Probleem: Fout conflicterend proces

Tijdens het installeren of bijwerken van een Creative Cloud-toepassing (zoals Photoshop CC), ziet u een van de volgende berichten in het Creative Cloud-installatielogboekbestand:

• Afsluitcode: 19;
  • Lading <AdobeCode> kan niet worden geïnstalleerd wegens een afhankelijke bewerkingsfout

Wat betekenen deze berichten? Conflicterende processen hebben de installatie van de app verhinderd.

Zie Oplossing 1. Zie Oplossing 2 voor stille installaties (volumelicentie).

Oplossing 1: Conflicterende processen of apps sluiten

Sluit de conflicterende processen of apps die worden weergegeven in het volgende bericht dat in de Creative Cloud-desktopapp verschijnt:

Conflicterende processen gedetecteerd tijdens het installeren van een Adobe Creative Cloud-app
Conflicterende processen gedetecteerd tijdens het installeren van een Creative Cloud-app

Klik vervolgens op Doorgaan om door te gaan met de installatie of het bijwerken van de app.

Oplossing 2: Configureer uw stille installatie om processen te negeren of uit te schakelen

Configureer de stille installatie van Creative Cloud zodat de processen die momenteel actief zijn, genegeerd worden.

-of-

Voordat u de app installeert, schakelt u de processen uit die op de achtergrond worden uitgevoerd. Zie Pakketten maken of bewerken voor meer informatie en gebruik de Zoekfunctie van uw browser om naar 'Conflicterende processen' te zoeken.