Gebruik dit artikel om meer uit te vinden over de systeemvereisten en taalversies voor Adobe Animate CC.

Systeemvereisten en taalversies voor Animate CC 2017

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS X v10.10 (64-bits), v10.11 (64-bits) of v10.12 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 12.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Animate CC 2017 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Animate CC 2015.2

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits), of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 7.7.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 (64-bits), v10.10 (64-bits) of v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: Internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Animate CC 2015.2 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Flash Professional CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, Intel Core Duo (of compatibele processor), of de AMD Athlon® 64-processor (2 GHz of hoger)
  • Microsoft Windows 7 (64-bits) met Service Pack 1, Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 7.7.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.7 (64-bits) v10.8 (64-bits), v10.9 (64-bits) of v10.10
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: Internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Flash Professional CC 2014 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Flash Professional CC-systeemvereisten

Windows

• Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® of Intel Core™ Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft® Windows® 7 (64-bits) met Service Pack 1 of Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.7 (64-bits) of v10.8 (64-bits) of v10.9 (64-bits)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe online services, waaronder de Adobe® Creative Cloud™-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Flash Professional CS6-systeemvereisten

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3 of Windows 7 met Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 en CS6-toepassingen bieden ook ondersteuning voor Windows 8 en Windows 8.1. Lees de veelgestelde vragen over CS6 voor meer informatie over Windows 8-ondersteuning.*
  • 2 GB RAM (3 GB aanbevolen)
  • 3.5 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inbegrepen)
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.6.6 vereist voor de multimediafuncties
  • Voor bepaalde functies in Adobe Bridge is een voor DirectX 9 geschikte videoadapter met minimaal 64 MB VRAM vereist
  • Deze software werkt niet zonder activering. Breedbandinternetverbinding en registratie zijn vereist voor softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.* Activering via telefoon is niet beschikbaar.

* Meer informatie over Windows-ondersteuning.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 of v10.7.**
  • 2 GB RAM (3 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.6.6 vereist voor de multimediafuncties
  • Deze software werkt niet zonder activering. Breedbandinternetverbinding en registratie zijn vereist voor softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.* Activering via telefoon is niet beschikbaar.

* Dit product integreert mogelijk met bepaalde online services ("Online Services") die door Adobe of derden worden gehost of geeft er toegang toe. Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksbepalingen en het online privacybeleid van Adobe. Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

** Meer informatie over Mac OS X Mountain Lion-ondersteuning.

Flash CS5.5 Professional-systeemvereisten

Opmerking: Flash Professional CS5.5 is een 32-bits toepassing die kan worden geïnstalleerd op computers met 32-bits of 64-bits besturingssystemen.

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1, of Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 3.5 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.6.2 voor de multimediafuncties
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor online services en regelmatige validatie van het Edition-abonnement (indien van toepassing)*

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 of v10.6
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.6.2 voor de multimediafuncties
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor online services en regelmatige validatie van het Edition-abonnement (indien van toepassing)*

* Adobe online services, waaronder Adobe CS Live Services, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe (beschikbaar op www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Flash CS5 Professional-systeemvereisten

Opmerking: Flash Professional CS5 is een 32-bits toepassing die kan worden geïnstalleerd op computers met 32-bits of 64-bits besturingssystemen.

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1, of Windows 7
  • 1 GB RAM
  • 3,5 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.6.2 voor de multimediafuncties
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor online services*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 of v10.6
  • 1 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare, Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.6.2 voor de multimediafuncties
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor online services*

Snow Leopard-compatibiliteit

*U kunt de functionaliteit van dit product uitbreiden met bepaalde functies die online worden gehost, waaronder CS Live online services ("online services"), op voorwaarde dat u een snelle internetverbinding hebt. De online services en bepaalde bijbehorende functies zijn mogelijk niet in alle landen, talen en/of valuta's beschikbaar en kunnen gedeeltelijk of volledig zonder kennisgeving worden stopgezet. Het gebruik van de online services valt onder afzonderlijke gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid. Toegang tot services vereist some gebruikersregistratie. Voor bepaalde online services, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Ga naar www.adobe.com/nl voor meer informatie, de gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid.

Flash CS4 Professional-systeemvereisten

Windows

• 1 GHz of snellere processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen) of Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1 (gecertificeerd voor 32-bits Windows XP en Windows Vista)
  • 1 GB RAM
  • 3,5 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.1.2 voor de multimediafuncties
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor online services*

Windows 7-compatibiliteit

Mac OS

• PowerPC® G5- of Intel®-processor met meerdere kernen
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 1 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.1.2 voor de multimediafuncties
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor online services*

Snow Leopard-compatibiliteit

*U kunt de functionaliteit van dit product uitbreiden met bepaalde functies die online worden gehost, waaronder CS Live online services ("online services"), op voorwaarde dat u een snelle internetverbinding hebt. De online services en bepaalde bijbehorende functies zijn mogelijk niet in alle landen, talen en/of valuta's beschikbaar en kunnen gedeeltelijk of volledig zonder kennisgeving worden stopgezet. Het gebruik van de online services valt onder afzonderlijke gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid. Toegang tot services vereist some gebruikersregistratie. Voor bepaalde online services, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Ga naar www.adobe.com/nl voor meer informatie, de gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid.

Flash CS3 Professional-systeemvereisten

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise (gecertificeerd voor 32-bits edities)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 2,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije ruimte nodig)
  • Monitor met resolutie van 1024 x 768 met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.1.2 voor de multimediafuncties
  • Internet- of telefoonverbinding om het product te activeren
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor Adobe Stock Photos* en andere services

Mac OS

• 1-GHz PowerPC G4- of G5- of Intel-processor met meerdere kernen
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 2,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije ruimte nodig)
  • Monitor met resolutie van 1024 x 768 met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7.1.2 voor de multimediafuncties
  • Internet- of telefoonverbinding om het product te activeren
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor Adobe Stock Photos* en andere services

*Online services, inclusief maar niet beperkt tot Adobe Stock Photos en Adobe Connect, zijn niet beschikbaar in alle landen, talen en valuta's. De beschikbaarheid van services kan worden gewijzigd. Het gebruik van online services valt onder de bepalingen en gebruiksvoorwaarden van een afzonderlijke overeenkomst waarvoor afzonderlijke kosten kunnen worden toegepast.