Ga voor informatie over het verwijderen van CS6-toepassingen naar Installatie-instructies voor Creative Suite 6.

Met behulp van de Adobe Application Manager kunt u het product van uw computer verwijderen. De Adobe Application Manager wordt bij Adobe Creative Suite 5, CS5.5, en CS5- en CS5.5-pointproducten geleverd.

Belangrijk: Verwijder CS5- of CS5.5-toepassingen niet door mappen naar de Prullenbak (Windows) of Prullenmand (Mac OS) te slepen. Dit kan namelijk tot problemen leiden wanneer u het Creative Product opnieuw installeert.

Creative Suite 5 of CS5.5 verwijderen (Windows XP)

1. Selecteer Start > Configuratiescherm > Software.
  2. Selecteer een Creative Suite 5- of 5.5-editie of -product in de lijst en klik op Wijzigen/Verwijderen.
  3. Selecteer de items die u wilt verwijderen.
Verwijderingsopties
  1. U kunt voorkeuren verwijderen of uw product deactiveren.

Opmerking: voor deactivering moet u verbinding maken met het internet.

Belangrijk: Als u de Creative Suite-editie of het Creative Suite-product weer op dezelfde computer wilt installeren, kunt u uw activering behouden. Zie Activering en deactivering van Adobe-producten(1008779) voor informatie.

1. Klik op Verwijderen.

Creative Suite 5 of CS5.5 verwijderen (Windows 7, Windows Vista)

1. Kies Start > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen.
  2. Selecteer een Creative Suite 5- of 5.5-editie of -product in de lijst en klik op Wijzigen/Verwijderen.
  3. Selecteer de items die u wilt verwijderen.
Verwijderingsopties
  1. U kunt voorkeuren verwijderen of uw product deactiveren.

Opmerking: voor deactivering moet u verbinding maken met het internet.

Belangrijk: Als u de Creative Suite 5-editie of het Creative Suite 5-pointproduct weer op dezelfde computer wilt installeren, kunt u uw activering behouden. Zie Activering en deactivering van Adobe-producten (1008779) voor informatie.

1. Klik op Verwijderen.

Creative Suite 5 of CS5.5 verwijderen (Mac OS)

1. Ga naar /Applications/Utilities/Adobe Installers/.
  2. Dubbelklik op de alias van een verwijderprogramma voor een Creative Suite 5- of 5.5-editie of -product.
  3. Selecteer de items die u wilt verwijderen.
PS verwijderen
  1. U kunt voorkeuren verwijderen of uw product deactiveren.

Opmerking: voor deactivering moet u verbinding maken met het internet.

Belangrijk: Als u de Creative Suite 5-editie of het Creative Suite 5-pointproduct weer op dezelfde computer wilt installeren, kunt u uw activering behouden. Zie Activering en deactivering van Adobe-producten (1008779) voor informatie.

1. Klik op Verwijderen.