Lees hoe je je factureringsoverzicht in je Adobe-account vindt en je factuur afdrukt.

Goed om te weten:

• Adobe biedt momenteel geen automatische maandelijkse facturen per e-mail.
  • Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams of Creative Cloud voor ondernemingen hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens van je account bekijken.
  • Als je een factuur nodig hebt voor een geannuleerd lidmaatschap, neem je contact met ons op.

Je Creative Cloud-factuur zoeken en afdrukken

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Een van de gemarkeerde opties hieronder wordt weergegeven, afhankelijk van je land:

Opties om facturen af te drukken
    De optie 'Factureringsoverzicht' of 'Transactiegeschiedenis weergeven' wordt weergegeven
  3. Klik hieronder op de optie die overeenkomt met je scherm (zoals hierboven weergegeven) en volg de overige instructies.

De optie Factureringsoverzicht

1. Zoek onder Factureringsoverzicht de factuur die je wilt afdrukken en klik op de knop Afdrukken naast de factuur.

Een PDF-kopie van de factuur of het ontvangstbewijs wordt weergegeven op een apart browsertabblad.

print-invoice
  2. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

De optie Transactiegeschiedenis weergeven

1. Klik op Transactiegeschiedenis weergeven.

2. Klik op de order of het transactienummer waarvoor je de factuur wilt afdrukken.

3. Klik in het venster dat wordt weergegeven op Factuur weergeven.

view-invoice

Opmerking:

De opties op het scherm hangen af van je land. Je ziet bijvoorbeeld mogelijk Orderdetails in plaats van Factuur weergeven. Kies de desbetreffende optie en ga verder om de factuur af te drukken.

4. Klik op de knop Afdrukken in het venster dat wordt weergegeven.

print-out
  5. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.