Als u bij installatie een bericht zoals de onderstaande berichten ontvangt met de mededeling dat het gebruikte serienummer is ingetrokken of ongeldig is, is dit omdat Adobe het serienummer dat u probeert te gebruiken, heeft geblokkeerd.

Adobe blokkeert serienummers waarvan bekend is dat ze niet door Adobe zijn uitgegeven, of waarvan bekend is dat ze zonder toestemming door niet-geautoriseerde verkopers zijn gebruikt om vervalste software te produceren. U weet helaas soms pas dat dit serienummer is geblokkeerd wanneer u Adobe-software opnieuw activeert of installeert. Er zijn diverse stappen die u kunt nemen, als u dit bericht ontvangt:

• Controleer hier of u het juiste serienummer voor uw productinstallatie gebruikt: Uw serienummer zoeken

Opmerking:

Een serienummer bestaat uit 24 getallen. Serienummers hebben de volgende indeling: 8721-0892-0867-4459-9223-2874.

• Ga naar deze pagina als het serienummer dat aan de software is gekoppeld, wordt geblokkeerd om meer te weten te komen en het probleem snel op te lossen.
Een geblokkeerde belangrijke melding
Een geblokkeerde belangrijke melding
Nog een voorbeeld van een geblokkeerde belangrijke melding
Nog een voorbeeld van een geblokkeerde belangrijke melding