Upgraden van Creative Cloud voor individuen naar Creative Cloud voor teams

Als meerdere gebruikers in uw organisatie een individueel lidmaatschap hebben, kunt u alle individuele lidmaatschappen samenvoegen tot een teamlidmaatschap, zodat u gebruikers, facturering en inhoud voor uw organisatie gemakkelijker kunt beheren.

Als u individuele lidmaatschappen samenvoegt in een lidmaatschap van Creative Cloud voor teamskrijgt u toegang tot exclusieve functies zoals de volgende:

• Adobe Admin Console voor eenvoudig licentiebeheer.
  • Gemeenschappelijke opslag voor betere samenwerking en om creatieve assets binnen het bedrijf te houden wanneer medewerkers of projecten veranderen.
  • Geavanceerde technische ondersteuning en 1-op-1 expertsessies.
  • Onbeperkte Adobe Talent-vacatures.
  • Creative Cloud Libraries om assets te delen, consistentie te stimuleren en aanpassingen van bestaande projecten te verminderen.
  • Adobe Stock-sjablonen, Adobe Fonts, Adobe Color en Behance voor creatieve assets en inspiratie.
  • U kunt eerdere versies van clouddocumenten en Creative Cloud-bestanden van 180 dagen terug bekijken of terugzetten.

Uw lidmaatschap upgraden

U kunt overschakelen van een individueel lidmaatschap naar een gelijkwaardig teamlidmaatschap of een lidmaatschap van Creative Cloud Alle apps voor teams als uw organisatie aan de volgende criteria voldoet:
  • U hebt een bestaand Creative Cloud-, Document Cloud- of Adobe Stock-lidmaatschap dat u rechtstreeks bij Adobe hebt gekocht. Individuele lidmaatschappen die zijn gekocht via een leverancier of Digital River worden niet ondersteund.
  • Uw bestaande lidmaatschap wordt jaarlijks of maandelijks gefactureerd of wordt vooraf betaald.
  • Uw account moet worden betaald met een online betaalmethode, zoals een creditcard, betaalpas of PayPal.
  • Uw account moet een goede status hebben, zonder openstaande of achterstallige betalingen.
  • Uw lidmaatschap mag zich niet in een promotieperiode bevinden, zoals een gratis proefperiode.
  • Als het lidmaatschap aanvankelijk is gekocht met een inwisselingscode, moet de inwisselingsperiode zijn verlopen en moet de facturering zijn gestart.
Opmerking:

De volgende individuele producten komen niet in aanmerking voor een upgrade naar het teamlidmaatschap: Adobe Fresco, Adobe Express, Substance, Premiere Rush, Adobe Acrobat Sign, Adobe Fill & Sign, elke combinatie van een losse app en Adobe Stock, alle Adobe Acrobat PDF-services, waaronder PDF Pack en Send & Track.

Een upgrade naar een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams heeft de onderstaande gevolgen:

Licentietoewijzing

U krijgt beheerdersrechten om software en services voor uw team te beheren.

U krijgt een teamlicentie toegewezen die gelijk is aan uw geannuleerde individuele lidmaatschap of Alle apps-lidmaatschap, afhankelijk wat van toepassing is.

Assets en opslag

De inhoud in uw Adobe-cloudopslag wordt automatisch verplaatst naar uw teamopslag, waardoor u nog makkelijker met uw team kunt samenwerken.

Om te beginnen met samenwerken, kunt u inhoud delen met uw team.

Lidmaatschap en betalingen

Uw nieuwe lidmaatschap gaat direct in.

De terugbetaling voor de resterende periode van uw geannuleerde individuele lidmaatschap wordt binnen 3-5 werkdagen verwerkt.

De factuurdatum verandert in de upgradedatum van uw lidmaatschap.

U kunt de volgende factuurdatum als volgt berekenen:

Individueel lidmaatschap geannuleerd Nieuw teamlidmaatschap Volgende factuurdatum
Jaarlidmaatschap, vooruitbetaling Jaarlidmaatschap, vooruitbetaling Als u op 14 juni 2021 een upgrade van uw lidmaatschap hebt uitgevoerd, is de volgende factuurdatum 14 juni 2022.
Jaarlidmaatschap, maandbetaling Jaarlidmaatschap, maandbetaling Als u op 14 juni 2021 een upgrade van uw lidmaatschap hebt uitgevoerd, is de volgende factuurdatum 14 juli 2021.

Voor informatie over uw bijgewerkte lidmaatschap, facturering en betaalmethode gaat u naar Admin Console > AccountMeer informatie.

Gebruikers toevoegen aan uw team

Met uw teamlidmaatschap kunt u licenties, gebruikers en producten beheren, gebruikersassets terughalen en creatieve workflows voor uw team instellen, dat alles vanuit de Admin Console.

Teamgenoten toevoegen en licenties toewijzen

Als u teamleden toegang wilt geven tot de gekochte licenties, moet u ze uitnodigen en licenties aan ze toewijzen. Ga naar Admin Console > Overzicht > Gebruikers toevoegen. Lees meer over het toevoegen van gebruikers.

De teamleden die u toevoegt, ontvangen een e-mail met instructies over hoe ze aan de slag kunnen met hun nieuwe teamlidmaatschap en hoe ze hun persoonlijke Adobe-lidmaatschappen kunnen beheren als ze die hebben.

