Leer hoe je jouw factureringsoverzicht in je Adobe-account vindt en je factuur afdrukt.

Voordat je begint: welke accountpagina zie je?

icon

We zijn druk geweest!

We werken er hard aan om je ervaring te verbeteren. Daarom zijn bezig over te stappen op een accountpagina met een nieuw ontwerp. Om je naar de juiste inhoud te kunnen leiden, moeten we daarom eerst weten welke accountpagina je ziet.

1. Meld je aan bij je Adobe-account (gebruik het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je je account hebt ingesteld).

2. Klik hieronder op de pagina die overeenkomt met jouw accountpagina om naar de juiste instructies te gaan.

Maandelijkse facturen per e-mail zijn niet beschikbaar: Adobe biedt momenteel geen automatische maandelijkse facturen per e-mail.

Je factuur vinden en afdrukken.

Volg de onderstaande instructies voor een actief abonnement. Om de factuur voor een geannuleerd abonnement weer te geven, raadpleeg je Een factuur ontvangen voor een geannuleerd abonnement.

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

Teams en onderneming als klant?

Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams of Creative Cloud voor ondernemingen hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens van je account bekijken.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Een van de gemarkeerde opties hieronder wordt weergegeven, afhankelijk van je land:

Opties om facturen af te drukken
    De optie 'Factureringsoverzicht' of 'Transactiegeschiedenis weergeven' wordt weergegeven
  3. Klik hieronder op de optie die overeenkomt met je scherm (zoals hierboven weergegeven) en volg de overige instructies.

De optie Factureringsoverzicht

1. Zoek onder Factureringsoverzicht de factuur die je wilt afdrukken en klik op de knop Afdrukken naast de factuur.

Een PDF-kopie van de factuur of het ontvangstbewijs wordt weergegeven op een apart browsertabblad.

Factuur afdrukken
    Factuur afdrukken
  2. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Opmerking:

Als in je browser een leeg scherm wordt weergegeven wanneer je de factuur wilt afdrukken, moet je de browsercache wissen of deze stappen opnieuw uitvoeren in een andere browser.

De optie Transactiegeschiedenis weergeven

1. Klik op Transactiegeschiedenis weergeven.

2. Klik op de order of het transactienummer waarvoor je de factuur wilt afdrukken.

3. Klik in het scherm dat verschijnt, afhankelijk van je regio, op Factuur weergeven of op Bestelgegevens .

Factuur weergeven
    Factuur weergeven
  4. Klik op de knop Afdrukken in het venster dat wordt weergegeven.

Afdrukken
    Afdrukken
  5. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Opmerking:

Als in je browser een leeg scherm wordt weergegeven wanneer je de factuur wilt afdrukken, moet je de browsercache wissen of een andere browser gebruiken.

Ontvang een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap

Volg deze stappen om de factuur voor een geannuleerd lidmaatschap te ontvangen:

Opmerking:

In landen waarin Digital River, de e-commercepartner van Adobe, werkzaam is, moet je contact met ons opnemen om een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap te ontvangen.

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen en producten.

3. Klik onder Bestelgeschiedenis op Je bestellingen weergeven.

4. Klik op het bestelnummer van de factuur die je wilt afdrukken.

5. Klik in het gedeelte Factuurgeschiedenis op het pictogram van de knop Afdrukken, naast de factuur die je wilt afdrukken.

6. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Opmerking:

Als in je browser een leeg scherm wordt weergegeven wanneer je de factuur wilt afdrukken, moet je de browsercache wissen of deze stappen opnieuw uitvoeren in een andere browser.