Lees hoe je je factureringsoverzicht in je Adobe-account vindt en je factuur afdrukt.

Goed om te weten:

• Adobe biedt momenteel geen automatische maandelijkse facturen per e-mail.
  • Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams of Creative Cloud voor ondernemingen hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens van je account bekijken.
  • Als je de factuur van een geannuleerd lidmaatschap wilt weergeven, selecteer je Lidmaatschappen en producten > Overzicht van orders. Dit is van toepassing als je het lidmaatschap rechtstreeks bij Adobe hebt aangeschaft.
  • In landen waarin Digital River werkzaam is (de e-commercepartner van Adobe), moet je contact met ons opnemen om een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap te ontvangen.

Je Creative Cloud-factuur zoeken en afdrukken

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Een van de gemarkeerde opties hieronder wordt weergegeven, afhankelijk van je land:

Opties om facturen af te drukken
    De optie 'Factureringsoverzicht' of 'Transactiegeschiedenis weergeven' wordt weergegeven
  3. Klik hieronder op de optie die overeenkomt met je scherm (zoals hierboven weergegeven) en volg de overige instructies.

De optie Factureringsoverzicht

1. Zoek onder Factureringsoverzicht de factuur die je wilt afdrukken en klik op de knop Afdrukken naast de factuur.

Een PDF-kopie van de factuur of het ontvangstbewijs wordt weergegeven op een apart browsertabblad.

Factuur afdrukken
    Factuur afdrukken
  2. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Opmerking:

Als in je browser een leeg scherm wordt weergegeven wanneer je de factuur wilt afdrukken, moet je de browsercache wissen of deze stappen opnieuw uitvoeren in een andere browser.

De optie Transactiegeschiedenis weergeven

1. Klik op Transactiegeschiedenis weergeven.

2. Klik op de order of het transactienummer waarvoor je de factuur wilt afdrukken.

3. Klik in het venster dat wordt weergegeven op Factuur weergeven.

Factuur weergeven
    Factuur weergeven

Opmerking:

De opties op het scherm hangen af van je land. Je ziet bijvoorbeeld mogelijk Orderdetails in plaats van Factuur weergeven. Kies de desbetreffende optie en ga verder om de factuur af te drukken.

4. Klik op de knop Afdrukken in het venster dat wordt weergegeven.

Afdrukken
    Afdrukken
  5. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Opmerking:

Als in je browser een leeg scherm wordt weergegeven wanneer je de factuur wilt afdrukken, moet je de browsercache wissen of een andere browser gebruiken.