• Om de uitnodiging te accepteren en de accountconfiguratie te starten, moet de gebruiker klikken op Aan de slag in de e-mailuitnodiging.
  • Nadat gebruikers lid zijn geworden van uw teamlidmaatschap, worden ze gevraagd om hun eigen lidmaatschappen samen te voegen door de individuele lidmaatschappen te annuleren en hun assets te verplaatsen naar de gedeelde cloudopslag van het team.
    • Gebruikers krijgen de mogelijkheid hun bestaande lidmaatschap te annuleren en assets naar de teamopslag te migreren als de rechten van hun individuele lidmaatschap overeenkomen met die van het teamlidmaatschap. Als een gebruiker bijvoorbeeld al een persoonlijk lidmaatschap van Adobe XD heeft en later wordt uitgenodigd voor Adobe XD voor teams, krijgt de gebruiker de mogelijkheid het lidmaatschap te annuleren en assets te migreren.
    • Gebruikers met bestaande individuele lidmaatschappen die andere apps en services omvatten dan het nieuwe teamlidmaatschap, krijgen niet de mogelijkheid om te annuleren en hun assets te verplaatsen naar de gedeelde cloudopslag van hun team.
      Als een gebruiker bijvoorbeeld al een individueel lidmaatschap van Adobe XD heeft en wordt uitgenodigd voor een lidmaatschap van Illustrator voor teams, krijgt de gebruiker niet de optie om het lidmaatschap te annuleren en assets te verplaatsen.

Lees meer over hoe uw teamleden kunnen upgraden naar het teamlidmaatschap.

Meer beheerders toevoegen

Als beheerder kunt u administratieve verantwoordelijkheden delegeren aan anderen in het team. Adobe raadt u aan om ten minste één extra beheerder toe te voegen die als back-up kan fungeren als u niet beschikbaar bent.

Als u een beheerder wilt toevoegen, gaat u naar Admin Console   Overzicht   Beheerders toevoegenMeer informatie.

Maken en samenwerken

Creative Cloud voor teams biedt u meer manieren om uw kleine bedrijf te laten opvallen. Uw team kan nu nog gemakkelijker assets delen en beheren, op verschillende apparaten en apps.

Ontdek en verken de sjablonen in Creative Cloud voor teams.

Uw team kan nog sneller creatief aan de slag gaan met gratis Adobe Stock-sjablonen. Deze bieden een snelle manier om brochures, presentaties, bewegwijzering en meer te maken. Sjablonen zoeken

Probeer Creative Cloud Libraries.

Met Creative Cloud Libraries kan uw team assets, zoals logo's, lettertypen en kleuren, op verschillende apparaten en apps delen. Zo heeft iedereen de juiste versies en bespaart iedereen tijd. Ontdek en verken kant-en-klare bibliotheken.

Krijg en geef snel feedback met de functie Ter beoordeling delen.

Verzend koppelingen naar uw ontwerpbestanden en ontvang opmerkingen rechtstreeks in uw Creative Cloud-apps. Meer informatie.

Ga terug in de tijd met een geschiedenis van 180 dagen.

Bekijk en herstel eerdere versies van clouddocumenten en markeer belangrijke versies, zodat u ze altijd bij de hand hebt. Meer informatie.

Veelgestelde vragen

Ik zie geen inhoud in mijn teamopslag. Ben ik mijn inhoud kwijt?

U bent de inhoud niet kwijt. Om toegang te krijgen tot uw teamopslag, moet u uw bedrijfsprofiel selecteren wanneer u zich aanmeldt en meerdere profielen ziet. Meer informatie.

Hoe kan ik mijn assets overzetten naar mijn nieuwe account?

De inhoud die momenteel in uw Adobe Cloud-opslag is opgeslagen, wordt automatisch verplaatst naar de opslagruimte van uw team. Als u uw inhoud alsnog naar een ander Adobe-profiel wilt verplaatsen, moet u eerst de inhoud uit het oorspronkelijke profiel exporteren, waarna u deze kunt importeren in het andere profiel. Meer informatie.

Mijn teamgenoot heeft de uitnodiging niet ontvangen. Hoe kan ik de uitnodiging opnieuw versturen?

Als u een uitnodiging opnieuw wilt verzenden, verwijdert u de gebruiker en wijst u de licentie opnieuw toe aan de gebruiker. Wanneer u een licentie opnieuw toewijst, ontvangt de gebruiker de e-mailuitnodiging opnieuw. Meer informatie.

Heb ik nog steeds toegang tot het factureringsoverzicht van mijn vorige lidmaatschap?

Meld u aan bij uw Adobe-account om eerdere facturen van uw Creative Cloud-lidmaatschap voor individuen te bekijken. Meer informatie.

Waarom ben ik afgemeld bij mijn account?

We vergroten de controle van uw organisatie over inhoud die is opgeslagen in Creative Cloud om uw organisatie meer inzicht te bieden op de opslagcapaciteit en het gebruik.

Deze update wordt uitgevoerd buiten de normale kantooruren om de overlast tot een minimum te beperken. Tijdens de update is de Admin Console bij de meeste organisaties ongeveer 30 minuten niet beschikbaar.

De update heeft geen invloed op gebruikers. Gebruikers worden echter afgemeld bij hun Adobe-account en moeten zich na de update opnieuw aanmelden.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online