Je Adobe-factuur vinden en afdrukken

Lees hoe je je factureringsoverzicht in je Adobe-account vindt en je factuur afdrukt.

Maandelijkse facturen per e-mail zijn niet beschikbaar: Adobe biedt momenteel geen automatische maandelijkse facturen per e-mail.

Teamklanten: Je facturen zijn beschikbaar in de Admin Console. Zie Je teamaccount beheren voor meer informatie.

Je factuur voor een actief lidmaatschap vinden

Volg de onderstaande instructies voor een actief lidmaatschap. Als je de factuur voor een geannuleerd lidmaatschap of voor andere bestellingen wilt weergeven, raadpleeg je Een factuur ontvangen voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen.

Aanmelden bij je Adobe-account

Klik op Lidmaatschap beheren of Lidmaatschap weergeven.

Scherm Lidmaatschap beheren

Selecteer bij Factureringsoverzicht het volgende:

• om een PDF van je factuur weer te geven
  • om een kopie naar je e-mailadres te sturen

Zie je een koppeling naar de Adobe Store?

Voer een van de volgende stappen uit om de factuur af te drukken:

• Selecteer het pictogram Afdrukken in de PDF-viewer.
  • Kies Bestand > Afdrukken in de browser.

Teamklant?

Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens zien die aan je account zijn gekoppeld.

Zie je een koppeling naar de Adobe Store in plaats van facturen?

Als je een koppeling naar de Adobe Store ziet in het gedeelte Factureringsoverzicht, volg dan de onderstaande instructies om je factuur af te drukken.

1. Klik in het gedeelte Factureringsoverzicht op de koppeling naar de Adobe Store.

2. Voer je Adobe ID en wachtwoord in als hierom wordt gevraagd.

3. Klik in het scherm Lidmaatschapsgegevens op Transactiegeschiedenis weergeven.

4. Klik op de order of het transactienummer waarvoor je de factuur wilt afdrukken.

5. Klik in het scherm dat verschijnt op Factuur weergeven of op Bestelgegevens, afhankelijk van je regio.

6. Klik in het scherm dat verschijnt op de knop Afdrukken.

7. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Een factuur ontvangen voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen

Volg deze stappen om een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen te ontvangen:

1. Klik op het bestelnummer van de factuur die je wilt afdrukken.

2. Klik in het gedeelte Factureringsoverzicht op PDF weergeven naast de factuur die je wilt afdrukken.

3. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Veelgestelde vragen

Als je je belastingnummer wilt wijzigen, raadpleeg je Je belastingnummer bijwerken | Zakelijke gebruikers.

Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens zien die aan je account zijn gekoppeld.

Als je een product zonder abonnement hebt, zoals Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements of Adobe Captivate, zie Ontvang een factuur voor een geannuleerd abonnement of andere bestellingen.