Kan de Adobe Stock-afbeeldingen niet downloaden

Opmerking:

Zie De website van Adobe Stock gebruiken voor algemene informatie over middelen van Adobe Stock.

Oplossing: download het middel van de pagina Licentiegeschiedenis

1. Ga naar de pagina Adobe Stock en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de rechterbovenhoek op uw naam en kies Licentiegeschiedenis.Op de pagina Licentiegeschiedenis vindt u een lijst met Adobe Stock-middelen die u hebt aangeschaft.

3. Klik op het ID-nummer rechts naast de afbeelding die u wilt downloaden.

4. Klik op het omlaagwijzende pijltje () naast Naar mijn bibliotheek opslaan.

5. Klik op Downloaden.

Kb2

Andere oplossingen

Probeer één of meer van de volgende oplossingen als het probleem zich blijft voordoen:

• Controleer of de downloadpagina niet wordt geblokkeerd door een programma voor het blokkeren van pop-ups.
  • Zorg ervoor dat uw browser cookies accepteert en dat uw firewall uitgaande informatie niet blokkeert.
  • Meld u af bij Adobe Stock, meld u weer aan, en probeer het element opnieuw te downloaden.
  • Probeer de afbeelding te downloaden met een andere browser.
  • Wis uw browsercache en verwijder uw internetgeschiedenis.