De binnenkleur en omtrekkleur, een patroon of een verloop instellen met het gereedschap Vulling en lijn

Vul objecten met een kleur, patroon of verloop met het gereedschap Vulling en lijn. U kunt ook de dikte van een lijn wijzigen met het gereedschap Lijn.

1. Selecteer het object met het selectiegereedschap of het gereedschap Direct selecteren .

2. Klik op het gereedschap Vulling en lijn in het regelpaneel of het deelvenster Eigenschappen of Kleur.

3. Dubbelklik op het gereedschap Vulling en lijn en selecteer een kleur met de kleurkiezer.

4. Houd X ingedrukt om te schakelen tussen de opties Vulling en Lijn.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online