De Adobe Genuine Service is een gratis service die regelmatig controleert of de Adobe-apps die zijn geïnstalleerd op uw apparaat, legaal zijn. Als dit niet het geval is, ontvangt u een melding.

Wat is de Adobe Genuine Service?

De Adobe Genuine Service (AGS) is een gratis service die regelmatig controleert of de Adobe-apps die zijn geïnstalleerd op uw apparaat, legaal zijn. U ontvangt een melding als dit niet het geval is. De AGS kan de computers van klanten beschermen tegen beveiligingslekken en schadelijke malware die mogelijk in illegale apps aanwezig zijn.

De service is ontworpen om:

• Regelmatig te controleren of de Adobe-apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, legaal zijn.
  • U via pop-ups en meldingen in de app op de hoogte te stellen als er illegale Adobe-apps worden gevonden.
  • Gedetailleerde informatie via de melding te geven over hoe u het probleem kunt oplossen.
  • Via de melding toegang te bieden tot gespecialiseerde klantenondersteuning.

In sommige gevallen neemt Adobe rechtstreeks contact met u op om het probleem op te lossen.

Alleen legale Adobe-apps en -services bieden u de nieuwste functies en functionaliteit, inclusief continue toegang tot ondersteuning en de nieuwste beveiliging-updates. Adobe kan de geïdentificeerde illegale Adobe-app uitschakelen om eventuele frauduleuze activiteiten te blokkeren en uw apparaat te beschermen.

Meld u aan om de Adobe Genuine Service te downloaden via Adobe Acrobat Reader

Klanten die Adobe Acrobat Reader voor het eerst installeren, kunnen nu ook de AGS installeren. Als u de AGS op uw apparaat wilt installeren, schakelt u het onderstaande selectievakje in voordat u Adobe Acrobat Reader downloadt.

Installeer Adobe Genuine Service via Adobe Acrobat Reader
Schakel het selectievakje in om de Adobe Genuine Service te downloaden

Opmerking:

Adobe Genuine Service via Adobe Acrobat Reader softwarebeperkingen-

Tenzij Adobe om afzonderlijke toestemming vraagt om de Adobe Genuine Service te installeren, erkent u dat deze installatie of update kan leiden tot het downloaden van de "Adobe Genuine Service". Het programma controleert eerst of er Adobe-software aanwezig is en, indien gevonden, detecteert en identificeert of er kopieën zijn van illegale Adobe-software. De software en Adobe Genuine Service kunnen informatie verzamelen en naar Adobe verzenden zoals beschreven op https://www.adobe.com/nl/genuine.html (of de volgende URL). Als Adobe bepaalt dat Adobe-software illegaal is, kan dit leiden tot gedeeltelijke of volledige onbruikbaarheid, onderbreking of beëindiging van uw gebruik van de illegale Adobe-software.

Gespecialiseerde ondersteuning voor klanten die onbedoeld illegale Adobe-software hebben geïnstalleerd

Adobe erkent dat veel klanten misschien verrast zijn om te ontdekken dat ze Adobe-apps en -services hebben die niet legaal zijn en dat ze mogelijk aanvullende informatie nodig hebben om de situatie aan te pakken. Wij bieden gespecialiseerde ondersteuning en middelen om klanten te helpen de beste oplossing voor hun behoeften te kiezen.

Het is een prioriteit voor Adobe om onze klanten te ondersteunen die onbewust frauduleuze of gewijzigde software hebben geïnstalleerd. Het is onze missie om klanten de beste ervaring te bieden en tegelijkertijd illegale of frauduleuze software te vermijden.

Wat doet Adobe nog meer om fraude te voorkomen?

Het ondersteunen van onze klanten die onbewust illegale software hebben geïnstalleerd, is slechts een onderdeel van de manier waarop Adobe dit probleem oplost. Naast de AGS werkt Adobe proactief aan het voorkomen van fraude bij de bron door fraudetrends te controleren, bekende problemen te blokkeren, potentiële hiaten te dichten, overtredende leveranciers te vervolgen en zich te richten op fraudebewustzijn en -preventie.

We werken ook continu aan het verbeteren van onze fraudedetectiemogelijkheden in het hele bedrijf om te voorkomen dat Adobe-apps worden gewijzigd. We willen dat onze klanten optimaal profiteren van de voordelen van legale Adobe-apps en -services. Ga voor meer informatie over onze fraudepreventie naar https://www.adobe.com/trust/fraud-prevention.html.