Problem: Valgfritt språkprogramfil til å konfigurere Acrobat-installeringen via kommandolinjen er ikke brukt, og resulterer i en feil.

Når du bruker msiexec-kommandoen som inkluderer en valgfritt språkprogramfil (*.mst), får du feilen: Feil ved bruk av valgfrie programmer. Verifiser at de spesifiserte banene til transformeringene er gyldige.

Løsning: Inkluder oppdateringsfilen i kommandoen.

Sørg for at du inkluderer oppdateringsfilen (*.msp) i kommandoen. Du inkluderer oppdateringsfilen ved å bruke PATCH-egenskapen i kommandoen.

For eksempel er den oppdaterte kommandolinjen:

msiexec /i AcroPro.msi PATCH="[path]\<filename>.msp" TRANSFORMS="[path]\<filename>.mst"