Tällä sivulla käsitellään useita virhetilanteita, joita Admin Console saattaa kohdata ja annetaan niiden ratkaisemiseen tähtääviä ehdotuksia.

Edellytykset vianmääritykselle

Olemme havainneet, että monet hallintapaneelin virheet liittyvät joko selaimeen tai johtuvat ympäristöä (välityspalvelin, palomuuri ym.) koskevasta ongelmasta. Tarkista seuraavat seikat ennen kuin välität ongelman eteenpäin tai suoritat jonkin vianmääritystoiminnon.

Adobe Service Check

Adobe Service Checkin avulla voidaan varmistaa, että ympäristösi on asianmukaisesti määritelty, jotta hallintapaneelin käyttö onnistuu. Sen avulla voi myös tunnistaa välityspalvelin-, palomuuri- tai verkko-ongelmia. Tee tämä tarkistus varmistaaksesi, että ympäristö on määritelty oikein.

Selaimen vianmääritys

1. Päivitä selain uusimpaan version.
  2. Yritä uudelleen kokeilemalla yksityistä tai incognito-selaustilaa – näin voit varmistua, että välimuistissa olevat tiedot tai evästeet eivät aiheuta ongelmaa.
  3. Jos incognito-tila toimii, sinun täytyy mahdollisesti tyhjentää välimuisti tai evästeet.
  4. Jos käytät komentosarjojen tai mainosten esto-ohjelmaa, kokeile poistaa se väliaikaisesti käytöstä, ja tarkista, poistuiko ongelma.

Mukautettujen tilausten käyttäjät – lisäsovelluksia on saatavilla

Tämä ongelma on nyt korjattu. Katso tarkat tiedot ohjeesta Mukautetuissa tilauksissa jotkut Creative Cloudin yrityskäyttöön tarkoitetut sovellukset palautuvat kokeiluversioon tai näyttävät kokeiluversion päättyneen. Adobe ID:n käyttäjille lisäsovellukset ovat edelleen käytettävissä kokeilutilassa.

Enterprise ID:n salasanan nollaus ei toimi odotetusti

Järjestelmän ylläpitäjät voivat nollata Enterprise ID:n käyttäjän salasanan. Tämä toimenpide saattaa virheellisesti nollata Adobe ID:n salasanan, jos käyttäjällä on sekä Enterprise ID että Adobe ID. Jos näin käy, voit poistaa käyttäjän ja lisätä hänet uudelleen. Tämä toimenpide käynnistää uuden kutsuprosessiin.

Federated ID:tä koskeva virhe ”Could not process incoming SAML response” (”Tulevaa SAML-vastetta ei voitu prosessoida”)

Katso ratkaisut tästä dokumentista: Federated ID:n vianmääritys.

Kutsua ei voida hyväksyä tai hyväksyttäessä näkyy tyhjä sivu

Varmista, että selaimesi ja sen versio on tuettu. Internet Explorerin versiota 9 ja uudempia tuetaan; lähetä kutsu uudelleen ja varmista, että käyttäjä hyväksyy sen tuetulla selaimella.

Virhe 400 tai muu virhe yritettäessä vahvistaa toimialuepyyntöä

Virhe 400

Virhe 400 yritettäessä vahvistaa toimialuepyyntöä tarkoittaa sitä, että palvelimemme eivät näe tunnustasi DNS-tietueessasi. Toimi virheen ratkaisemiseksi seuraavasti:

• Varmista, että DNS-tietueessa on oikeat tiedot.
  • Varmista, että DNS-TXT-tietue on oikeassa muodossa. Jos tunnuksesi on esimerkiksi ”asdfadgalfjsadr3232324sdfesf”, TXT-tietueen tulee olla "TXT adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf" (lainausmerkit molemmin puolin).
  • Varmista, ettei tunnuksessa ole ylimääräisiä välilyöntejä, sulkumerkkejä, aaltosulkumerkkejä tai muita merkkejä, joiden vuoksi sitä ei voitaisi tunnistaa.
  • Voit tarkistaa DNS-TXT-tietueen verkossa käytettävällä MxToolbox-apuohjelmalla. Jos siellä ei ole kyseistä Adobe-tunnusta, emme voi vahvistaa toimialuettasi.
  • Jos sinulla on Mac- tai Linux-tietokone, voit tarkistaa TXT-tietueen komentorivitoiminnolla ”dig”: dig TXT toimialuenimesi.com +short.
  • Toimialuepyyntöjä käsitellään kattavasti täällä.
  • Jos ongelmasi ei ratkea näiden vaiheiden suorittamisen myötä, avaa tukipyyntö.

Käyttäjä-, ryhmä- tai identiteettipaneeli on tyhjä

Jos käyttäjä-, ryhmä- tai identiteettipaneeli on tyhjä, tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet ja kirjaudu sisään uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, varmista että osoite *.services.adobe.com on avattu palomuuriisi, kuten dokumentissa Verkon päätepisteet kuvataan.

Tilin tunnistamista koskeva virhe ”Account not recognized” tukipaneelissa

Tilin tunnistamista koskeva virhe tukitietokannassa

Jos saat Internet Explorerissa tilin tunnistamista koskevan virheen ”ERROR we apologize, we do not recognize your account in our Support database”, muuta selainasetusta. Valitse Työkalut > Internet-asetukset > Suojaus > Mukautettu ja valitse kohta Tietolähteiden käyttäminen eri toimialueilla.

Valitse ”Tietolähteiden käyttäminen eri toimialueilla”

Jos olet kokeillut ylläolevia ohjeita Internet Explorerissa tai jos käytät toista selainta ja saat virheen "ERROR we apologize, we do not recognize your account in our Support database” (”Pahoittelemme. Tukitietokanta ei tunnista tiliäsi.”), Adobe ei ole onnistunut toistamaan ongelmaa ja tarvitsemme lisätietoa asiakkailta, joita ongelma koskee. Saat nämä tiedot seuraavasti:

1. Avaa Chromen virheenkorjaustyökalu (Ctrl+Shift+I tai valitse napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ’Tutki elementtiä’).

