Wat is activering?

Activering is het proces waarbij Adobe valideert dat uw software en serienummer echt zijn en dat deze overeenkomstig de door u aangeschafte licentie worden gebruikt. Uw computer moet online zijn en een internetverbinding hebben om de activering te voltooien.

Hoe voert u activering uit als uw computer geen verbinding met internet kan maken?

Als u Acrobat niet kunt starten omdat uw computer geen verbinding kan maken met internet, volgt u de onderstaande stappen om Acrobat te activeren:

1. Installeer Acrobat.

2. Start Acrobat en accepteer de licentieovereenkomst.

Licentieovereenkomst accepteren
  3. Klik op Problemen met internetverbinding?

Klik op Problemen met internetverbinding
  4. Op het volgende scherm klikt u op Offlineactivering.

Klik op Offlineactivering
  5. Klik opAanvraagcode genereren

Klik op Aanvraagcode genereren

Er is een nieuwe aanvraagcode gegenereerd.

Opmerking: deze code is computerspecifiek en is slechts 72 uur geldig.

6. Schrijf de aanvraagcode op, ga naar een online computer en navigeer naar www.adobe.com/go/getactivated om een antwoordcode te genereren.

7. Klik op Antwoordcode genereren.

Klik op Antwoordcode genereren
  8. Op het scherm Offlineactivering, meldt u zich aan met uw Adobe ID en wachtwoord. Als u geen Adobe ID hebt, maak er één aan.

Meld u aan met uw Adobe ID
  9. Voer de aanvraagcode (die u in stap 5 hierboven hebt gegenereerd) en het productserienummer in. Klik op Antwoordcode genereren.

Aanvraagcode genereren
  10. Voer de antwoordcode in op het Acrobat-activeringsscherm en klik op Activeren.

Voer Antwoordcode in
  11. Klik op Start om Acrobat te starten.

Klik op Activeren