Het tabblad Apps ontbreekt in de Creative Cloud-desktopapp nadat u een Creative Cloud-app hebt bijgewerkt.

Oplossing

1. Klik op het tandwielpictogram in de Creative Cloud-desktopapp en kies Sluiten.

quit_v1
  2. Ga naar de volgende locatie

(Windows): C:/Program Files(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Zoek het bestand serviceconfig.xml en kopieer het naar uw bureaubladmap (of een andere locatie op uw computer). Open het gekopieerde bestand in Notepad (Windows) of TextEdit (macOS).

4. Wijzig in het bestand serviceeconfig.xml de waarde van AppsPanel van fout naar juist.

serviceconfig
  5. Sla serviceconfig.xml op en sluit het bestand.

6. Verplaats het bestand serviceconfig.xml naar de oorspronkelijke locatie en overschrijf het originele bestand met dit nieuwe bestand.

7. Start uw systeem opnieuw op en start de Creative Cloud-desktopapp.

Het tabblad Apps wordt nu weergegeven.

Nog hulp nodig?

Als het tabblad Apps nog steeds ontbreekt, probeer dan de stappen voor probleemoplossing in Problemen oplossen bij activering en deactivering.