Afmelden en aanmelden bij Acrobat DC

Als u een Acrobat-abonnement hebt gekocht via uw Adobe ID en Acrobat niet kunt activeren, volg dan de stappen hieronder om uw proefversie van Acrobat om te zetten in een abonnement:

1. Kies Help<Uw Adobe ID> afmelden.

Optie Afmelden in het menu Help
  2. Klik op Afmelden.

Dialoogvenster Afmelden
  3. Kies Help > Aanmelden.

Optie Aanmelden in het menu Help
  4. Klik op Nu aanmelden.

Dialoogvenster Aanmelden
  5. Meld u aan met de Adobe ID die u hebt gebruikt om uw Acrobat-abonnement aan te schaffen.

Dialoogvenster Aanmelden met Adobe ID
  6. Nadat u zich hebt aangemeld, klikt u op Doorgaan en start u Acrobat opnieuw.

Dialoogvenster Bedankt

Opmerking:

Als u een Acrobat DC-serienummer hebt aangeschaft, moet u een afzonderlijk Acrobat-installatieprogramma downloaden en installeren.

Acrobat is nu geactiveerd. Als u activeringsproblemen blijft ondervinden, raadpleegt u de onderstaande documenten.

Verwante koppelingen