Nieuwe functies in de laatste versie van Animate.

Nieuwe functies

Versie van oktober 2020 (versie 21.0)

Belangrijkste nieuwe functies en verbeteringen

Deelvenster Elementen

Met het deelvenster Elementen kunt u fraaie animaties maken met vooraf geladen elementen die u ook kunt aanpassen.

Delen via sociale media

Deel uw animaties via YouTube in Animate.

publiceren

Publiceer uw animatie naar video, geanimeerde GIF-bestanden of HTML5-Canvas-indelingen, naadloos.

Geïmproviseerde tijdlijn

Pas de tools voor de tijdlijn aan en ontdek de nieuwe symboolopties voor optimaal effect.

Geavanceerde structuren

De toewijzing van structuren aan personages is nu een stuk eenvoudiger dankzij de automatische en handmatige toewijzing.

Eerdere versies van Animate