Systeemvereisten | Animate CC-release van oktober 2017 (18.0)

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • MacOS X v10.11 (64-bits) of v10.12 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Animate CC 2017 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Animate CC 2017

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • MacOS X v10.10 (64-bits), v10.11 (64-bits) of v10.12 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Animate CC 2017 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Animate CC 2015.2

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits), of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 7.7.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 (64-bits), v10.10 (64-bits) of v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: Internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Animate CC 2015.2 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Flash Professional CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, Intel Core Duo (of compatibele processor), of de AMD Athlon® 64-processor (2 GHz of hoger)
  • Microsoft Windows 7 (64-bits) met Service Pack 1, Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 7.7.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.7 (64-bits) v10.8 (64-bits), v10.9 (64-bits) of v10.10
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: Internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en Services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Taalversies

Flash Professional CC 2014 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Flash Professional CC-systeemvereisten

Windows

• Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® of Intel Core™ Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft® Windows® 7 (64-bits) met Service Pack 1 of Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.7 (64-bits) of v10.8 (64-bits) of v10.9 (64-bits)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe online services, waaronder de Adobe® Creative Cloud™-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Oudere versies van Animate CC: systeemvereisten