SharePoint- of Office 365-integratieproblemen oplossen

Dit document biedt tijdelijke oplossingen voor een aantal veelvoorkomende problemen die kunnen optreden wanneer u bestanden voor SharePoint of Office 365 bewerkt.

Probleem bij verkrijgen van toegang tot SharePoint-aansluitingen

FOUT: er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van uw bestanden

Fout bij verkrijgen van toegang tot SharePoint-aansluiting

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom deze fout optreedt tijdens het ophalen van bestanden van de server. Hier volgen een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen hiervoor:

• Oorzaak: u hebt geen internetverbinding.
    Oplossing: controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw.
  • Oorzaak: u hebt een internetverbinding, maar de server is niet bereikbaar.
    Oplossing: raadpleeg uw SharePoint-serverbeheerder.
  • Oorzaak: u hebt geen bevoegdheden voor de netwerkbron.
    Oplossing: probeer de site in een browser te openen door de URL te typen.
Opmerking:

Meld u aan bij de online site via een Office 365-aansluiting en schakel het selectievakje Aangemeld blijven in.

Office 365-aanmeldingsvenster

Opmerking:

Als u deze instelling eerder niet hebt geselecteerd, en u zich al hebt aangemeld, meldt u zich weer af en schakelt u vervolgens het selectievakje in wanneer u zich weer aanmeldt. Volg de onderstaande stappen:

1. Klik in het Office 365-lint op de vervolgkeuzepijl naast uw gebruikersnaam.
  2. Klik op Afmelden.
  3. Sluit alle browservensters.
  4. Navigeer naar de Office 365-portal.
  5. Schakel het selectievakje Aangemeld blijven in, voer de gegevens van uw Office 365-werk- of schoolaccount in en klik vervolgens op Aanmelden (indien nodig).

Probleem tijdens het toevoegen van een account

FOUT: toegang geweigerd tijdens het toevoegen van een account

Toegang geweigerd tijdens het toevoegen van een nieuwe account

Meld u aan bij de online site met uw accountgegevens. Zorg dat u het selectievakje Aangemeld blijven inschakelt.

Office 365-aanmeldingsvenster

Opmerking:

Open de URL in een browser en controleer of het een geldige URL van een bibliotheek of SharePoint-site is. Wanneer u de URL invoert, probeert u het opnieuw door de URL in te korten tot de naam van de bibliotheek of site.

Voorbeeld: vervang https://aeon365.sharepoint.com/mytestsite/SitePages/Home.aspx door https://aeon365.sharepoint.com/mytestsite/

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online