Toepassingsvenster en menu's knipperen

Probleem: venster en menu's knipperen na het starten van een Creative Cloud-toepassing

Oplossing 1: update 2015.1.2 of hoger installeren (alleen Photoshop CC)

Dit probleem is hersteld in de update 2015.1.2 voor Photoshop CC.

Oplossing 2: Windows Narrator uitschakelen

Windows Narrator leest de inhoud van het scherm voor aan gebruikers met een zichtbeperking. Volg deze instructies als u Windows Narrator wilt uitschakelen:

1. Selecteer in het startmenu het Configuratiescherm.
  2. Open Toegankelijkheid.
  3. In het Toegankelijkheidscentrum selecteert u Alle instellingen weergeven.
  4. Schakel de optie Verteller inschakelen uit in de sectie De computer zonder beeldscherm gebruiken.
  5. Start de Adobe-toepassing opnieuw. Gebruik de sneltoets Ctrl+Q om het programma te sluiten als u door het gedrag geen toegang krijgt tot de menuopdracht.
Raadpleeg voor meer informatie over Windows Narrator Tekst laten voorlezen door Voorlezer.

Oplossing 3: de Startwerkruimte uitschakelen

1. Kies Bewerken > Voorkeuren > Algemeen.
  2. Schakel de optie Startwerkruimte tonen wanneer er geen documenten open zijn uit.
  3. Start de toepassing opnieuw.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online