Waarom werkt bestandssynchronisatie niet of lijkt het vast te zitten in Creative Cloud op macOS?

Zit bestandssynchronisatie vast voor uw Creative Cloud-bestanden of clouddocumenten op macOS (met name Big Sur)? Of ziet u de wijzigingen niet die u hebt aangebracht in uw Creative Cloud-bestanden en clouddocumenten? Kom te weten hoe u dergelijke problemen oplost.

Waarom zit bestandssynchronisatie vast in Creative Cloud op macOS?

Tijdens het synchroniseren van Creative Cloud-bestanden of clouddocumenten blijven een of meer bestanden hangen in de synchronisatie. Hier zijn nog enkele andere problemen die u zou kunnen zien:

• Alle wijzigingen (zoals het toevoegen, verwijderen of bewerken van bestanden/mappen) die u hebt aangebracht in uw bestanden/mappen in de map Creative Cloud Files worden niet gesynchroniseerd met de cloud.
  • Updates die u hebt uitgevoerd voor uw clouddocumenten ontbreken.
  • Het online pictogram naast uw bestanden ontbreekt in de map Creative Cloud Files.
  • Wanneer u met de rechtermuisknop op een bestand in de Creative Cloud Files-map klikt, ontbreken de opties Weergeven op website en Link delen....

Dit is een bekend probleem en komt meestal voor in Big Sur.

Problemen met het synchroniseren van bestanden in macOS oplossen

Probeer dit eerst

1. Selecteer het Apple-menu en kies vervolgens Systeemvoorkeuren.

2. Selecteer Extensies.

Selecteer Extensies.

3. Maak de selectie van Finder onder Core Sync ongedaan.

Schakel de selectie van Finder onder Core Sync uit.

4. Sluit het venster als u klaar bent. Probeer dan opnieuw uw bestanden te synchroniseren.

Nog steeds problemen?

1. Open de Activiteitenweergave.

2. Zoek naar 'Core Sync'.

3. Selecteer dit als u het hebt gevonden en kies vervolgens Stop.

4. Wacht ongeveer 5 seconden Probeer dan opnieuw uw bestanden te synchroniseren.

5. Start uw apparaat opnieuw op als het probleem aanhoudt. Probeer dan opnieuw uw bestanden te synchroniseren.