Lees hoe je je factureringsoverzicht in je Adobe-account vindt en je factuur afdrukt.

Maandelijkse facturen per e-mail zijn niet beschikbaar: Adobe biedt momenteel geen automatische maandelijkse facturen per e-mail.

Je factuur voor een actief lidmaatschap vinden

Volg de onderstaande instructies voor een actief lidmaatschap. Als je de factuur voor een geannuleerd lidmaatschap of voor andere bestellingen wilt weergeven, raadpleeg je Een factuur ontvangen voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen.

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

Teamklant?

Als je een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams hebt, kan alleen een primaire beheerder de factureringsgegevens zien die aan je account zijn gekoppeld.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Klik op Lidmaatschappen
  3. Klik op Lidmaatschap beheren.

Manage-plan-page
  4. Klik bij Factureringsoverzicht op PDF weergeven voor de gewenste factuur.

Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser. Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Billing-history-view-PDF

Opmerking:

Als je een nieuw lidmaatschap hebt gekocht, kan het even duren voordat het factureringsoverzicht wordt weergegeven.

Zie je een koppeling naar de Adobe Store in plaats van facturen?

In landen waarin Digital River, de e-commercepartner van Adobe, werkzaam is, is de manier om facturen af te drukken anders. Als je een koppeling naar de Adobe Store ziet in het gedeelte Factureringsoverzicht, volg dan de onderstaande instructies om je factuur af te drukken.

Als het gedeelte Factureringsoverzicht een koppeling naar de Adobe Store bevat

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Selecteer Lidmaatschappen in de navigatiebalk bovenaan
  3. Klik in de sectie Mijn lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

4. Klik in het gedeelte Factureringsoverzicht op de koppeling naar de Adobe Store.

Klik op de koppeling Adobe Store
  5. Voer je Adobe ID en wachtwoord in als hierom wordt gevraagd.

6. Klik in het scherm Lidmaatschapsgegevens op Transactiegeschiedenis weergeven.

Klik op Transactiegeschiedenis weergeven
  7. Klik op de order of het transactienummer waarvoor je de factuur wilt afdrukken.

8. Klik in het scherm dat verschijnt op Factuur weergeven of op Bestelgegevens, afhankelijk van je regio.

Factuur weergeven
  9. Klik in het scherm dat verschijnt op de knop Afdrukken.

Klik op Afdrukken.
  10. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Een factuur ontvangen voor een geannuleerd lidmaatschap of andere bestellingen

Voer de volgende stappen uit:

Opmerking:

In landen waar Digital River, de e-commercepartner van Adobe, werkzaam is, moet je contact met ons opnemen als je een factuur voor een geannuleerd lidmaatschap wilt ontvangen.

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de bovenste navigatiebalk op Lidmaatschappen.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Overzicht van orders.

4. Klik op het bestelnummer van de factuur die je wilt afdrukken.

5. Klik in het gedeelte Factureringsoverzicht op PDF weergeven naast de factuur die je wilt afdrukken.

6. Als je de factuur wilt afdrukken, klik je in de PDF-viewer op het pictogram Afdrukken of kies je Bestand > Afdrukken in de browser.

Als je geen PDF-viewer op je computer hebt geïnstalleerd, moet je Adobe Reader installeren.

Opmerking:

Als in je browser een leeg scherm wordt weergegeven wanneer je de factuur wilt afdrukken, moet je de browsercache wissen of deze stappen opnieuw uitvoeren in een andere browser.

Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik mijn btw-nummer of andere belastinggerelateerde gegevens?

Zie Btw-nummer bijwerken | Landen in de Europese Unie als je je btw-nummer wilt wijzigen voor een land in de Europese Unie.

Neem contact met ons op als je belastinggerelateerde gegevens wilt bijwerken voor een ander land.