Creative Suite 5.5 of CS5 verwijderen

Opmerking:

Zie Instructies voor het verwijderen van Creative Suite 6 om te lezen hoe u CS6-applicaties verwijdert.

Met behulp van de Adobe Application Manager kunt u het product van uw computer verwijderen. De Adobe Application Manager wordt bij Adobe Creative Suite 5, CS5.5, en CS5- en CS5.5-pointproducten geleverd.

Belangrijk: Verwijder CS5- of CS5.5-toepassingen niet door mappen naar de Prullenbak (Windows) of Prullenmand (macOS) te slepen. Dit kan namelijk tot problemen leiden wanneer u het Creative Suite-product opnieuw installeert.

Creative Suite 5 of CS5.5 verwijderen (Windows 11)

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's > Een programma verwijderen.

2. Selecteer een Creative Suite 5- of 5.5-editie of -product in de lijst en selecteer Verwijderen/Wijzigen.

3. Selecteer de items die u wilt verwijderen.
    Verwijderingsopties

4. Schakel het selectievakje in om voorkeuren te verwijderen of om uw product te deactiveren. U moet verbinding hebben met internet om het product te deactiveren.

Opmerking: Als u de Creative Suite-editie of het Creative Suite-product weer op dezelfde computer wilt installeren, kunt u de activering behouden.

5. Selecteer Verwijderen.

Creative Suite 5 of CS5.5 verwijderen (Windows 7)

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's > Een programma verwijderen.

2. Selecteer een Creative Suite 5- of 5.5-editie of -product in de lijst en selecteer Verwijderen/Wijzigen.

3. Selecteer de items die u wilt verwijderen.
    Verwijderingsopties

4. Schakel desgewenst het selectievakje in om voorkeuren te verwijderen of om uw product te deactiveren. U moet verbinding hebben met internet om het product te deactiveren.

Opmerking: Als u de Creative Suite-editie of het Creative Suite-product weer op dezelfde computer wilt installeren, kunt u de activering behouden.

5. Selecteer Verwijderen.

Creative Suite 5 of CS5.5 verwijderen (macOS)

1. Navigeer naar /Programma's/Hulpprogramma's/Adobe Installers/.

2. Dubbelklik op de alias van een verwijderprogramma voor een Creative Suite 5- of 5.5-editie of -product.
  3. Selecteer de items die u wilt verwijderen.
    PS verwijderen

4. Schakel desgewenst het selectievakje in om voorkeuren te verwijderen of om uw product te deactiveren. U moet verbinding hebben met internet om het product te deactiveren.

Opmerking: Als u de Creative Suite-editie of het Creative Suite-product weer op dezelfde computer wilt installeren, kunt u de activering behouden.

5. Selecteer Verwijderen.