilauksen. Katso Maan vaihtaminen, kun sinulla ei ole aktiivista tilausta.

Jos sinulla ei ole aktiivista tilausta ja muutat maahan tai maasta, jossa palveluntarjoajana on Digital River.

Luettelo maista, joissa palveluntarjoajana on Digital River, löytyy kohdasta Maat, joissa palveluntarjoajana on Digital River.

Voit vaihtaa maata itse luomalla uuden Adobe ID:n nykyisellä sähköpostiosoitteellasi. Katso Maan vaihtaminen, kun sinulla ei ole aktiivista tilausta (maat, joissa palveluntarjoajana on Digital River).

Jos sinulla on aktiivinen tilaus (joka on hankittu joko suoraan Adobelta tai Digital Riverin kautta) Ota meihin yhteyttä Adobe ID -tunnukseen liitetyn maan vaihtamiseksi.

Maan vaihtaminen, kun sinulla ei ole aktiivista tilausta

Jos sinulla ei ole aktiivista tilausta, voit itse vaihtaa maata tehdessäsi tilauksen. Voit tehdä muutoksen hankkiessasi tilauksen.

1. Hanki tilaus, esimerkiksi Creative Cloud All Apps -tilaus Creative Cloud -tilaukset -sivulta tai Tuoteluettelon kautta.

Hanki tilaus
  2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita, kunnes pääset maksusivulle.

Maksusivu
  3. Vaihda maata maksusivulla. Seuraavassa esimerkissä maa vaihdetaan Yhdysvalloista Iso-Britanniaan.

Jos maan vaihtaminen ei onnistu, ota meihin yhteyttä.

Maan vaihtaminen

Näytölle tulee kehotus sivun päivittämiseen, jolloin päivitetty tieto uuden maan osalta näkyy. Valitse OK.

Kehotus päivittää sivu
  4. Syötä päivitetylle maksusivulle uudet osoitetiedot. Valuutta ja verotiedot muuttuvat valitsemasi uuden maan mukaisiksi.

Syötä uusi osoite
  5. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ja suorita hankintaprosessi loppuun päivitetyillä maa- ja osoitetiedoilla.

Jos muutat maahan tai maasta, jossa palveluntarjoajana on Digital River

Digital River on Adoben hyväksymä jälleenmyyjä, joka tarjoaa palveluita useassa maassa. Jos muutat maahan tai maasta, jossa palveluntarjoajana on Digital River, katso tästä osiosta ohjeet maan vaihtamiseksi.

Maat, joissa palveluntarjoajana on Digital River

Alue Maat
Aasia ja Tyynenmeren alue Kiina, Hong Kong, Intia, Indonesia, Korea, Malesia, Filippiinit, Singapore, Taiwan, Thaimaa
Latinalainen Amerikka ja Brasilia

Argentiina, Brasilia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Peru, Venezuela

Venäjä ja IVY-maat Armenia, Azerbaidžan, Valko-Venäjä, Georgia, Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Venäjä, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukraina, Uzbekistan
Turkki, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alue ja Israel Algeria, Bahrain, Egypti, Israel, Jordania, Saudi-Arabia, Kuwait, Libanon, Marokko, Oman, Qatar, Tunisia, Turkki, Arabiemiirikunnat, Jemen

Maan vaihtaminen, kun sinulla ei ole aktiivista tilausta (maat, joissa palveluntarjoajana on Digital River)

Luo uusi Adobe ID käyttäen sähköpostiosoitetta, joka on liitetty nykyiseen Adobe ID -tunnukseesi. Käytä uudessa Adobe ID -tunnuksessa sen maan osoitetta, johon olet muuttamassa.

1. Liitä nykyinen Adobe ID -tunnuksesi toiseen, voimassa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja löydät kohdasta Adobe ID -tunnuksena käytettävän sähköpostiosoitteen muuttaminen.

Huomautus:

Älä liitä nykyistä Adobe ID -tunnusta sähköpostiosoitteeseen, joka ei ole voimassa.

2. Nyt olet vapauttanut alkuperäisen sähköpostiosoitteesi ja voit luoda uuden Adobe ID -tunnuksen käyttäen tätä sähköpostiosoitetta nykyisen osoitteesi ja asuinmaasi kanssa.

Maan vaihtaminen, kun sinulla on aktiivinen tilaus

Jos nykyiseen Adobe ID -tunnukseesi liittyy aktiivinen tilaus, (joka on hankittu joko suoraan Adobelta tai Digital Riverin kautta), ota meihin yhteyttä Adobe ID -tunnukseen liittyvän maan vaihtamiseksi.