Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste update van Adobe Lightroom Classic CC (desktop en mobiel).

Belangrijkste nieuwe functies

Versies van februari 2019 (versie voor desktop 2.2, iOS-versie 4.2 en Android-versie 4.2)

view_enhanced_details

De details in uw RAW-afbeeldingen verbeteren

Bereik een hoogwaardigere en nauwkeurigere weergave van kleine details in uw RAW-afbeeldingen.

create_a_panorama

HDR, panorama en HDR-panorama samenvoegen

Voeg meerdere opnamen of meerdere afbeeldingen samen tot een HDR of panorama.

targeted_adjustmenttool

De tool Doelaanpassing

Benut de nauwkeurige besturingselementen in de afbeelding zelf voor de Kleurtintcurve en Kleurmixer. Selecteer een specifiek onderdeel van een afbeelding om aan te geven welke licht- of kleureigenschappen u wilt aanpassen.

histogram_clipping_indicators

Histogram Uitknipindicatoren

Gebruik deze indicatoren om aan te geven welke gebieden puur zwart of wit moeten zijn terwijl u aanpassingen aanbrengt in uw afbeelding.

ios

Nieuwe functies in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)

Lees meer over de verbeteringen in deze versie van Lightroom CC voor het iOS-platform.

android

Nieuwe functies in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)

Lees meer over de verbeteringen aan de gebruikersinterface en over opgeloste problemen in deze versie van Lightroom CC voor het Android-platform.

Supported-cameras-and-lenses

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde camera's en lensprofielen voor Lightroom CC voor desktop en Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android).

other_enhancements

Andere verbeteringen

Lees over de verbeteringen in deze versie, zoals betere zoek- en filteropties en de mogelijkheid om de voorkeuren te wijzigen voor categorisatie in de weergave Personen.

Eerdere versies van Lightroom CC