2. Valitse Developer-työkalussa Verkko-välilehti:

3. Kirjaudu sisään ja siirry tukilaajennukseen hallintapaneelin ’Tuki’-välilehdeltä.

4. Kun tuen aloitussivu on latautunut, napsauta linkkiä ”Avaa pyyntö” tai ”Katsele pyyntöjä”.

5. Näet järjestelmänvalvojien raportoiman virheilmoituksen “We apologize, we do not recognize your account in our Support database. Please contact Customer Care by phone.” (”Tukitietokanta ei tunnista tiliäsi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse.”)

6. Napsauta mitä tahansa linkkiä Verkko-välilehdellä (Developer-työkalussa), ja paina Ctrl+F. Näet tekstikentän (’Haku’), johon voit kirjoittaa tekstiä hakua varten.

7. Kirjoita “crmid”. Näkyviin tulee crmid API

8. Napsauta tätä API-linkkiä, jolloin näet tarkat tiedot sisältävän ikkunan Developer-työkalujen oikealla puolella.

9. Napsauta Vastaus-välilehteä (joka on oikealla puolella), jolloin näet crmid API -vasteen, ja toimita tämä vaste meille ongelman tunnistamiseksi. (vaste saattaa olla myös tyhjä, jos kyseessä on API-virhe).

Kun olet suorittanut yllämainitut toimenpiteet, ota yhteyttä Yritystukeen joillakin hallintapaneelissa mainituista tavoista. Anna tukeen seuraavat tiedot:

1. Käyttöjärjestelmä ja versio.

2. Selain ja versio.

3. Ylläoleva crmid.

4. API-vaste.

Virhe ”Access Denied” tai edelleen odottava kutsu

Kaikkien käyttäjien on saatava ja hyväksyttävä kutsu hallintapaneeliin voidakseen käyttää Admin Console.

Jos kutsu odottaa edelleen, käyttäjän on hyväksyttävä se sähköpostiviestin kautta. Jos käyttäjällä ei ole sähköpostiviestiä tallessa tai jos kutsu on vanhentunut, voit joko lähettää kutsun uudelleen tai lähettää uuden kutsun.

Jos kutsua ei ole lähetetty, tarkista tilanne käyttöoikeuksia myöntävältä ylläpitäjältä. Jos organisaatiollanne on Adoben kanssa yrityssopimus ja jos käyttöoikeuksia myöntävällä ylläpitäjällänne ei ole vielä käyttöoikeuksia, ota yhteys tukeen tervetulopaketissa annettujen yhteystietojen avulla.

Jos kutsu on hyväksytty, mutta tämä ilmoitus tulee edelleen näkyviin, siirry tilillesi osoitteessa adobe.com ja tarkista, että syntymäaikasi on oikein. Tämä ongelma voi johtua siitä, että syntymäaika on jätetty tyhjäksi tai siitä laskettu ikä on alle 13 vuotta. Tämä käytön estävä virhe korjataan tulevassa korjaustiedostossa.

Virhe: Access denied (Käyttö kielletty)

Vaihda toimialuepyyntö Enterprise ID:stä Federated ID:ksi (tai päin vastoin)

Luo tukipyyntö Admin Console Tuki-välilehdellä.

Huomautus: Jos vaihdat Enterprise ID:stä Federated ID:hen, loppukäyttäjä ei pysty kirjautumaan sisään ennen kuin määrität kertakirjauksen (Single Sign-On). Tukiasiantuntija auttaa sinua vaihdossa niin että se haittaa käyttäjiä mahdollisimman vähän.

"Error Creating Tenant" (”Virhe asiakkaan luonnissa”) toimialuepyynnön yhteydessä

"Error Creating Tenant" -virhe voi ilmetä toimialuepyynnön yhteydessä, jos toimialueessa oleva sana on varattu.

• admin
  • toimialueet, joiden loppuosa on .cn (Kiina)

Esimerkiksi admin.xyz.com aiheuttaisi tämän virheen, koska ”admin”-sana on varattu.

Tällainen toimialuepyyntö ei ole tällä hetkellä mahdollinen. Käytä ylätason toimialuetta sen sijaan (esimerkiksi xyz.com admin.xyz.com-toimialueen sijaan).

Kiinalaisia toimialueita ei voi tällä hetkellä varata.

Virheellinen kutsukoodi

Jos saat virheen ”Tällä koodilla ei löydy kutsua”, näkyviin tulee seuraava näkymä. Suositeltava vianmääritystapa: ylläpitäjä lähettää kutsun uudelleen Admin Console.

Virhe: Invalid invite code (Virheellinen kutsukoodi)

Kutsu vanhentunut

Jos näkyviin tulee ”invitation expired” (”Kutsu vanhentunut”) -viesti, ylläpitäjän tulee lähettää kutsu uudelleen Admin Console.

Virhe: Invitation expired (Kutsu vanhentunut)

Kutsu jo hyväksytty

Jos kutsu on jo hyväksytty, ylläpitäjän tulee lähettää kutsu uudelleen Admin Console.

Virhe: Invitation already accepted (Kutsu jo hyväksytty)

Peruutettu kutsu

Jos kutsu on peruutettu, se on saatettu alkujaan lähettää vahingossa. Jos kutsun saanut henkilö tarvitsee hallintapaneelin käyttöoikeudet, ylläpitäjän tulee lähettää kutsu uudelleen Admin Console.

Virhe: Invitation revoked (Peruutettu kutsu)