Dit document biedt tijdelijke oplossingen voor een aantal veelvoorkomende problemen die kunnen optreden wanneer u bestanden voor SharePoint of Office 365 bewerkt.

Probleem bij verkrijgen van toegang tot SharePoint-aansluitingen

FOUT: er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van uw bestanden

Fout bij verkrijgen van toegang tot SharePoint-aansluiting

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom deze fout optreedt tijdens het ophalen van bestanden van de server. Hier volgen een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen hiervoor:

• Oorzaak: u hebt geen internetverbinding.
    Oplossing: controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw.
  • Oorzaak: u hebt een internetverbinding, maar de server is niet bereikbaar.
    Oplossing: raadpleeg uw SharePoint-serverbeheerder.
  • Oorzaak: u hebt geen bevoegdheden voor de netwerkbron.
    Oplossing: probeer de site in een browser te openen door de URL te typen.

Opmerking:

Meld u aan bij de online site via een Office 365-aansluiting en schakel het selectievakje Aangemeld blijven in.

Office 365-aanmeldingsvenster

Opmerking:

Als u deze instelling eerder niet hebt geselecteerd, en u zich al hebt aangemeld, meldt u zich weer af en schakelt u vervolgens het selectievakje in wanneer u zich weer aanmeldt. Volg de onderstaande stappen:

1. Klik in het Office 365-lint op de vervolgkeuzepijl naast uw gebruikersnaam.
  2. Klik op Afmelden.
  3. Sluit alle browservensters.
  4. Navigeer naar de Office 365-portal.
  5. Schakel het selectievakje Aangemeld blijven in, voer de gegevens van uw Office 365-werk- of schoolaccount in en klik vervolgens op Aanmelden (indien nodig).

Probleem tijdens het toevoegen van een account

FOUT: toegang geweigerd tijdens het toevoegen van een account

Toegang geweigerd tijdens het toevoegen van een nieuwe account

Meld u aan bij de online site met uw accountgegevens. Zorg dat u het selectievakje Aangemeld blijven inschakelt.

Office 365-aanmeldingsvenster

Opmerking:

Open de URL in een browser en controleer of het een geldige URL van een bibliotheek of SharePoint-site is. Wanneer u de URL invoert, probeert u het opnieuw door de URL in te korten tot de naam van de bibliotheek of site.

Voorbeeld: vervang https://aeon365.sharepoint.com/mytestsite/SitePages/Home.aspx door https://aeon365.sharepoint.com/mytestsite/