Als u Animate wilt uitvoeren en gebruiken, moet uw computer voldoen aan de hieronder beschreven minimale technische specificaties.

Van toepassing op:

November 2019 (20,0), juni 2020 (20,5) releases.

Systeemvereisten voor eerdere versies:

Minimale systeemvereisten voor Animate

Windows

Minimale vereisten
Processor

Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon of Intel Core Duo-processor of compatibele processor (van 2 GHz of hoger)

Besturingssysteem  Windows 10 versie 1803, 1809 en hoger.
RAM

2 GB RAM (8 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)

Monitorresolutie

Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)

GPU OpenGL versie 3.3 of hoger (DirectX 12 met functieniveau 12_0 aanbevolen)
Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

macOS

Minimale vereisten
Processor

Multicore Intel-processor

Besturingssysteem macOS X-versie 10.13 (64-bits), versie 10.14 (64 bits) of versie 10.15 (64 bits)
RAM

2 GB RAM (8 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)

Monitorresolutie

Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)

GPU OpenGL versie 3.3 of hoger (Ondersteuning voor Metal wordt aanbevolen)
Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Software QuickTime 10.x-software aanbevolen

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor moet u akkoord gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid.De toepassingen en services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen. Dit is onderhevig aan wijzigingen of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten kunnen in rekening worden gebracht.

Taalversies beschikbaar voor Animate

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Polish

Português (Brasil)

Svenska

Turkish

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.