Zoek het serienummer van je product om dit te activeren, opnieuw te installeren of bij te werken.

Als een Creative Cloud-app om je serienummer vraagt

Voor Creative Cloud-apps zijn geen serienummers vereist. Problemen oplossen wanneer Creative Cloud-apps om een serienummer vragen.

Als je je product op Adobe.com hebt gekocht of je product hebt geregistreerd

Meld je aan op account.adobe.com/orders.

Meld je aan bij je Adobe-account

Selecteer in het scherm Overzicht van orders het bestelnummer in de kolom ORDERNR.

Selecteer je bestelnummer

Selecteer Downloads en serienummers.

Selecteer Downloads en serienummers voor de app die je wilt downloaden.

Noteer het serienummer van je app.

Serienummers

Als je een editie voor studenten of docenten hebt of het product in een winkel hebt gekocht

Als je het product in een winkel hebt gekocht, heb je mogelijk een inwisselingscode ontvangen. Met de inwisselingscode kun je je serienummer ophalen.

Hoe heb je je product gekocht?

Waar staat je code of serienummer?

In een (online) winkel

Raadpleeg het onderstaande gedeelte: Als je het product in een (online) winkel hebt gekocht.

Als editie voor studenten of docenten

Zie Serienummers, inwisselingscodes en productcodes | Edities voor studenten en docenten.

Als volumelicentie

Je vindt je serienummer op de Adobe-licentiewebsite.

Als je het product in een (online) winkel hebt gekocht

Wat heb je?   Hoe vind je je code of serienummer?

E-mail van een (online) winkel

Sommige winkels sturen je een inwisselingscode of serienummer per e-mail:

Productdoos

Mogelijk heb je een serienummer of inwisselingscode, afhankelijk van het product en waar je het hebt gekocht.

Inwisselingscode (gebruik deze om het serienummer op te halen)

Je vindt de inwisselingscode op een kaart in de doos. De inwisselingscode is een alfanumerieke code van 24 cijfers. Zie Hulp bij je inwisselingscode voor gedetailleerde instructies.

Serienummer

Je vindt het serienummer op de hoes van de disc of op de productdoos. Het serienummer is een code van 24 cijfers.

Opmerking: Voor Elements-producten staat het serienummer op de hoes van de Windows-dvd.

Prepaidkaart

De prepaidkaart bevat een code die je gebruikt om het serienummer op te halen en je product te downloaden. Je vindt deze code onder het kraslaagje op de achterkant van de kaart.

Zie Hulp bij je inwisselingscode voor gedetailleerde instructies.

Als je een ongeldig of ingetrokken serienummer hebt

We blokkeren serienummers die we niet hebben uitgegeven of die frauduleus zijn. Meer informatie over een ongeldig of ingetrokken serienummer