Uw installatiemedia voor een CS3-toepassing kwijtgeraakt? Als u een CS3-product met retaillicentie hebt gekocht, kunt u vervangende installatiebestanden downloaden. Of profiteer van een upgradeaanbieding.

Nieuw serienummer en installatieprogramma vereist

De verouderde activeringsservers voor Creative Suite 3 (CS3)-toepassingen moesten worden stopgezet. CS3-toepassingen gebruiken de activeringsservers voor de verificatie van een licentie.

Wat zijn mijn opties?

Gebruik uw huidige CS3-serienummer voor een van deze opties:

• Voer een upgrade uit naar de nieuwste en beste versie! Profiteer van deze speciale aanbieding om een upgrade uit te voeren naar Creative Cloud. Krijg 's werelds beste creatieve gereedschappen, inclusief mobiele toepassingen, opslagruimte in de cloud en gratis updates, tegen een ongelofelijk scherpe prijs.
  • Ontvang een nieuw serienummer en installatieprogramma  Ontvang een nieuw serienummer en installatieprogramma om CS3-toepassingen opnieuw te installeren. Voor deze speciale versies is activering niet vereist.

Meld u aan bij om te beginnen

Meld u eerst aan of maak een Adobe ID om te upgraden of een nieuw serienummer en installatieprogramma te krijgen: